Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-01-06, 19:52
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα στο θεμα μας.Μετα απο 2-3 επιχειρήσεις η τριγμοι μου έχουν μειωθεί δραστικά.
Οταν τελειώσω το εγχειρημα θα σας ενημερώσω..Αναφορικά..ΔΕΝ τρίζει πια η εταζιέρα,ΔΕΝ τριζει πια η πίσω κολώνα,ΔΕΝ κανει πια ενα τρεμουλο στα πίσω καθίσματα στις εγκάρσιες αναμαλίες,ΔΕΝ τρέμουν πια τα γαντζάκια στις πίσω ταπετσαρίες.
Για πες τι να κάνουμε με αυτά!! Και καμιά φώτο αν γίνεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-01-06, 12:15
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το γενικό προβλημα είναι οτι οτιδήποτε δεν είναι "σφηνωμένο" ή κουμπωτό συντονίζεται και ή τρέμει ή τρίζει.

Τα υλικά που χρειάζονται είναι μια uhu στιγμής,ενα κομματι ermaflex(Είναι αυτό το γκρι σαν αφρολέξ που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοι για να τυλίγουν τους σωλήνες), ένα ψαλίδι,λίγη τεχνη και αρκετη όρεξη!
Το υλικό που λέω έχει το καλό οτι μπορείς να το κόψεις όπως και όσο θέλεις και επίσης είναι γκρί μαυρό και εκεί που μπαίνει δεν θα φαίνεται αν προεξέχει.Απλά πρίν τοποθετηθεί φροντίστε να μην έχει σκόνη εκει που θα κολληθεί,πιεστε το λίγο να σπάσουν καποιες φουσκίτσες που έχει μεσα και όλα καλά.Ισως γινεται και με απλό αφρολέξ,αλλά εμένα αυτό το υλικό με βολεψε πολύ.Και μια συμβουλή...Η κόλλα με μετρο,δυο σταγόνες φτανουν...
Εταζιέρα
Μια λέπτη λωρίδα υλικού σε καθε πλαινη βαση που πατάει πισω στο πορτμπαγκαζ(στα πλαινά πλαστικά)
Πίσω κολώνα
Στην βαση της,μεταξύ κολώνας και πλαινής ταπετσαρίας,στον αρμό,σφήνωσα ενα κομματάκι...
Πίσω καθίσματα
Ακουγόταν ενας μπρρ-τρρ,σε καθε λακούβα ή μη ομαλό δρομο(κοινώς συνεχεια).Προέρχεται απο τα μεταλλικά γαντζάκια που κουμπώνουν ή ξεκουμπώνουν τα πισω πλατοκαθίσματα.Ανοιξα το καθισμα(όπως τα "ρίχνουμε" για να φορτώσουμε πραγματα) και στο μπροστινό τους τμημα κολλησα ενα μεγαλο κομματι,ώστε "κλεινοντας" το να σφηνώσει...
Γαντζάκια στις πίσω ταπετσαρίες.
Αυτά απλά τα ξεκούμπωσα και κολλησα μια λεπτή φλούδα υλικού στο πίσω μέρος τους και τώρα δεν παίζουν πάνω κατω.
Ντουλαπάκι του συνοδηγού
Ενα παχύ κομματι κολλήμενο στο πανω μερος,εκεί που πατάει ο διακόπτης και σβήνει το εσωτερικό φως
Ντουλαπάκι του οδηγού
Στα δυο πλαινα του που πατάει και εφαρμόζει με το ταμπλώ..δεν εφαρμοζει.Αρα βαζουμε δυο λεπτες ή πιο παχές ανάλογα με το πετσικαρισμα..
Χειρόφρενο
Οταν είναι κατεβασμένο τρέμει ή όταν κουνιέστε πανω στο καθισμα ακουμπά το πλαινο του καθίσματος και πιέζει την κονσόλα.Ετσι λοιπόν σφηνώνουμε πρώτα για δοκιμή δυο κομματια αριστερά και δεξια απο το χειρόφρενο,όταν το χουμε λυμένο ετσι ώστε να μην εχει περιθώριο να "παίζει".Φροντίστε τα κομματια να είναι αρκετα μακρυα (σε μηκος) έτσι ωστε να μην διπλώνουν στο ανεβα-κατεβα του χειροφρένου...

