Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
30-04-05, 21:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Ανοιξα εχθες με φιλο που εχει 106 Gti 16V 122HP εντελως μαμα απο σταση μεχρι περιπου 180χιλ και ημουνα περιπου 3 καροτσες πισω.Την διαφορα μου την εκανε στη δευτερη και τριτη και μετα πηγαιναμε τα ιδια.Απο δευτερες πιο μικρη διαφορα.Ο φιλος δεν το πιστευε,μιας και η avensa μου γ@μ@ει, νομιζε οτι θα μετραω κολλονες.Σκεφτητε και την διαφορα των 250κιλων 950 με 1200+και βγαλτε συμπερασματα.Οι ταχυτητες μπαινανε σχεδον καρφωτες.Μετα εμαθα βρωμες οτι με περασε,απο σταση δεν περιμενα να τον περασω λογω βαρους, αλλα επειδη μου την καρφωσε, αναμενετε ρεβανς απο τριτες 120+εκει που δεν παιζει τοσο ρολο το βαρος και φαινεται η δυναμη του αυτοκινητου.Η αποσταση θα ειναι 1500 αλλα μου δινει την εντυπωσει οτι φοβαται μιας και εχει νοπες τις πιπες στα πολλα 200+.Λογω φοβερης αεροδυναμικης και σχεσεων στην εθνικη απλα δεν παιζεται η avensa.Περυση το καλοκαιρι ειδα 223 με δυο ατομα.Λογω καποιον βελτιωσεων πιστευω να ειμαι 225+ με ενα ατομο και σκισιμο. Γυρνωντας απο σερρες πηγαινα 210 με 3 ατομα και ειχα γκαζι.Που θα παει, εκτος και αν θελει να βαλει 4 ατομα και εγω μονος για να ερθουμε στα ιδια κιλα και παμε και απο στασεις αλλα μαλλον θα παρει δορυφορο να με δει. Μηπως εχει κανενα 406 που ειμαστε στην ιδια κατηγορια να παμε Α και επι της ευκαιριας πιος καλος φιλος με starlet μαυρο turbo κερναει τσαγακια σε :P γρηγορα rallye, εδω καρδιτσα.JAPAN FUCK shoothim
|
30-04-05, 22:35
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Η αποσταση θα ειναι 1500 αλλα μου δινει την εντυπωσει οτι φοβαται μιας και εχει νοπες τις πιπες στα πολλα 200+.Λογω φοβερης αεροδυναμικης και σχεσεων στην εθνικη απλα δεν παιζεται η avensa.Περυση το καλοκαιρι ειδα 223 με δυο ατομα.
|
Φίλε μου οι κόντρες γίνονται στα 400 μετρα δεν έχει ουσία να στήσεις κόντρα μέχρι να τελικιάσει το αμαξι σου, εξάλλου πάνω από κάποια χ.α.ω. ψήνεις καφέ για να ανεβάσει.
|
|
|
01-05-05, 02:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Αυτο που λες δεν εχει λογικη.Αν καλη ωρα οπως στις 15 Μαιου, παμε Σερρες (Dragster)βγαινοντας εθνικη ,εγω σε περναω απο πανω,εσυ τη θα μου λες,οτι το εχω για 400 μετρα,ε τοτε παρε τον Κεντερη,οχι αυτοκινητο.Ηδυναμη του αυτοκινητου φαινεται απο ρεμπριζ και για 1000 και ενω, τωρα 400,300, και ενα ποντο ειναι για τους κοντρακιδες,για αυτους που ζουν και αναπνεουν για κοντρες
και για αυτους που δεν εχουν γρηγορα αυτοκινητα.Γνωστος εχει OPEL ASTRA COUPE TURBO 350+hp.Το αυτοκινητο σκοτωνει,αλλα δεν ξεκιναει,απο δευτερες και για 1000,εχει πατησει,.STI,EVO κ.α απο στασει μπορει να χασει και απο ραλλυ,γιατι ειναι βαρη,εχει μακριες σχεσεις κ.τ.λτελικη εχει ομως 280+.Φιλος ο οποιος ειναι γατος στο τιμονι,με προκαλει για 100μ με ATOS λες να χασω,αν χασω παει να πει οτι το ATOS ειναι πιο γρηγορο.Θα μου πεις τωρα οτι τα 100μ ειναι λιγα γιατι τα 400 ειναι πολλα.Το 400αρι επικρατησε απο τα dragster και τους ηλιθιους τους αμερικανους που φτιαχνανε αυτοκινητα μονα γι αυτο, 1/4 του μιλιου=402μετρα.Η διαφορα φιλοσοφιας με τους ευρωπαιους τεραστια.Οταν στα μεσα του αιωνα και μετα στην ευρωπη γινοταν αγωνες θρυλοι LE-MANS, MILE- MIGLIA ,NURBURGRING, MONTE CARLO K.A στο αμερικα κανανε 0-400 με αυτοματες κανσερβες με πoλλα cc
