Ρε παιδιά για βοηθήστε με λίγο γιατι δεν ξέρω τι να κάνω. Πήγα να ρωτίσω χθες για μετατροπή, για υπερκιβισμό στο μηχανικό μου (corolla 2001 G6 1.4 vvti), και τελικα δεν ξέρω τι ισχύει ή τι είναι καλύτερο να κάνω. Στην συννενόηση που είχα με τον μηχανικό ρώτησε και κάποιον πολύ γνωστό του από τα κεντρικά στην ΤΟΥΟΤΑ.
Καταρχίν αυτό που λέγαμε για στρόφαλο από MR2 είναι λέει ίδιος με αυτόν της CELICA. Ισχύει;
Μετά για πρόγραμμα είναι και το πιο περίεργο. Αυτός από την ΤΟΥΟΤΑ λέει ότι με παράλληλο(επειδή έχει δοκιμάσει καμιά 10αριά προγράμματα) θα κρεμάει στις ψιλές και θα έχω προβλήματα με τα λαμπάκια. Καλύτερα με τον μαμά εγκέφαλο. Εσείς που το έχετε κάνει, έχετε βάλει πρόγραμμα; Αν ναι ποιο και από που; Δώστε κανά tip
Εν τω μεταξύ η τιμή για καινούρια ανταλλακτικά από celica , στρόφαλο, μπιέλες, μπεκ, πιστόνια, ελατήρια, πολλαπλή εισαγωγής βγαίνει ,χωρίς το κόστος για τις μπιέλες που ξέχασε να μας πει, 2500ευρό.
Από την άλλη ο μηχανικός μου λέει μήπως βρούμε κανά κινητήρα 1,8 από celica και κρατήσουμε από αυτόν εισαγωγή, στόφαλο και βάλουμε μόνο πιστόνια, μπέκ και μπιέλες νομίζω, που θα βγει πιο φτηνά και μπορεί να βάλω και σφυρίλατα τότε.
Η όλη μετατροπή θα δώσει 130 άλογα λέει. Τελικά ισχύει ή είναι μούφες; Και το λιγότερο που θα έχω για ροπή μήπως ξέρετε πόσο θα είναι;
Δεν θέλω να μου βγει και πολύ η μετατροπή γιατί θέλω να βάλω φιλτροκούτι, χταπόδι, εξάτμιση, brebo φρένα, kayaba agx, eibah ελατήρια.
Για πείτε συμβουλές μην με πιάσουν κότσο.
|