Αυτά προς το παρόν.Οποιος χρειάζεται περαιτέρω διευκρινίσεις,εδώ είμαστε...Ελπίζω να σας βοηθησα.
(Σαν τη Βεφα και εγώ..:"Προσθέουμε λίγη κολλίτσα στο υλικάκι και πάει ο τριγμούλης μας"...

Υ.Γ:Ξερώ ότι...Προς το παρόν έχω λίγες.Θα βγαλώ και αλλές και θα τις ανεβασω!

Καλή επιτυχια...
Απάντηση με παράθεση
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Παλιά 25-01-06, 15:23
nikospetr Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
nikospetr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikospetr";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρατήρηση:
Το πρωί με το κρύο, τα πλαστικά μου τρίζουν με το παραμικρό.
Μετά από λίγο που γίνεται φούρνος με το καλοριφέρ ησυχάζουν σχεδόν.
Αυτοί οι "αρμοί" ανάμεσα στα πλαστικά του RAV μήπως μπορούν να μπουν και στις Corolles μας;
Φίλε μου, στο μυαλό μου ήσουν; Ακριβώς τις ίδιες παρατηρήσεις ήθελα να κάνω και εγώ, τόσο για το κρύο, όσο και για τους αρμούς από το RAV4. Ξέρει κανείς να μας πει;

Ακόμη μια ερώτηση: Έχει αναφέρει κανείς από εσάς αυτό το πρόβλημα των τριγμών στην αντιπροσωπεία; Τι σας είπε; Σας έδωσε λύση;
Και η πηγή του κακού: το ΡαδιοCD. Θα το μονώσω με αφρώδη υλικά μπορστά στην πλαστική φάσα με την πρώτη ευκαιρία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-06, 13:01
Το avatar του χρήστη dbar
dbar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Κιάτο
Δύναμη Σεβασμού: 254
dbar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Έκανα σήμερα το σέρβις των 45000 χλμ στο Γιαννίτσα στη Πειραιώς.

Τους είπα για το πρόβλημα που έχω με το κενό πάνω από το radiocd. Ο ηλεκτρολόγος εκεί που ασχολήθηκε μου είπε ότι από 1/1/2006 έχει έρθει εγκύκλιος που αναφέρει ότι όσα Ε12 έχουν το πρόβλημα αυτό, τους αντικαθιστούν κάτι κλιπσάκια στη σύνδεση του πάνω μέρους του ταμπλό με την κεντρική κονσόλα.

Δεν μίλησα και πολύ για αυτό γιατί βιαζόμουν αλλά την ερχόμενη βδομάδα θα ξαναπάω για να το φτιάξουν.

Αν έχω κάτι νεότερο, σας ενημερώνω
Παλιά 03-02-06, 13:52
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Δύναμη Σεβασμού: 275
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Τους είπα για το πρόβλημα που έχω με το κενό πάνω από το radiocd. Ο ηλεκτρολόγος εκεί που ασχολήθηκε μου είπε ότι από 1/1/2006 έχει έρθει εγκύκλιος που αναφέρει ότι όσα Ε12 έχουν το πρόβλημα αυτό, τους αντικαθιστούν κάτι κλιπσάκια στη σύνδεση του πάνω μέρους του ταμπλό με την κεντρική κονσόλα.

Δεν μίλησα και πολύ για αυτό γιατί βιαζόμουν αλλά την ερχόμενη βδομάδα θα ξαναπάω για να το φτιάξουν.

Αν ισχυει κατι τετοιο εχω φυγει ειδη για Γιαννιτσα...Αλλα το θεμα ειναι θα κανει δουλεια??? question question question question
Παλιά 03-02-06, 14:31
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εσας τρίζει καθόλου και ο τεμπέλης? (Αυτός με τα δυο επίπεδα αποθηκευτικών χώρων).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-06, 14:39
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα

Παράθεση:

Δημήτρη, να μας ενημερώσεις οπωσδήποτε. Ένα σημαντικό μέρος των τριγμών προέρχεται από εκείνο το σημείο και κάποιο μέλος (του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι) έλυσε το πρόβλημα βάζοντας μικρές βίδες σε εκείνο το σημείο που λες ότι υπάρχουν κάτι κλιπσάκια και έκλεισε το κενό μεταξύ του RCD και του ταμπλό. Και με αυτόν τον τρόπο σταμάτησαν και οι τριγμοί από εκείνο το σημείο.
Περιμένουμε νεότερα....

