Παιδιά...κάπου έχει χαθεί η μπάλα!!
Δεν ξέρω αν σκίζετε τα TS σας και πως τα οδηγείτε αλλά ας μπουν μερικά πράγματα στην θέση τους.
Θα συμφωνήσω με τον Leon αλλά θα διαφωνήσω στο θέμα του S3...είναι σαφώς πιο γρήγορο από το δικό μας φίλε!!
Φιλικά θα παραθέσω αποτελέσματα από τις όσες αξιόλογες κόντρες έχω κάνει και είναι όλα ότι θα πω
η αλήθεια και μόνο η αλήθεια!!
1. TS vs Leon 20VT -> Στην 4η όπου την έκοψε 3-4 καρότσες μπροστά το TS!
2. TS vs Mini CooperS -> Από την 2ρα 2 καρότσες μπροστά το TS και μετά χαώδης η διαφορά!
3. TS vs Golf GTi 150 hp -> Άστο δεν αξίζει...πολλές καρότσες!!
4. TS vs Golf Gti 200 hp (φτιαγμένο) -> 2 καρότσες μπροστά το TS στα τελειώματα 5ης όπου και κόπηκε λόγω κίνησης!
5. TS vs Saab 9-3 Aero 210 hp -> στην 3η 2-3 καρότσες μπροστά το TS και και 4η άλλη μία!
6. TS vs S3 225 άλογα -> Μου έριξε 3 καρότσες!!
7. TS vs S3 mtn -> Με ξεκώλιασε!!
8. TS vs Mercedes SLK Kompressor 200 -> Της κάνω πλάκα
9. TS vs Type-R -> Ακριβώς τα ίδια μετρημένα σχεδόν μέχρι τελικές! Το παιχνίδι ήταν ποιός θα κάνει καλύτερη αλλαγή! Από στάση μου ψιλοέφευγε, από ρεμπριζ πηγαίναμε αυστηρά μαζί!
10. TS vs Saxo VTS 170 hp τροχό (έτσι έλεγε ο ιδιοκτήτης) -> Μαζί παντού!!
11. TS vs Porsche Boxter -> 1 καρότσα μπροστά το TS στα τελειώματα 4ης!
Όλα αυτά που σας είπα είναι γεγονός...οπότε τουλάχιστον για το θέμα μοτέρ δεν σηκώνω κουβέντα! Τα έχω δει και καθημερινά τα βλέπω!! Και σημειωτέον δεν είμαι κανένας οδηγός αγώνων και ακόμα δεν μπορώ να πετύχω πάντα αλλαγή 1ης-2ρας μέσα στο lift!!
Τώρα όσον αφορά το κράτημα, αυτό είναι σίγουρα το αδύνατο σημείο του εργοστασιακού TS!!...όχι όμως του δικού μου tongue , που αναμένεται μέχρι τέλος Γενάρη να γίνει ακόμα πιο τρένο!!
Αυτά...και φιλικά προς όλους