Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-08-11, 21:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
με την μαμα τουρμπινα και μαμα πιεση εννοείς? αν ειναι ετσι μπορει ναι. Εξατμιση εχουμε ολοι ετσι και αλλιως υποχρεωτικα και φιλτροχοανη ή κατι αλλο και intercooler, μονο εγώ μαλλον εχω το μαμα κατεβασμενο μπροστα για διάφορους λόγους οπως το μηδενικό κοστος γιατί σωλήνες ανοξειδωτες ειχα στην δουλειά, ελαχιστο lag, δεν ήθελα να φαινεται, ευκολία τοποθέτησης από εμένα και φυσικά την πλακα που σπαω οταν αρκετοι ψαχνουν το intercooler που δεν φαινεται! ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εχω ακουσει και το αλλο απο καποιους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, ειχαν passeo 5Ε 1500cc και εβαλαν μερη τοu 4EFTE και garett T25 αλλα επειδη ειχε μαμα σωθηκα το δουλευαν 0.4bar και εβγαζε ειπαν 170hp και οτι εκαιγε λιγοτερο απο 4E-FTE 150hp με Ct9 στα μαμα 0.7bar (με εξατμιση-φιλτρο).

Υ.Γ παράλληλο εννοείς κανονικό εγκέφαλο ή και το apexi S-AFC ? ααα και επειδη το εχω δοκιμασει το μαμα hi-low boost swith είναι μαπα, οταν δουλευει στα 0.4 για να τρεχουμε περισσοτερο σκιζουμε το μοτερ σε περισσοτερες στροφες και ετσι αντι να καιμε λιγοτερο καιμε περισσοτερο τελικα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-08-11 στις 21:37.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-11, 21:40
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 378
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν λες παράλληλο, τί εννοείς; Φαντάζομαι εγκέφαλο αλλα για γίνε πιο συγκεκριμένος να το ψάξω το θέμα.

Πάντως, εγώ, αν ήθελα κάτω απο 7λτ/100κμ θα έπαιρνα 1000αρι
και με την ZZE111 sdn της οικογένειας το χαμηλότερο είναι 7,5 που είδα αν και συνήθως κυμαίνεται στα 8 με 8.5!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
με την μαμα τουρμπινα και μαμα πιεση εννοείς? αν ειναι ετσι μπορει ναι. Εξατμιση εχουμε ολοι ετσι και αλλιως υποχρεωτικα και φιλτροχοανη ή κατι αλλο και intercooler, μονο εγώ μαλλον εχω το μαμα κατεβασμενο μπροστα για διάφορους λόγους οπως το μηδενικό κοστος γιατί σωλήνες ανοξειδωτες ειχα στην δουλειά, ελαχιστο lag, δεν ήθελα να φαινεται, ευκολία τοποθέτησης από εμένα και φυσικά την πλακα που σπαω οταν αρκετοι ψαχνουν το intercooler που δεν φαινεται! ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εχω ακουσει και το αλλο απο καποιους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, ειχαν passeo 5Ε και εβαλαν μερη τοu 4EFTE και garett T25 αλλα επειδη ειχε μαμα σωθηκα το δουλευαν 0.4bar και εβγαζε ειπαν 170hp και οτι εκαιγε λιγοτερο απο 4E-FTE 150hp με Ct9 στα μαμα 0.7bar (με εξατμιση-φιλτρο).

Υ.Γ παράλληλο εννοείς κανονικό εγκέφαλο ή και το apexi S-AFC ? ααα και επειδη το εχω δοκιμασει το μαμα hi-low boost swith είναι μαπα, οταν δουλευει στα 0.4 για να τρεχουμε περισσοτερο σκιζουμε το μοτερ σε περισσοτερες στροφες και ετσι αντι να καιμε λιγοτερο καιμε περισσοτερο τελικα!
Για παραδειγμα e-manage blue ή ultimate και να φτιαχτει προγραμμα.Όχι απαραιτητα μαμα τουρμπινα και μαμα πιεση..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-11, 21:42
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν ειναι αλλη η τουρμπινα μεγαλυτερη θα πρεπει να δουλευει χαμηλες πιεσεις! γιατι οσους ξερω (με starlet gt-glanza) και εχουν μεγαλες και πιεσεις πανω απο 1bar χρειαζονται ενα βυτιοφορο μαζι τους! μιλαμε για 190-200+ αλογα έτσι? στο παράδειγμα που ειπα πριν με το passeo το πιστευω πως μπορει να καιει λιγοτερο, γιατι παει ποιο ανετα το μοτερ και λογω κυβισμου και μεγαλυτερης τουρμπινας και δουλευει σε χαμηλοτερη πιεση, όμως εχει περισσοτερο lag και θα υστερει σε εκκινήσεις.