Μιχάλη
, αν και έχω τον τεμπέλη με τον έναν αποθηκευτικό χώρο, εμένα δεν μου τρίζει τίποτα από εκείνο το σημείο. Λέω τώρα εγώ, σε περίπτωση που ενδιαφέρει εσένα ή κάποιον άλλον.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-06, 14:52
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα

Βρήκα το σχετικό θέμα που αναφέρω παραπάνω. Το nickname του μέλους είναι ΘΕΟΔΩΡΟΣ (φαντάζομαι και το πραγματικό του όνομα...)

http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=1839

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ έγραψε τα εξής για το θέμα:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια αυτο ειναι κλασικο προβλημα σε ολα τα ε-12.το ταμπλο πετσικαρει λογο κατασκευαστικου λαθους.οσες φορες και αν το αλαξετε το ιδιο προβλημα θα εχετε.ασε που ειναι και ο κυριος λογος που τριζει σε αυτο το σημειο.στην τογιοτα δεν θα σας το φτιαξουν γιατι απλα δεν ξερουν και δεν εχουν ασχολιθει.Εγω τα καταφερα μονος μου γιατι κοντευα να τρελαθω απο το τριξιμο, ασε που το ματι μου πηγαινε συνεχεια στο κενο.Η λυση ειναι απλη αλλα πρεπει να βαλετε το χερακι σας.Οταν βγαλετε το ραδιο cd (εχει οδηγιες ο αντωνης στο site)θα δειτε οτι αποτελειται απο 2 μερη το ιδιο το ραδιοcd και ενα πλαστικο που εχει πανω του τους 2 αεραγωγους και απο πισω 2αυτακια που συγκρατουν το πανω μερος του ταμπλο.το κενο γινεται γιατι το ραδιοcd και το καλυμα με τους αεραγωγους δεν ειναι βιδωμενο και με την πολυ ζεστη δεν εχει την δυναμη να κρατισει ολο το πανω μερος του ταμπλο που αδικιολογιτα φουσκωνει.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ 3 ΒΙΔΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ CD ME TO ΚΑΛΥΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ.υπαρχουν οι θεσεις για τα 3 βιδακια απο το εργοστασιο στο πανω μερος του ραδιοcd.ανεξηγητα ομως δεν τις εχουν βαλει!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντωνη εσυ πρεπει να τις εχεις δει.ετσι λοιπον με την τελεια ενωση με τις βιδες οση ζεστη και να εχει το κενο δεν διμιουργειτε και το καλυμα κραταει σταθερα και γερα το πανω μερος του ταμπλο στη θεση του.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να βοηθισα!!!!!!!!!!!Α, μην ξεχασω για βιδακια χρησιμοποιησα κατι απο ενα παλιο τηλεκοντρολ τηλεορασης γιατι οτιδηποτε αλλο δεν μπαινει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-06, 15:22
Το avatar του χρήστη dbar
dbar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Κιάτο
Δύναμη Σεβασμού: 254
dbar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρήκα το σχετικό θέμα που αναφέρω παραπάνω. Το nickname του μέλους είναι ΘΕΟΔΩΡΟΣ (φαντάζομαι και το πραγματικό του όνομα...)

