Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
03-02-06, 23:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Όταν άλλαζα και γω από πράσινα σε κόκκινα μέσα... είχε καεί ένα λαμπάκι και πήγα από περιέργεια να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία...
Εκτός του ότι στο pc του δεν είχε το σωστό σχεδιάγραμμα για το SOL και έδειχνε ό,τι να'ναι, κάτι άλλα που βρήκαμε και ήταν ίδια η Τoyota τα δίνει μόνο μαζί με τις βασούλες τους 7-8 ευρώ το ένα...
Με το που το ακούω λέω στον τύπο ''τα λέμε'' και πάω σε μαγαζί στην Ζωγράφου με ηλεκτρολογικά και πήρα καμια 10-15 ίδια λαμπάκια με 5Ευρώ αν θυμάμαι καλά... (μπορεί και λιγότερα.. ) έβγαλα το καμμένο από την βασούλα του και το άλλαξα του έβαλα και το κόκκινο σκουφάκι και όλα καλά....
Τέλος στην περίπτωσή σου έπρεπε να μπουν εγγύηση και να μην πληρώσεις.....
|
04-02-06, 00:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Το γενικό προβλημα είναι οτι οτιδήποτε δεν είναι "σφηνωμένο" ή κουμπωτό συντονίζεται και ή τρέμει ή τρίζει.
Τα υλικά που χρειάζονται είναι......................................
|
Εκανα αρκετα απο αυτα που ειπες και μπορω να πω πως πλεον κατα 98% δεν εχω τριγμους στο car....? ! ?Bεβαια το διακενο στην κονσολα δεν ειναι διορθωμενο και εχω ακομα το σπαστικο τριγμο της κονσολας αλλα απο βδομαδα στην αντιπροσωπια.
γνωριζει κανεις αν τα λευκα οργανα της TS μπαινουν στα αλλα Ε12?
Υ.Γ γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ελατηρια μικροτερα των 30mm χαμηλωμα??
|
06-02-06, 18:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Πάντως τα 22 ευρώ για 2-3 λαμπάκια που αλλάξανε δείχνουν το μέγεθος του "οπισθοπιασίματος" που τρώμε,αν αναλογιστείς οτι εγώ με τα ιδια ισως και λιγότερα λεφτα πήρα τα πάντα-ledakia-σκουφακια για όλο το εσωτερικο!
|
Από αυτά, 17 ευρώ ήταν τα εργατικά...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
|
Να σου πω την αλήθεια αν ήξερα ότι θα με χρεώσουν, θα τα έφτιαχνα μόνος μου. Νόμιζα ότι θα τα έβαζαν στην εγγύηση. Δεν είναι θέμα για τα λεφτά αλλά για το γαμώτο. Τέλος πάντων, ας μου φτιάξουν το ταμπλό σωστά όταν θα το πάω και χαλάλι :-)
08-02-06, 14:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Παράθεση:
Το γενικό προβλημα είναι οτι οτιδήποτε δεν είναι "σφηνωμένο" ή κουμπωτό συντονίζεται και ή τρέμει ή τρίζει.
Τα υλικά που χρειάζονται είναι......................................
|
Εκανα αρκετα απο αυτα που ειπες και μπορω να πω πως πλεον κατα 98% δεν εχω τριγμους στο car....? ! ?Bεβαια το διακενο στην κονσολα δεν ειναι διορθωμενο και εχω ακομα το σπαστικο τριγμο της κονσολας αλλα απο βδομαδα στην αντιπροσωπια.
γνωριζει κανεις αν τα λευκα οργανα της TS μπαινουν στα αλλα Ε12?
|
Χαίρομαι που βοήθησα..Καλά ξεμπερδέματα με το rcd...
Καποια στιγμή καποιός είχε ρωτήσει και νομίζω του είπαν ΟΧΙ...Αλλά και να μπάινουν ρώτησες πόσο κανουν?Δεν πιστευω να αξίζει τον κόπο!
|
|
|
08-02-06, 14:06
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Όταν άλλαζα και γω από πράσινα σε κόκκινα μέσα... είχε καεί ένα λαμπάκι και πήγα από περιέργεια να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία...
Εκτός του ότι στο pc του δεν είχε το σωστό σχεδιάγραμμα για το SOL και έδειχνε ό,τι να'ναι, κάτι άλλα που βρήκαμε και ήταν ίδια η Τoyota τα δίνει μόνο μαζί με τις βασούλες τους 7-8 ευρώ το ένα...
Με το που το ακούω λέω στον τύπο ''τα λέμε'' και πάω σε μαγαζί στην Ζωγράφου με ηλεκτρολογικά και πήρα καμια 10-15 ίδια λαμπάκια με 5Ευρώ αν θυμάμαι καλά... (μπορεί και λιγότερα.. ) έβγαλα το καμμένο από την βασούλα του και το άλλαξα του έβαλα και το κόκκινο σκουφάκι και όλα καλά....
|
Mε πήραν τηλ από Γιαννίτσα για να μα ρωτήσουν αν έμεινα ευχαριστημένος από αυτούς. Ήταν βλέπετε η πρώτη φορά που πήγαινα εκει. Τους ρώτησα γιατι με χρέωσαν για τα λαμπάκια που μου άλλαξαν και μου είπαν ότι θεωρούνται αναλώσιμα για αυτό δεν μπαίνουν στην εγγύηση...
