Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM
Παλιά 13-10-04, 18:24
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

leon74 συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Το έθεσες πάρα πολύ καλά το θέμα.

Την προηγούμενη Πέμπτη κατέβηκα από Θεσαλλονίκη ύστερα από επαγγελματικό ταξίδι. Μου "κόλλησε" πίσω δύο φορές Audi A3 1.8T. Έκανα δεξιά (σε ευθεία) και τα έδωσα όλα, το ίδιο έκανε και ο άλλος. Άκουγα το μοτέρ του που ούρλιαζε σαν τρελλό...
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.

Δέν το συζητάω επίσης για πολλά άλλα δίλυτρα... Το αμάξι είναι εξαιρετικό-με μόνη αρχική αλλά βασική ανάγκη ανάρτηση. Μπορεί να στηθεί αντάξια δίπλα σε πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα.

Αυτά...
Παλιά 13-10-04, 18:49
vaggelis Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βασικα δε νομιζω οτι πρεπει να συγκρινετε ενα εργοστασιακο με ενα βελιωμενο αυτοκινητο καυως ειναι αδικο.....το ποσο τρενο ειναι ενα S3 δε ξερω....παντως σαν 4κινητο ειναι λογικο να μπαινει καλυτερα στην κλασσικη ελληνικη ασφαλτο....επισης πρεπει να συνυπολογισεις τα τεραστια ζαντολαστιχα που εχει και το φαρδος του....παντως να πω και εγω την γνωμη μου θα προτιμουσα να ειχε μερικα αλογα λιγοτερα και να ηταν πιο στρωτη η λειτουργια του μοτερ και η δυναμη να ηταν διαθεσιμη σε μεγαλυτερο ευρος στροφων
Παλιά 13-10-04, 19:33
Το avatar του χρήστη Meleths
Meleths Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 265
Meleths είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια
Αφου ολοι γνωριζουμε οτι ενα αμτοσφαιρικο μοτερ και ειδικα περιορισμενου κυβισμου δεν ειναι δυνατον να αποδοσει και χαμηλα και ψηλα... αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχουν ολα αυτα τα συστηματα μεταβλητου χρονισμου και βυθισματος ετσι ωστε να αποδιδει ικανοποιητικα κυριως χαμηλα και πολυ καλα ψηλα
και ωσ γνωστον ατμοσφαιρα = στροφαρισμα.......= αλογα μιλαμε παντα για μοτερ με επιδοσεις και σχετικα περιορισμενα κυβικα....σε κατηγοριες προσητες για την τσεπη μας....

Φιλικα
Μελετης
Παλιά 13-10-04, 19:50
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Δύναμη Σεβασμού: 275
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Και εγω συμφωνω μαζι σας αλλα να μην μπερδευουμε μερικα πραγματα.Το Α3 1.8 Τ
βγαινει και 150 και 180 αλογα(Καμια σεχεση με το S3).Αλλα ας μην στεκομαστε στο Α3 ενα παραδειγμα ηταν.Σε σχεση με τα λεφτα που δινει καποιος να αποκτησει μια TS με αυτα που προσφερει εγω περιμενα περισσοτερα για αυτο ειναι ποιο ανταγωνιστικα τα αλλα μοντελα στην αγορα.Αν ηταν καλα στημενο οσο το Type R τοτε θα ηταν απο τα κορυφαια στην κατηγορια του.Ο κινητιρας ειναι διαμαντι χωρις αλλη κουβεντα. 8)
Παλιά 13-10-04, 21:31
vaggelis Offline:
Μέλος

και εγω πιστευω οτι το αμαξι ειναι λιγο αλλοπροσαλλο.....δηλαδη βαλανε ενα extreme ας πουμε μοτερ-σασμαν σε ενα οχι και τοσο extreme αυτοκινητο ειτε απο πλευρας αναρτησεις εσωτερικου κτλ.....κατι βεβαια που προσπαθησαν να μπαλωσουν με το facelift
Παλιά 14-10-04, 00:27
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδιά...κάπου έχει χαθεί η μπάλα!!