http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=1839

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ έγραψε τα εξής για το θέμα:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια αυτο ειναι κλασικο προβλημα σε ολα τα ε-12.το ταμπλο πετσικαρει λογο κατασκευαστικου λαθους.οσες φορες και αν το αλαξετε το ιδιο προβλημα θα εχετε.ασε που ειναι και ο κυριος λογος που τριζει σε αυτο το σημειο.στην τογιοτα δεν θα σας το φτιαξουν γιατι απλα δεν ξερουν και δεν εχουν ασχολιθει.Εγω τα καταφερα μονος μου γιατι κοντευα να τρελαθω απο το τριξιμο, ασε που το ματι μου πηγαινε συνεχεια στο κενο.Η λυση ειναι απλη αλλα πρεπει να βαλετε το χερακι σας.Οταν βγαλετε το ραδιο cd (εχει οδηγιες ο αντωνης στο site)θα δειτε οτι αποτελειται απο 2 μερη το ιδιο το ραδιοcd και ενα πλαστικο που εχει πανω του τους 2 αεραγωγους και απο πισω 2αυτακια που συγκρατουν το πανω μερος του ταμπλο.το κενο γινεται γιατι το ραδιοcd και το καλυμα με τους αεραγωγους δεν ειναι βιδωμενο και με την πολυ ζεστη δεν εχει την δυναμη να κρατισει ολο το πανω μερος του ταμπλο που αδικιολογιτα φουσκωνει.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ 3 ΒΙΔΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ CD ME TO ΚΑΛΥΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ.υπαρχουν οι θεσεις για τα 3 βιδακια απο το εργοστασιο στο πανω μερος του ραδιοcd.ανεξηγητα ομως δεν τις εχουν βαλει!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντωνη εσυ πρεπει να τις εχεις δει.ετσι λοιπον με την τελεια ενωση με τις βιδες οση ζεστη και να εχει το κενο δεν διμιουργειτε και το καλυμα κραταει σταθερα και γερα το πανω μερος του ταμπλο στη θεση του.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να βοηθισα!!!!!!!!!!!Α, μην ξεχασω για βιδακια χρησιμοποιησα κατι απο ενα παλιο τηλεκοντρολ τηλεορασης γιατι οτιδηποτε αλλο δεν μπαινει
Ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι τα νέα κλιπσάκια είναι πιο ανθεκτικά. Δεν μου είπε τίποτα για "ξεχασμένα" κλιπσάκια ή βίδες. Πάντως μου είπε ότι πολλά Ε12 έχουν κάνει την επισκευή αυτή, το κενό έκλεισε και οι τριγμοί σταμάτησαν από αυτό το σημείο. Επειδή του είπα για τριγμούς γενικότερα, μου είπε ότι σε κάθε ταμπλό που ανοίγει, επι τη ευκαιρία το μονώνει κιόλας ώστε να σταματήσουν οι τριγμοί.

Έχοντας βέβαια παρακολουθήσει τη συζήτηση εδώ μέσα, δεν νομίζω ότι θα εξαφανιστούν όλα δια μαγείας αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον αξίζει το κόπο από τη στιγμή που υπάρχει και επίσημη οδηγία από τη Toyota...

Όταν πάω, θα ζητήσω να είμαι εκει όταν το ανοίξουν. Θα τους πω και για τα βιδάκια που αναφέρεται παραπάνω.

Άσχετο: Επειδή μου είχαν καεί τα λαμπάκια στο χειριστήρια του καλοριφέρ, τους ζήτησα να τα αλλάξουν. Με χρέωσαν 22 ευρώ περίπου (λαμπάκια + ανταλλακτικά). Δεν είναι θέμα για τα λεφτά αλλά αυτό δεν το καλύπτει η εγγύηση? Ρωτάω, μπορεί να κάνω και λάθος...
Παλιά 03-02-06, 15:45
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Άσχετο: Επειδή μου είχαν καεί τα λαμπάκια στο χειριστήρια του καλοριφέρ, τους ζήτησα να τα αλλάξουν. Με χρέωσαν 22 ευρώ περίπου (λαμπάκια + ανταλλακτικά). Δεν είναι θέμα για τα λεφτά αλλά αυτό δεν το καλύπτει η εγγύηση? Ρωτάω, μπορεί να κάνω και λάθος...
Aφού εχεις F/l δλδ 2004 και μετα,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ,αφού ολα τα ηλεκτρολογικά είναι στα 3 χρόνια της μαμας Τοyota,εκτώς παλι αν θεωρήθηκανι αναλώσιμα όπως τα εξωτερικά φωτα(που δεν καλύπτονται) που είναι απίθανο να συμβαίνει!

Πάντως τα 22 ευρώ για 2-3 λαμπάκια που αλλάξανε δείχνουν το μέγεθος του "οπισθοπιασίματος" που τρώμε,αν αναλογιστείς οτι εγώ με τα ιδια ισως και λιγότερα λεφτα πήρα τα πάντα-ledakia-σκουφακια για όλο το εσωτερικο!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επισκευή κρεμαγιερας johnK TOYOTA COROLLA E 12 4 21-04-20 16:06
επισκευή 20V stm2001gr 4AGE 20v Levin 28 26-03-09 17:55
Επισκευή αμορτισέρ. Corollaxli TOYOTA COROLLA E*90 35 25-11-07 19:43
Τροχαίο,βοήθεια για επισκευή... nikoskon TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 02-05-07 20:15
Επισκευή χρώματος niknik SUPPORT 12 02-06-06 15:12

Page generated in 0,19535995 seconds (83,02% PHP - 16,98% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com