Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Κανεις μεγαλο λαθος. Οποιος σου τα λεει αυτα ειναι τσομπανος.Εγω το φοραω εδω και 30.000χιλ και κανενα προβλημα.2.5HP κορυφη και εως 5HP στις μεσαιες.Καλυτερο τραβηγμα και στροφαρισμα και ωριαιος διακριτικος ηχος.Σε συνδυασμο με ελευθερο φιλτρο K&N στο εργοστασιακο φιλτροκουτι και BP ultimate 100 ειδα ικανοποιητικη διαφορα.Και να σου πω και το αλλο, σημασια δεν εχει τοσο τα απολυτα στο δυναμομετρο αλλα τι κανει το αυτοκινητο στο δρομο.Και στο δρομο θα εισαι παντου πιο γρηγορος απο οτι νορμαλ.
|
Μάλιστα...δηλαδή εννοείς ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι της TTE είναι τσοπάνηδες. Και το λέω γιατί έχω αρκετά συχνή επικοινωνία μαζί τους και το μόνο που μου είπαν (όπως άλλωστε και αρκετοί σε αντιπροσωπείες) ότι το τελικό της TTE είναι μόνο για μόστρα...δεν είναι φτιαγμένο για ιπποδύναμη. Αυτό είμαι βέβαιος μπορούν να στο βεβαιώσουν πολλοί και κάποιοι από αυτούς που το φόραγαν και το ξήλωσαν.
Πάμε παρακάτω...τα άλογα αυτά που λες που τα είδες; Σε δυναμόμετρο ή τα εικάζεις εσύ; Έχεις κάποια δυναμομέτρηση πριν και μετά τελικού; Μην ξεχνάς ότι ο μόνος που λέει την αλήθεια είναι το δυναμόμετρο και όχι η αίσθηση που έχουμε στον δρόμο!
Στο θέμα ανάρτηση τώρα...είπες κάτι για ανάρτηση ΤΤΕ με 900
. Από που; Τα coilover της TTE κάνουν περίπου 2000 και είναι ρυθμιζόμενα μόνο κατά το ύψος. Που τα βρήκες εσύ 900
; Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο υπάρχουν πολύ καλύτερες αναρτήσεις από αυτές τις TTE που κοστίζουν και αρκετά λιγότερο από 2000 και προσφέρουν και παραπάνω πράγματα.
Και μην ξεχνάς ότι είμαι τύπος που ακούει TRD και προσκυνάει. Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε μου υπάρχουν και άλλοι εξίσου ικανότατοι βελτιωτικοί οίκοι. Σίγουρα όμως στο θέμα βελτίωση (για Ε12 μιλάω) η ΤΤΕ δεν έχει να προσφέρει ουσιαστικά τίποτα...μόνο φιγούρα. Αν θέλω βελτίωση θα πάρω TRD, Blitz, HKS, Greddy κλπ δεν θα πάρω ΤΤΕ (που άλλωστε δεν έχει).
Αλλά μην ξεχνάς και το άλλο...πόσο εύκολο είναι να βρεις προϊόντα TRD στην Ελλάδα χωρίς να τα πληρώσεις τουλάχιστον 2 φορές πάνω την αξία τους. Εδώ απλά να τα βρεις ανεξαρτήτου τιμής δεν είναι εύκολο!!
Άρα, όπως καταλαβαίνεις, και την ΤTE και την TRD την γνωρίζουν πολλοί από εδώ μέσα και ξέρουν πολύ καλά τι έχει να προσφέρει η κάθε μία. Απλά ανάλογα με την τσέπη του ο καθένας πράττει και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κατακριτέο!
Φιλικά πάντα! 8)