Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-03-13, 12:58
mixvid Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla 1.4 facelift
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 170
mixvid έχει φοβερή αύρα mixvid έχει φοβερή αύρα
Εμένα αυτή τη στιγμή παίζει 14 ή 15 φακέλους αλλά είναι οριακά..Και μάλλον εξαρτάται και από το πόσα κομμάτια έχεις σε κάθε φάκελο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-13, 13:46
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ έχω βάλει και 11 μόνο για να δω αν ξεπερνάει τους 10 με σχεδόν 99 τραγούδια σε κάθε φάκελο και παίζει μια χαρά, αλλά δεν ξέρω μέχρι πόσα φτάνει.
Παλιά 03-05-13, 18:56
Το avatar του χρήστη XRTC
XRTC Offline:

Μοντέλο: Corolla E120 TTE
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 231
XRTC είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χαιρετω την παρεα.
λοιπον χθες τοποθετησα οθονη 2 Din στην corolla μου.
Ποιο συγκεκριμενα εβαλα αυτην εδω http://www.kenwood.eu/products/car/n...ation/DNX7200/ με gps και bluetooth επανω.
Μου εφαγε βεβαια πολλες ωρες μεχρι να τασυνδεσω μιας και ηταν η πρωτη φορα που εκανα δουλεια μονος μου στο TOYOTA με αποτελεσμα να ειμαι 100 φορες ποιο προσεκτικος μην σπασω κατι και το αποτελεσμα να ειναι αριστο.
Πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει και με το παραπανω ολο το ενχειρημα.
Αν θελετε να ανεβασω φωτογραφιες απο το αποτελεσμα πειτε μου.
Και μπαινω με τις πορτες.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-13, 22:11
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με γεια! Πολύ καλή πηγή αυτή, και πλήρης. Έβαλες και την κάμερα;

Εννοείται πως μας ενδιαφέρει να βάλεις φωτογραφίες, είτε εδώ, είτε σε καινούριο θέμα σε μορφή how-to.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-13, 22:47
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ξαφνικα με επιασε η καρδια μου μολις ειδα μια ενδεικτικη τιμη στο σκρουτζ για την DNX7200. Καλοριζικη παντως, δειχνει πολυ καλη. Βεβαια εμενα ουτε αυτη με καλυπτει. Μονο οι κινεζικες εχουν αυτα που θελω και θα βαλω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-13, 11:31
XRTC Offline:

Θα ανεβασω τις φωτο απο Δευτερα γιατι τωρα ειμαι στο χωριο και δεν εχω Net μπαινω απο το κινητο.
Φιλε μου δεν εβαλα την καμερα οπισθοπορειας και λογω κοστους γιατι παει σαν extra και δεν ειχα τον χρονο και την διαθεση να κατσω να ξηλωσω ολο το αμαξι για την καμερα.
Οι φωτο απο την διαδικασιες περιοριζονται δυστηχως στις βιδες (καθε βιδα που εβγαζα την εβγαζα και φωτογραφια για να μην χασω τιποτα και μπερδευτω oποτε αν ειναι χρησιμο για καποιους να τις ανεβασω.
Το δυσκολο ηταν να βαλω το μικροφωνο σε σημειο που δεν θα πεφτει το ματι και θα ειναι λειτουργικο (μακρια απο τα ηχεια στις πορτες αλλα κοντα στον οδηγο) ετσι το εβαλα ακριβως πανω απο τον καθρεπτη και πισω απο την πλαφονιερα υστερα απο συμβουλη ενος τυπα σε βιντεο στο youtube.
Τα καλωδια τωρα ηταν παλουκι γιατι επρεπε να τα βαλω με συγκεκριμενη σειρα για να ειναι τακτοποιημενα και ομορφα πισω απο το ταμπλο η μοναδα του gps και ποιο συγκεκριμενα η http://www.kenwood.eu/products/car/n...tion/KNA-G421/ και η μοναδα του bluetooth http://www.kenwood.eu/products/car/n...ies/KCA-BT100/
αυτο που με εκαιγε και φοβομουν μεχρι να το δοκιμασω και να δω οτι δουλευει σωστα ειναι το εξης : ειχα διαβασει οτι υπαρχει πιθανοτητα αν η μοναδα του gps και του bluetooth ειναι κοντα μπορει να υπαρχουν παρεμβολες,αλλα ευτυχως ολα πηγανε καλα και δεν εχουμε τετοια.
Το αποτελεσμα μετα απο κοντα 10 ωρες δουλειας (ναι το ξερω οτι ειναι υπερβολικες πολλες ωρες αλλα με απειρα διαλειματα για καφε και τσιγαρο χαλαρα χαλαρα μιας και ηθελα να την απολαυσω την ολη διαδικασια ασχολιας με το αμαξι γιατι λογω χρονου ειναι δυσκολο για μενα) με δικαιωσε.
Ενα αλλο δυσκολο κοματι ηταν και ειναι ακομα δλδ τα χειριστηρια στο τιμονι στην αρχη δεν δουλευαν και ας ηταν οι φυσες μεσα μετα δεν ξερω τι ακριβως εκανα και δουλεψαν το θεμα εινα η φωνη δουλευει κανονικα ΑΛΛΑ το απο κατω που αλλαζει αποθηκευμενους σταθμους σε μενα σε μεταφερει στην επομενη συχνοτητα και ας μην ειναι αποθηκευμενη (δεν ξερω αν ετσι ειναι σε ολες τις aftermarket πηγες αλλα θα ηθελα να ειναι οπως ηταν με το μαμα μιας και με βολευε καθως και το mode αν το κρατουσα πατημενο να εσβηνε αλλα και να το αναβε, Τωρα απλα αλλαζω μεταξει tuner/usb/ipod/nav κτλ θα το ψαξω ομως μηπως και το καταφερω να το κανω οπως πριν (μεσα απο την πηγη παντως δεν ρυθμιζεται)
Οσο για το κοστος ναι συμφωνω οτι ειναι υψηλο και παρεχει οτι παρεχουν και τα κινεζικα (ισως αυτα εχουν και παραπανω) αλλα γενικοτερα σαν ανθρωπος τα φοβαμαι λιγο και δεν θελω να του βαλω οτι να ναι επανω και απο θεμα ποιοτητας αλλα και απο το θεμα να υπαρχει service και ανταλλακτικα αν χρειαστει .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-13, 23:26
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειδα καλα;1600 ευρω κανει;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-13, 02:34
XRTC Offline:

Αν ειδες το skroutz ναι τοσο κανει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-13, 16:03
tsizkeik Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2003 T Sport 5d
Δύναμη Σεβασμού: 160
tsizkeik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα

εγω εβαλα αυτο

http://www.phonocar.gr/product.aspx?pID=TV%20LM%20AN802i%20GPS

το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ δεν βλεπω τι γραφει

για να δω το Ναβι πρεπει να βγαλω γυαλια και να εστιασω, που οπως καταλαβαινετε δεν ειναι ευκολο οταν οδηγας

εχω δοκιμασει τερμα το brightness και το contrast αλλα δεν αλλαζει σχεδον τπτ

περα απο αυτο εχω δοκιμασει να αλλαξω τα σετ χρωματων στο Ναβι, δλδ ασπροι δρομοι σε μαυρο φοντο κτλ χωρις ομως ικανοποιητικα αποτελεσματα

Εχει καποιος φιλος το ιδιο προβλημα; Εχετε βρει λυση; Ειμαι πολυ κοντα στο να το βγαλω και να βαλω το εργοστασιακο λογω αυτου.

Το αυτοκινητο εχει φιμε τζαμια γυρω γυρω ....

Α να συμπληρωσω οτι το βραδυ η οθονη του ειναι τοσο εντονη, ακομα και στην λειτουργια νυχτας που το κανει ντιμ που ενοχλει την γυναικα οταν το οδηγαει (εμενα δεν με νοιαζει εχω περιφεριακη οραση για να βλεπω τα πιπινια στην παραλια οποτε προσαρμοστηκα!)

ευχαριστω

Δημητρης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-13, 01:27
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα βρούμε τι Φταίει ρε συ ....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17037511 seconds (80,48% PHP - 19,52% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com