01-05-05, 11:54
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Μ. Σαββατο 20:00 Λ. Βουλιαγμενης στο υψος Πανοραμα Βουλας με κατευθυνση για Βουλιαγμενη πηγαινω χαλαρα δεξια για καφε με την κοπελα μου.Ξαφνικα εμφανιζετε ενας τυπος με NISSAN GTI 2.0 και μπαινει μπροστα μου. Λεω στην κοπελα μου-αν και δεν τα γουσταρει αυτα- "θα ανοιξω να δω τι λεει ο τυπος" και κατα περιεργο τροπο συμφωνησε.Ανοιγουμε 1ες κολημενος πισω του αν και οι τροχοι μου δεν ελεγαν να πατησουν στο δρομο , 2ες τα ιδια κολημενος αλλα με καλυτερα πατηματα , 3ες αρχισε να μου φευγει 1/2 μετρο αλλα η διαφορα μαζευτηκε με 4η. εκει το εκοψα δεν εδωσα συνεχεια.Διαπιστωσα μετα απο το "πειραγματακι" του μοτερ μου οτι το λεει η καρδια του ακομα και με 2.000cc με σφιχτο το μοτερ ακομα (μονο 1.000 χιλ.)
|
01-05-05, 13:04
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Ανοιγουμε 1ες κολημενος πισω του αν και οι τροχοι μου δεν ελεγαν να πατησουν στο δρομο , 2ες τα ιδια κολημενος αλλα με καλυτερα πατηματα , 3ες αρχισε να μου φευγει 1/2 μετρο αλλα η διαφορα μαζευτηκε με 4η. εκει το εκοψα δεν εδωσα συνεχεια.Διαπιστωσα μετα απο το "πειραγματακι" του μοτερ μου οτι το λεει η καρδια του ακομα και με 2.000cc με σφιχτο το μοτερ ακομα (μονο 1.000 χιλ.)
|
Μάλλον δεν θα ήταν Nissan Gti η δεν θα το άνοιξε ο τυπος. Αν το άνοιγε σίγουρα θα είχε φύγει αρκετα. Είναι απ'τα καλα Gti που έχουν βγει.
|
|
|
01-05-05, 13:17
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αυτο που λες δεν εχει λογικη.Αν καλη ωρα οπως στις 15 Μαιου, παμε Σερρες (Dragster)βγαινοντας εθνικη ,εγω σε περναω απο πανω,εσυ τη θα μου λες,οτι το εχω για 400 μετρα,ε τοτε παρε τον Κεντερη,οχι αυτοκινητο.Ηδυναμη του αυτοκινητου φαινεται απο ρεμπριζ και για 1000 και ενω, τωρα 400,300, και ενα ποντο ειναι για τους κοντρακιδες,για αυτους που ζουν και αναπνεουν για κοντρες
και για αυτους που δεν εχουν γρηγορα αυτοκινητα.Γνωστος εχει OPEL ASTRA COUPE TURBO 350+hp.Το αυτοκινητο σκοτωνει,αλλα δεν ξεκιναει,απο δευτερες και για 1000,εχει πατησει,.STI,EVO κ.α απο στασει μπορει να χασει και απο ραλλυ,γιατι ειναι βαρη,εχει μακριες σχεσεις κ.τ.λτελικη εχει ομως 280+.Φιλος ο οποιος ειναι γατος στο τιμονι,με προκαλει για 100μ με ATOS λες να χασω,αν χασω παει να πει οτι το ATOS ειναι πιο γρηγορο.Θα μου πεις τωρα οτι τα 100μ ειναι λιγα γιατι τα 400 ειναι πολλα.Το 400αρι επικρατησε απο τα dragster και τους ηλιθιους τους αμερικανους που φτιαχνανε αυτοκινητα μονα γι αυτο, 1/4 του μιλιου=402μετρα.Η διαφορα φιλοσοφιας με τους ευρωπαιους τεραστια.Οταν στα μεσα του αιωνα και μετα στην ευρωπη γινοταν αγωνες θρυλοι LE-MANS, MILE- MIGLIA ,NURBURGRING, MONTE CARLO K.A στο αμερικα κανανε 0-400 με αυτοματες κανσερβες με πoλλα cc
|
1ον: Εγώ δεν μίλησα προσωπικά για'σενα, οτι είπα το είπα γενικά και αόριστα, απλά επειδή έτσι έχει καθιερωθεί.