Δεν ξέρω αν σκίζετε τα TS σας και πως τα οδηγείτε αλλά ας μπουν μερικά πράγματα στην θέση τους.

Θα συμφωνήσω με τον Leon αλλά θα διαφωνήσω στο θέμα του S3...είναι σαφώς πιο γρήγορο από το δικό μας φίλε!!

Φιλικά θα παραθέσω αποτελέσματα από τις όσες αξιόλογες κόντρες έχω κάνει και είναι όλα ότι θα πω η αλήθεια και μόνο η αλήθεια!!

1. TS vs Leon 20VT -> Στην 4η όπου την έκοψε 3-4 καρότσες μπροστά το TS!

2. TS vs Mini CooperS -> Από την 2ρα 2 καρότσες μπροστά το TS και μετά χαώδης η διαφορά!

3. TS vs Golf GTi 150 hp -> Άστο δεν αξίζει...πολλές καρότσες!!

4. TS vs Golf Gti 200 hp (φτιαγμένο) -> 2 καρότσες μπροστά το TS στα τελειώματα 5ης όπου και κόπηκε λόγω κίνησης!

5. TS vs Saab 9-3 Aero 210 hp -> στην 3η 2-3 καρότσες μπροστά το TS και και 4η άλλη μία!

6. TS vs S3 225 άλογα -> Μου έριξε 3 καρότσες!!

7. TS vs S3 mtn -> Με ξεκώλιασε!!

8. TS vs Mercedes SLK Kompressor 200 -> Της κάνω πλάκα

9. TS vs Type-R -> Ακριβώς τα ίδια μετρημένα σχεδόν μέχρι τελικές! Το παιχνίδι ήταν ποιός θα κάνει καλύτερη αλλαγή! Από στάση μου ψιλοέφευγε, από ρεμπριζ πηγαίναμε αυστηρά μαζί!

10. TS vs Saxo VTS 170 hp τροχό (έτσι έλεγε ο ιδιοκτήτης) -> Μαζί παντού!!

11. TS vs Porsche Boxter -> 1 καρότσα μπροστά το TS στα τελειώματα 4ης!

Όλα αυτά που σας είπα είναι γεγονός...οπότε τουλάχιστον για το θέμα μοτέρ δεν σηκώνω κουβέντα! Τα έχω δει και καθημερινά τα βλέπω!! Και σημειωτέον δεν είμαι κανένας οδηγός αγώνων και ακόμα δεν μπορώ να πετύχω πάντα αλλαγή 1ης-2ρας μέσα στο lift!!

Τώρα όσον αφορά το κράτημα, αυτό είναι σίγουρα το αδύνατο σημείο του εργοστασιακού TS!!...όχι όμως του δικού μου tongue , που αναμένεται μέχρι τέλος Γενάρη να γίνει ακόμα πιο τρένο!!

Αυτά...και φιλικά προς όλους
Παλιά 14-10-04, 10:42
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλημέρα παιδιά.

Astakos, σε βλέπω οργανωμένο.... Κρατάς αρχείο με τις κόντρες ?