08-02-06, 15:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ε τι θα έλεγαν...
Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα τριγμοί.. Εμένα τον τελευταίο καιρό με τα πολλά τα κρύα έχει αρχίσει να τρίζει πάλι το ταμπλώ κοντά στο το τζάμι, αλλά όχι στο κέντρο όπως σε πολλούς(το είχα φτιάξει αυτό) αλλά προς την αριστερά μεριά.... Ώρες ώρες αυτό το χρίτς-χριτς που ακούγεται σπάει νεύρα!!!
|
08-02-06, 16:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Ώρες ώρες αυτό το χρίτς-χριτς που ακούγεται σπάει νεύρα!!!
|
Mα όλη ιστορία γι'αυτό γινεται...Να συμπληρώσω επίσης οτι εδώ και δυο εβδομάδες έχω ρίξει ένα spray σιλικόνης της Wurth το οποίο μου εκανε πολύ καλή δουλειά.Εβαλα σε σημειά που δεν είχα "επεμβει" με σφουγγαράκια και ησυχασα κι αλλο.
Γενικά οπου ακουμπα πλαστικό με πλαστικό ή πλαστικό με μεταλλο..Στους αρμούς δλδ.Εβαλα στις πόρτες και στο ταμπλώ και φαίνεται να κανει δουλειά.Τωρα πότε θα χρειαστει να ξαναβαλώ δεν ξέρω.Κοστίζει 8 ευρώ και ξοδεψα περιπου το 1/4 ενώ περασα και όλα τα λάστιχα-τσιμούχες στις πορτες-ηλιοροφη για συντηρηση.Σταματησε και το τριξιμο που εκανε οταν ανεβοκατεβασα το παραθυρο.
|
|
|
21-02-06, 10:58
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar";p="
Έκανα σήμερα το σέρβις των 45000 χλμ στο Γιαννίτσα στη Πειραιώς.
Τους είπα για το πρόβλημα που έχω με το κενό πάνω από το radiocd. Ο ηλεκτρολόγος εκεί που ασχολήθηκε μου είπε ότι από 1/1/2006 έχει έρθει εγκύκλιος που αναφέρει ότι όσα Ε12 έχουν το πρόβλημα αυτό, τους αντικαθιστούν κάτι κλιπσάκια στη σύνδεση του πάνω μέρους του ταμπλό με την κεντρική κονσόλα.
Δεν μίλησα και πολύ για αυτό γιατί βιαζόμουν αλλά την ερχόμενη βδομάδα θα ξαναπάω για να το φτιάξουν.
Αν έχω κάτι νεότερο, σας ενημερώνω
|
Τελικά σήμερα το πήγα στον Γιαννίτσα για να το επιδιορθώσουν. Μέσα σε μια ώρα είχαν τελειώσει. Το κενό έκλεισε εντελώς. Αν θέλετε, σας ανεβάζω και φωτογραφία κάποια στιγμή.
Στη διαδρομή που έκανα από Πειραιά - Νέα Σμύρνη δεν άκουσα κιχ γύρω από το ραδιοcd. Περιμένω βέβαια να δω πως θα πάει και στη συνέχεια...
|
21-02-06, 11:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar";p="
Τελικά σήμερα το πήγα στον Γιαννίτσα για να το επιδιορθώσουν. Μέσα σε μια ώρα είχαν τελειώσει. Το κενό έκλεισε εντελώς. Αν θέλετε, σας ανεβάζω και φωτογραφία κάποια στιγμή.
Στη διαδρομή που έκανα από Πειραιά - Νέα Σμύρνη δεν άκουσα κιχ γύρω από το ραδιοcd. Περιμένω βέβαια να δω πως θα πάει και στη συνέχεια...
|
Εάν μπορείς ανέβασε καμιά φώτο που λες για να δούμε και εμείς. Σε λίγες που θα πάω και εγώ για το σέρβις του 1ου χρόνου θα τους το αναφέρω για να το φτιάξουν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Mα όλη ιστορία γι'αυτό γινεται...Να συμπληρώσω επίσης οτι εδώ και δυο εβδομάδες έχω ρίξει ένα spray σιλικόνης της Wurth το οποίο μου εκανε πολύ καλή δουλειά.Εβαλα σε σημειά που δεν είχα "επεμβει" με σφουγγαράκια και ησυχασα κι αλλο [...]
|
Δημήτρη, από τι είδους καταστήματα αγοράζει κανείς αυτού του είδους τα σπρέι (της Wurth); Από αξεσουάρ αυτοκινήτων ή κάτι άλλο;
|
|
|
21-02-06, 11:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Mα όλη ιστορία γι'αυτό γινεται...Να συμπληρώσω επίσης οτι εδώ και δυο εβδομάδες έχω ρίξει ένα spray σιλικόνης της Wurth το οποίο μου εκανε πολύ καλή δουλειά.Εβαλα σε σημειά που δεν είχα "επεμβει" με σφουγγαράκια και ησυχασα κι αλλο [...]
|
Δημήτρη, από τι είδους καταστήματα αγοράζει κανείς αυτού του είδους τα σπρέι (της Wurth); Από αξεσουάρ αυτοκινήτων ή κάτι άλλο;
|
Ναι είτε απο αξεσουάρ είτε απο βενζινάδικα που εχουν συνεργασία.Εγω το πήρα απο βενζινάδικο...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18160200 seconds (82,59% PHP - 17,41% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|