Σημερα μου εκατσε ενα καλο ανοιγμα με ενα golf fsi 1,6 με εξατμιση
Στην αρχη κυνηγιομασταν και εβλεπα οτι ειμαστε σχεδον ισοδυναμοι αφου δεν μπορουσε να μου κανει πανω απο 1 αμαξι διαφορα.
Μας πιανει φαναρι στη βουλιαγμενης και ξεκιναμε χωρις σπινιαρισμα οπου και ειμαι μπροστα μεχρι να κουμπωσω τριτη μετα αρχιζει να με φτανει βασανιστηκα.
Δευτερο φαναρι και με ρωταει 1600αρι ειναι? Οχι του λεω 1400 97 αλογα μαμα, (εκανε σαν να μη το πιστεψε) και του λεω καλα παει αλλα τα σκισαμε και μυριζουν πολυ.Μου απανταει το δικο σου μυριζει και βγαζει καπνους εκει τα περνω και ξεκιναμε με σπινιαρισμα οπου μεχρι τερμα τριτης ειμαι μπροστα μετα με εφτασε σιγα σιγα.
Τελευταιο ανοιγμα αφου με ρωταει ποσα κιλα ειναι του λεω 1200 και μου λεει εγω ειμαι 1350
και ξαναανοιγουμε επειδη ομως ξεκινησα λιγο πιο νωρις αφηνω γκαζι να ερθει και ξαναπαταω αλλα αυτος ηταν γκαζομενος απο πριν.
Οταν με περασε στο τελευταιο ανοιγμα καταλαβα οτι ή εκανε αλλαγες πριν τον κοφτη ή εχει πιο κοντο κιβωτιο αφου εμενα η δευτερα φορτωνε αυτος ειχε τριτη και το ιδιο στην επομενη αλλαγη.
Που να του τυχαινε κανα 1600αρι ακομα θα το εψαχνε
Σε ενα ανοιγμα μου ειπε οτι ισως κατι εχει παθει και δεν ανοιγει καλα γιατι τον τελευταιο καιρο ειναι στα συνεργεια α ρε γερμαναδες που να ερθει και το zoom zoom