Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
ΕΕ μόνο για λάστιχα και ζάντες θα λέμε βρε Παναγιώτη????
παναγιωτη την παρασκευη δεν θα μιλαμε για ζαντολαστιχα αυτη την παρασκευη θα λεμε [πως σου παει αυτο το συνολακι ουου πολυ ωραιο ειναι αχ καλε πως το εχεις κανει ετσι το μαλλι σου σου παειιιιι]κ.τ.λ.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
Αχ ναι κι εχω παρει χρυσο μου και ενα καινουριο ταγερακι απο τον Βασιλειο Κωστετσο σκετη μουρλια!!!Θα με δεις και θα μου λες:''εισαι θεα αγαπη μου...εισαι θεα!!!!
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Αχ ναι κι εχω παρει χρυσο μου και ενα καινουριο ταγερακι απο τον Βασιλειο Κωστετσο σκετη μουρλια!!!Θα με δεις και θα μου λες:''εισαι θεα αγαπη μου...εισαι θεα!!!!
Παναγιώτη τη μπουτουνιέρα μην ξεχάσεις.Για καλύτερα αποτελέσματα έλα σε συννενόηση με τον Χάρη Σιανίδη
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Υπερανακοίνωση:
Προς άπαντα τα μέλη,
Παίδες ετοιμαστείτε να έρθετε το βράδυ στο BIZZ,θα είναι μαζί μας μετά από πολύ καιρό ο ΚΩΣΤΑΣ κατά κόσμον Διάφανος