Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
|
Re: Ποιος Είναι?? |
|
30-01-06, 17:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Ποιος Είναι??
Η κουκλα βγηκε μονο γιατι το αφεντικο της κρυωνε εκεινεσ τις μερες!το σκουτερακι κανει all the dirty job και με πηγαινοφερνει στην δουλεια.δεν θελω να την κουραζω/τραυματιζω ασκοπα γιατι εκεινη την μερα μου την τραυματισαν και ειναι σε αναρωτικη τωρα ouch !η γρατζουνια που σου ελεγα στον ποπο της!!χα χα!!αλλα god praise the 3M και τις αλοιφες της !!!
31-01-06, 02:09
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πριν απο λιγη ωρα ειδα στου Ζωγραφου στην κεντρικη λεωφορο μια μαυρη g6 facelift με ζαντες group N τελικο και backet καθισματα.Ειχε αυτοκολητα του club στα πισω τζαμια και το πορ-παγκαζ.Ο αριθμοσ του ηταν ΥΜΤ-......νομιζω.Τον πηρα απο πισω αλλα χρειαστηκε να στριψει αυτος δεξια και εγω αριστερα.Κορναραμε ο ενας στον αλλο στριβοντας.Ποιος ειναι και τι γυρευε στα μερη μου?καφεδακι?Μου εκανε εντυπωση γιατι δεν εχω δει ξανα Corolla με αυτοκολητα του Club στην περιοχη.
|
31-01-06, 10:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Syele νομίζω είδα την κορολλα σου παρκαρισμένη πάνω στη Φρεαττύδος σήμερα το πρωί... Am I correct?
|
01-02-06, 02:51
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Oh Yes!
|
01-02-06, 11:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p="
Πριν απο λιγη ωρα ειδα στου Ζωγραφου στην κεντρικη λεωφορο μια μαυρη g6 facelift με ζαντες group N τελικο και backet καθισματα.Ειχε αυτοκολητα του club στα πισω τζαμια και το πορ-παγκαζ.Ο αριθμοσ του ηταν ΥΜΤ-......νομιζω.Τον πηρα απο πισω αλλα χρειαστηκε να στριψει αυτος δεξια και εγω αριστερα.Κορναραμε ο ενας στον αλλο στριβοντας.Ποιος ειναι και τι γυρευε στα μερη μου?καφεδακι?Μου εκανε εντυπωση γιατι δεν εχω δει ξανα Corolla με αυτοκολητα του Club στην περιοχη.
|
Ε.. κυκλοφορώ και γω στην περιοχή με αυτοκόλλητο του club
|
04-02-06, 22:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
ποιος ητανε σημερα στα εξαρχεια με ε111 ? στρογγυλοφαναρο με φιμε και αυτοκολλητα του κλαμπ?και του χωθηκα σφηνα για να με δει και με ακολουθησε 2-3 στενα..εγω ειμαι με ασημι liftback με αυτοκολλητο HRD ...
|
06-02-06, 17:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, πάλι στη γειτονιά μου στο σπίτι στη Θεσ/νίκη, οδός Φλέμινγκ, παρκαρισμένες 2 Corolles. Η μία TS ΝΖΡ ..78 με αυτοκόλλητο VIP αριστερά όπως φαίνετε και στην φωτογραφία.
Και η άλλη, G6 πολύ όμορφη, ΕΒΖ ..10 και η πλάκα ήταν πως όταν περνούσα απο δίπλα, σταματάει δίπλα ένας τυπάς και αυτός με Corolla, την κοιτάει για λίγο και φεύγοντας έλεγε στο φίλο του συνοδηγό πόσο ωραία ήταν!!
Κανένας απο δώ?
|
|
|
14-02-06, 00:19
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Πέτυχα μια Ε12 παρκαρισμένη στη Κολοκοτρώνη στον κορυδαλλό, είχε αυτοκόλητο του κλαμπ αριστερά στο παράθυρο των πίσω επιβατών. Επίσης πέτυχα πάνω απ το γήπεδο της Προοδευτικής μια Ε90 κόκκινη με μεγάλο αυτοκόλητο στο πίσω παρμπριζ. Ποιοι είστε ρε γείτονες?
06-03-06, 19:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Πριν λίγη ώρα εδώ Κοζάνη, ένα μαύρο E12 με προφυλακτήρα της TS, ζάντες Kosei, χαμηλωμένο με πινακίδα ΝΖΚ 4207 χωρίς αυτοκόλλητα του Club. Ήρθε για απόκριες Κοζάνη μάλλον ο Mr Θεσ/κιός?? Κανείς απο δώ?
|
07-03-06, 01:16
|
|
|
|
|
Ποιος γυρναγε απο τριημερο και τον εδειξαν στις ειδησεις καθος περναγε μπροστα απο την καμερα?Επειδη περασε γρηγορα μαζι με αλλα αυτοκινητα το μονο που προλαβα να δω ειναι οτι ηταν 111 ασημι facelift με αυτοκολλητο του club στο πισω τζαμι.Δεν θυμαμαι σε ποιο καναλι ομως τον ειδα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23062992 seconds (59,16% PHP - 40,84% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|