Υ.Γ αν θελουμε χαμηλή κατανάλωση μάλλον θα πρέπει να βάλουμε υγραέριο! :Pppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-08-11, 22:07
Το avatar του χρήστη Giannis Kapa
Giannis Kapa Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 170
Giannis Kapa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χαιρεται κ απο'μενα! Οι τουρμπατοι που συζητατε παραπανω για τις καταναλωσεις σας, τι μοτερ φορατε? Τα μαμα αλλα βελτιωμενα ή απο καποιο starlet?

Ακομη να ρωτησω κατι σχετικο με την συζητηση? Μαμα μοτερ απο Glanza σε Corolla στρογγυλοφαναρο... η καταναλωση ανεβαινει λογω βαρους του Corolla? Και αν οχι, τοτε σε τι επιπεδα κυμαινεται με προσεκτικη οδηγηση υποτιθεται?

(επισης θελω να ρωτησω και αλλα πραγματα σχετικα με δηλωμα μοτερ κλπ, αν γνωριζει καποιος ας με παραπεμψει σε καποιο καταλληλο θεματακι)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-11, 00:01
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 255
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Giannis Kapa κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ σίγουρα θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Επειδή προσφατα έψαχνα και εγώ είμαι σίγουρος οτι ο NikiforosGT έχει γράψει τα πάντα σχετικά με δήλωμα μοτερ κλπ.

Εγώ στην turborolla βλέπω Μ.Ο. 9λτ/100κμ. Φοράω όμως κοντό σασμάν και 17αρια που επιβαρύνουν την κατανάλωση, ειδικά στα ταξίδια. Σκέφτεσαι να αγοράσεις turborolla;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-11, 09:05
Το avatar του χρήστη Giannis Kapa
Giannis Kapa Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 170
Giannis Kapa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι.. κλινω πολυ σε κατι τετοιο τον τελευταιο καιρο αλλα οπως ακριβως το ειπες, το σκεφτομαι, με την εννοια του να ενημερωθω για υπερ-κατα (σε σχεση με καποιο ατμοσφαιρικο), για καταναλωσεις και οτι αλλο χρειαζεται.

[Γ'αυτο ρωτησα εδω για καταναλωση (πιο συγκεκριμενη η ερωτηση ειναι απο πανω) και για λιγη βοηθεια γιατι ετσι με ενα search που εκανα δεν βρηκα αρκετα απο αυτα που θα ηθελα να διαβασω, χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν, απλα δεν καταφερα εγω να τα βρω.... xαxα]
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-11, 11:10
NikiforosGT Offline:
Moderator

Γιάννη για να μην τα λέμε σε άσχετο τοπικ, ότι θες μπορεις να το γραψεις εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17831 και θα το απαντήσουμε. Διάβασε πρώτα τι έχουμε ηδη γραψει όμως.