Έχεις απόλυτο δίκιο. Το S3 είναι εκτός συζήτησης. Όποιος θέλει ας δώσει 45000 Ευρώ να το πάρει...
Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω όμως οτι εμπιστεύεσαι και υπολογίζεις το όχημα σου σε αντίθεση με αρκετούς άλλους ιδιοκτήτες TS που μόνο γκρινιάζουν για τριξίματα,ατέλειες,στήσιμο κ.τ.λ...
Εγώ πάντως το επέλεξα μέσα από πολλά άλλα και δέν μετανιώνω για την επιλογή μου.
Η σχέση κόστους/απόδοσης που έχει, πιστεύω οτι είναι η καλύτερη που υπάρχει στην αγορά γι'αυτή τη κατηγορία.
Παλιά 14-10-04, 11:35
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Ωραίος ο Astakos! 8)
Δεν είπε κανείς πως αν τα στήσεις με turbo (leon,golf,A3) από χαμηλά θα το πάρεις... αλλά αν το δουλεύεις ψηλά (από τις μετρήσεις και του Αstakou :P ) πάει πολύ καλά! Στο toyotaownersclub.com αν θυμάμαι καλά που κάποιος είχε postάρει μετρήσεις από κάποιο ξένο περιοδικό και το Corollάκι ήταν μπροστά από πάρα πολλά 1.8Τ και ατμοσφαιρικά με περισσότερα cc .
Παλιά 14-10-04, 11:38
vaggelis Offline:
Μέλος

astakos παντως επειδη γνωριζω απο saxoralla αν ηταν 170 αλογα τροχο θα ηταν πανω απο 190 στο μοτερ :P
απο κει και περα ενας φιλος με typeR ανοιξε αρκετες φορες με εναν φιλο του με TS και ειπε οτι η διαφορα δεν επεφτε κατω απ τις 3 καροτσες.
επισης με το ιδιο typeR ανοιξε φιλος με Golf 200+ και πηγαιναν ας πουμε μαζι.
απο κει και περα τα υπολοιπα που παραθετεις ειναι λογικα αν αναλογιστουμε και την αναλογια κιλων/ιππο
παντως τετοιες κοντρες δεν τις υπολογιζω....αφου δεν ξερεις σε τι κατασταση ειναι και ο αλλος οδηγος και το αυτοκινητο
Παλιά 14-10-04, 12:29
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Σωστός ο Αστακός (για άλλη μια φορά). Ρε παιδιά, δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι πιο γρήγορο το S3! Οδηγούσα όμως στη Βουλιαγμένης με τον φίλο με το S3 πίσω και μπροστά ένα Sunny Chalenge φτιαγμένο. Όταν το είδαμε, ανοίξαμε και οι δύο και το S3 δεν με έφτασε σε τελείωμα σχεδόν 4ης (το σκίσαμε το Challenge). Στα επόμενα φανάρια, ο φίλος έλεγε "πολύ γρήγορο το αυτοκίνητό σου, δεν σε έφτανα". Σε κόντρα θα είναι πιο γρήγορο οκ...

Επίσης συμφωνώ με τον Βαγγέλη, είναι λίγο αλλοπρόσαλο αυτοκίνητο. Δηλαδή, θα μπορούσε να έχει 150 άλογα, γραμμική συμπεριφορά, 23000 Ευρώ και να λέμε, να ένα καλό hatchback από την Toyota. Όμως έχει 192 άλογα. Για το λόγο αυτό, εγώ το χρησιμοποιώ γενικά σαν να έχει 150 άλογα αλλά, πώς να το κάνουμε, όταν φτάνει στις 6200, έρχεται το χαμόγελο στα χείλη! Και αυτό μόνο προσόν είναι, αλλοίμονο!

Τέλος, σε ότι αφορά turbo-ατμοσφαιρικά. Το turbo παιδιά σκεφτείτε το σαν "κακή αύξηση της χωρητικότητας του μοτέρ". Τι εννοώ? Προσπαθεί να βάλει περισσότερο οξυγόνο, άρα και καύσιμο, άρα και κατανάλωση αλλά χωρίς να μπορεί να το κάνει σε όλο το πεδίο στροφών. Έτσι, η θερμοδυναμική απόδοση παραμένει η ίδια (μικρή βελτίωση λόγω μείωσης ενθαλπίας καυσαερίων). Ενώ ένας ατμοσφαιρικός με μεταβλητό lift αυξάνει τη θερμοδυναμική απόδοση επειδή μειώνει της απώλειες άντλησης νέας γόμωσης στον κύλινδρο! Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,16688299 seconds (80,36% PHP - 19,64% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com