Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
αυτος ο χρονος που ειδες οφειλετε στις αλαγες που ι μια εγινε χτες και η αλη σημερα δεδν ειδεσ πος τα φορτωνε τα χλμ ι αλαγεσ ηταν νορμαλ και καλητερα γιατι εχουν βλακοκιβωτια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 203
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Ο μόνος που μπορεί να μας κάνει κακό σε αυτά τα κυβικά 1400-1600 είναι το ibiza το topgun.Aλλά ελπίζω να το ανατρέψω αυτό κάποια στιγμη.
φιλε tarzan κ το τοπ γκαν αλλα κ το σκοντα με τα 115 το 1.4 πισω ειναι απο την ε12 την 14αρα.δεν ξερω γιατι αλλα αυτα τα αμαξια εχουν υπερτιμηθει απο τις εταιριες τους κ απο τα γερμανοφιλα περιοδικα οπως επισης κ απο τους ιδιοκτητες τους.επισης εχουν πολλα αλογα κ καλες επιδοσεις μονο στα προσπεκτους των κατασκευαστων κ των υποστηρικτων τους. στο δρομο δν φαινοντε πουθενα μα πουθενα.
Δύναμη Σεβασμού: 309
Το 1.3 yaris το προηγουμενο (που ειναι πιο γρηγορο απο το καινουριο) πως παει σε σχεση με το Ε12 1.4?
Γιατι οταν οδηγουσα το yaris και ανοιξα με TOP GUN IBIZA μεχρι 4η ημουν μια κολωνα πισω....και στο yaris club λενε πως το προηγουμενο 1.3 ειναι πιο γρηγορο απο Ε12 1.4
Δύναμη Σεβασμού: 267
Για το γιαρις ειναι πιο γρηγορο μεχρι τριτες μετα περναει το κορολλα.
Για το ανοιγμα με το γκολφ σας λεω αληθεια αφου τσαντιστηκε και μου ειπε οτι το δικο μου μυριζει και βγαζει καπνους ελεος
Πολυ το χαρηκα αυτο το ανοιγμα και το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι το κιβωτιο σε σχεση με το μοτερ μας ειναι πολυ καλυτερο απο του γκολφ.
Μεγαλη ηττα εφαγε το παλικαρι αλλα ξαναλεω να μη παρεξηγηθω μετα τα 130 με εφτανε και με περναγε.
Δύναμη Σεβασμού: 265
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos 24
φιλε tarzan κ το τοπ γκαν αλλα κ το σκοντα με τα 115 το 1.4 πισω ειναι απο την ε12 την 14αρα.δεν ξερω γιατι αλλα αυτα τα αμαξια εχουν υπερτιμηθει απο τις εταιριες τους κ απο τα γερμανοφιλα περιοδικα οπως επισης κ απο τους ιδιοκτητες τους.επισης εχουν πολλα αλογα κ καλες επιδοσεις μονο στα προσπεκτους των κατασκευαστων κ των υποστηρικτων τους. στο δρομο δν φαινοντε πουθενα μα πουθενα.
Έχω την Ε11 την σεντάν εγώ όμως.Και το πάτημα που είχα κάνει δεν ήταν και πολύ σωστό.Θέλω να του πώ να ξαναπατήσουμε αλλα δεν θέλω να λέει ότι δεν παραδέχομαι την ήττα μου.
Δύναμη Σεβασμού: 247
λοιπον εγω ανοιξα με ενα top gun(φορουσε και εξατμιση)απο εκκινηση μεχρι 4ες ηταν 1 με 1.5 αυτοκινητο μπροστα.για 20 αλογα(θεωρητικα) παραπανω που ειχε εμενα δε μου φανηκε και τοσο γρηγορο το ibiza.εμενα μονο φιλτρο εχει.και με golf v 1.6 fsi παλια για πλακα με εναν κολλητο που τα δοκιμαζαμε ημουν μπροστα μεχρι 3ες.
επισης με golf iv 1.4(75) μεχρι τα 800 μετρα εφαγε 2 κολωνεσ+++(τοχω και σε βιντεακι αλλα δε ξερω πως να το ανεβασω).εδω ημουν εγω 22 αλογα(θεωρητικα) παραπανω και του εκανα τεραστια διαφορα σε σχεση με το top gun.αρα τα γερμανικα για τα αλογα τους δε πανε σε σχεση με τα ιαπωνεζικα .τωρα τα tsi ειναι αλλη φαση!!αν και εκει πιστευω οτι το μικρο(122)στα ιδια μετρα με το golf iv δε πιστευω να μου ριξει πανω απο 2 κολωνες,αλλα δεν ειμαι και σιγουροσ.