2ον: Αφού το έθεσες προσωπικά το θέμα, αν και δεν το ταλαιπωρώ το αυτοκινητάκι μου άδικα για να στήνω κόντρες, μπορούμε κάποια στιγμή να βγούμε εθνική και να τα στήσουμε για να δούμε αν θα με περάσεις από πάνω.
3ον: Συμφωνώ οτι η δύναμη φαίνεται και από ρεπριζ, οπότε μπορούμε να ανοίξουμε ρεπριζ 3ες 4ες 5ες αλλα δυστυχώς δεν έχω 6ες.
4ον: Απλά πληροφορικά και επειδή το μηνυμα σου είχε υφάκι, μιλάς με κάποιον που ξέρει από αυτοκίνητα και οδηγεί καθημερινά γρήγορα αυτοκίνητα, οπότε ίσως να μην έπρεπε να κάνεις ειρωνείες τύπου: πάρε τον Κεντέρη.
.-
|
|
|
01-05-05, 16:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Ζητω συγνωμη.Η εγω εκφραστηκα λαθος, η εσυ καταλαβες λαθος.ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Μιλουσα σε τριτο προσωπο.Απλως εχω βαρεθει ,οταν προκαλεις καποιον να σου λεει 400μ.Ενα αυτοκινητο περπει να ειναι σε πραγματικες συνθηκες γρηγορο(ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ)και οχι φαναρι-φαναρι.Σε κοντρα υπηρχε διαφωνια για τα μετρα, ο ενας 1000, ο αλλος 500 με την δικαιολογια οτι λογω turbo μετα τα 500μ του ανεβαζει θερμοκρασια.Συγνωμη αλλα τετοιο αυτοκινητο δεν το θελω, μονο για 500μ,μπορει να σκαβει την ασφαλτο,αλλα μετα, τη, θα σταματας να φυσας.
|
01-05-05, 16:22
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αυτο που λες δεν εχει λογικη.Αν καλη ωρα οπως στις 15 Μαιου, παμε Σερρες (Dragster)βγαινοντας εθνικη ,εγω σε περναω απο πανω,εσυ τη θα μου λες,οτι το εχω για 400 μετρα,ε τοτε παρε τον Κεντερη,οχι αυτοκινητο.
|
Μαλλον εσυ εκφράστηκες λάθος. Εκτός εάν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται τριτο πρόσωπο. Τεσπα.
|
|
|
01-05-05, 16:28
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
το corollaki μου καποτε ηταν 1,4 πληροφοριακα εχει βγαλει 20+ κιλα ροπης
|
|
|
02-05-05, 23:46
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
αυτα τα κομψοτεχνηματα εχουν τελικη 250 με κοφτη,αν τον παρακαμψεις πρεπει να χτυπανε 270 χαλαρααααα 8) 8)
|
φυσικα ειναι κομψοτεχνημα χρηστο αλλα δε φτουρανε σε μηχανες ρε συ. 240 παει η τεταρτη μου. πεμπτη και εκτη τις φορτωνει με τη μια ρε. ειχε ενα ηχο ομως!!!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18434811 seconds (75,90% PHP - 24,10% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|