Στο θέμα της κατανάλωσης έχω 4E-FTE από starlet gt. Οποτε οπως ειπες ναι λογω ποιο βαριας καροτσας σιγουρα εχουμε ποιο αυξημένη κατανάλωση όπως επίσης και λιγοτερες επιδόσεις (με μαμα σχεδον setup). Ομως παει πολυ καλα και είμαστε ευχαριστημένοι. Εγώ δουλευω ενα προγραμμα στο iphone που το εχω δειξει και παραπανω αν δεις προηγουμενες σελίδες σε αυτο το τοπικ και αναλογα ποτε εβαλα βενζινη κτλ βγαζει κατανάλωση. Οποτε ειναι καπως στο περιπου η καταναλωση, μου εχει πει απο 8,5 ανα 100χλμ μεχρι και 10. Εξαρταται και πως το πας, μπορεις να το λιωνεις και να καις πολυ μπορει να το πηγαινεις συνεχεια με 5η και λιγα χλμ πχ 120 και να καιει σαν ατμοσφαιρικο. Εγώ εχω 195/50/15 και μακρυ σασμαν (του starlet gt) και αυτα ειναι 2 παραγοντες σημαντικοι που βοηθάνε στην χαμηλη κατανάλωση.
Πάντως να πω πως στο starlet gt με 185/55/14 και κοντο σασμαν (απο το ατμοσφαρικο μοτερ 2Ε-Ε) εκαιγε περισσοτερο το σταρλετ στις ΙΔΙΕΣ διαδρομες με τα ιδια χλμ! λογικο επειδη ειχε κοντο βημα και ανεβαζε περισσοτερες στροφες για τα ιδια χλμ ταχυτητας!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-11-11, 17:22
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πριν λιγο που που γυρισα απο την δουλεια μου επεσε το ματι μου στον δεικτη βενζινης. Με εκπληξη μου παρατηρησα οτι ειχε ξαναπαει εκει που ηταν την Παρασκευη που του βαλα 20 ευρω (και με τιμη 1,668 αρα 12 λιτρα). Να πω την αληθεια δεν ειδα ποσα χιλιομετρα εγραφε το κοντερ, αλλα δεν το πιεσα καθολου αφου αλλαζα στις 3500 ολες τις ταχυτητες -πλην της αλλαγης πρωτη σε δευτερα που την κανω στις 2000. Η δουλεια μου βρισκεται στην Συγγρου χαμηλα, 12 χιλιομετρα απο το σπιτι μου. κι αλλα 12,3 να γυρισω 24,3. Πηγα 2 φορες απο την Παρασκευη που εβαλα, οποτε το συνολον 48,6. Και χτες που το πηραν το βραδυ οι γονεις μου το αμαξι προς Νεο Ψυχικο εγραψε πηγαινε-ελα 35,2. Παμε λοιπον σε γενικο συνολο 82 χιλιομετρα. Πως στο κερατο εκαψε 12lt σε 82 χιλιομετρα χωρις πιεση? Να ναι τοσο σκατα η βενζινη, ή παιζεται κατι με τις βαλβιδες του κινητηρα? Εχει κανει ποτε κανεις τετοια επισκευη σε 4EFE? Εχω κοντα 239000 χιλιομετρα.
Παλιά 06-11-11, 20:17
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ισως να ειναι κατι τυχαιο! ξαναμετρησε το στο επομενο γεμισμα! δεν βλεπω για ποιο λογο να εχουν κατι οι βαλβιδες σου! ποιο πιθανο θα ηταν να ειχε προβλημα το φλοτερ της αντλιας βενζινης και να δειχνει οτι θελει! αν ειχαν προβλημα οι βαλβιδες λογικα θα σου εκανε θορυβο ή θα εχανε το μοτερ σου σε αποδοση!

Υ.Γ γιατι τοσο ακριβα η βενζινη? εγω βρισκω λιγο κατω απο 1.60 καιρο τωρα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-11, 02:22
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 417
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν λιγο που που γυρισα απο την δουλεια μου επεσε το ματι μου στον δεικτη βενζινης. Με εκπληξη μου παρατηρησα οτι ειχε ξαναπαει εκει που ηταν την Παρασκευη που του βαλα 20 ευρω (και με τιμη 1,668 αρα 12 λιτρα). Να πω την αληθεια δεν ειδα ποσα χιλιομετρα εγραφε το κοντερ, αλλα δεν το πιεσα καθολου αφου αλλαζα στις 3500 ολες τις ταχυτητες -πλην της αλλαγης πρωτη σε δευτερα που την κανω στις 2000. Η δουλεια μου βρισκεται στην Συγγρου χαμηλα, 12 χιλιομετρα απο το σπιτι μου. κι αλλα 12,3 να γυρισω 24,3. Πηγα 2 φορες απο την Παρασκευη που εβαλα, οποτε το συνολον 48,6. Και χτες που το πηραν το βραδυ οι γονεις μου το αμαξι προς Νεο Ψυχικο εγραψε πηγαινε-ελα 35,2. Παμε λοιπον σε γενικο συνολο 82 χιλιομετρα. Πως στο κερατο εκαψε 12lt σε 82 χιλιομετρα χωρις πιεση? Να ναι τοσο σκατα η βενζινη, ή παιζεται κατι με τις βαλβιδες του κινητηρα? Εχει κανει ποτε κανεις τετοια επισκευη σε 4EFE? Εχω κοντα 239000 χιλιομετρα.
Ίσως για όλα να φταίει η αντλία του βενζινάδικου που έβαλες.
Η κλεψιά πάει σύννεφο παντού, αφού δεν υπάρχει κανενός είδους έλεγχος από το διαλυμένο κράτος...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κατανάλωση/100χλμ christojr1 www.LpgPower.gr 5 06-05-21 23:20
Κατανάλωση 20v blacktop mixalhs_23 4AGE 20v Levin 2 29-04-16 18:17
Μεγάλη κατανάλωση cmind TOYOTA COROLLA E 12 50 01-10-12 05:37
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (Κατανάλωση κτλ.) hyper TOYOTA COROLLA E 12 3 10-11-09 18:52
Ροπή - Ισχύς - Κατανάλωση leon74 SUPPORT 18 06-10-05 11:04

Page generated in 0,18126392 seconds (80,34% PHP - 19,66% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com