Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
12-04-08, 21:05
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Νομιζω οτι ειναι 3 καλωδια...... Αλλα θελω επιβεβαιωση και σε ποιο βυσμα μπαινουν....
|
12-04-08, 21:18
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Απλα αυτα μου φανηκαν πλαστικα , ενω αυτα δεν ειναι. Ελπιζω και αυτα να μην ειναι.
Και μιας και εχει βαλει την φωτο , που συνέονται τα χειρηστήρια??? Σε καποιο απο αυτα τα βύσματα?
Γιατι ο ranger θα μας φαει!!!!
|
Πλαστικά είναι σε όλους τους αντάπτορες.
Στα δύο βέλη(πρώτη φώτο) μπαίνουν οι iso connectors(δεύτερη φώτο), στην άλλη(παραλληλόγραμμο) έμπαινε η αριστερή φίσα, τώρα πλέον μένει κενή ή μήπως κάποια απ`αυτά τα καλώδια συνδέονται στα ηχεία;
A
B
|
12-04-08, 21:43
|
|
|
|
|
|
Ναι ομως εσυ εχεις ολα τα ηχεια , σωστα? Αρα μαλλον σε αυτη τη φυσα ειναι τα χειρηστηρια.....
Αλλα ποια ειναι τα καλωδια....
Ο μαγκας με το Gps μου ειπε το εξης :
Παράθεση:
Yes, this item come with the connection for steering wheel controls. Because it has a cable to wiring up your original steering wheel conenction
|
Θα του πω να μου δειξει μια φωτο για αυτο το καλωδιο , αλλα θα πρεπει να ξερουμε θελουμε να συνδεσουμε εκει....
|
13-04-08, 11:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Μολις μιλησα μεσω Live chat στην Trade solution [...]
|
Ανδρέα, πως μίλησες με τον Tradesolution μέσω live chat; Έχει live chat στο member group γιατί δεν βλέπω τίποτα;
13-04-08, 16:24
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ανδρέα, πως μίλησες με τον Tradesolution μέσω live chat; Έχει live chat στο member group γιατί δεν βλέπω τίποτα;
|
Ανδρέα στην κεντρικη σελιδα , κατω δεξια , εχει ενα που λεει : Live Support!
Απλα πρεπει να κανεις log-in για να το δεις!
Το εκανα μολις τωρα και ειναι ΟΚ!
|
13-04-08, 21:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ωραία... Την φάγαμε την μηχανή... Μόλις μίλησα μέσω live support με τον tradesolution για την παραγγελία του car dvd T6800 Double Din Car DVD Player with Bluetooth/IPod Ready for Toyota Corolla (GPS Optional). Άσχημα νέα... Τελικά το μηχάνημα δεν παίζει από μόνο του GPS... Πρέπει να αγοράσω το σύστημα T100 GPS Box Compatible with Car DVD Player το οποίο θα παίζει το GPS αλλά δεν δουλεύει μέσω της οθόνης touch screen!!! Δουλεύει μόνο μέσω τηλεχειριστηρίου!!! Πρόσθετο κόστος 180$!!! Το θετικό είναι ότι υποστηρίζει Destinator...
Ανδρέα, έχουμε κανένα νέο από την Skypine για τα car dvd με τα built-in GPS; Το σκέφτομαι πλέον να ακυρώσω την παραγγελία, αφού ακόμα δεν το έχει στείλει το μηχάνημα, απλά θα πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα γρήγορα...
13-04-08, 22:06
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ακυρώστε τώρα που προλαβαίνετε, μα να μην έχεις έλεγχο στην tscreen;(ελπίζω να μη συμβαίνει και σε μένα που είναι εξωτερικό box...)
|
|
|
|
14-04-08, 00:14
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ανδρέα, έχουμε κανένα νέο από την Skypine για τα car dvd με τα built-in GPS; Το σκέφτομαι πλέον να ακυρώσω την παραγγελία, αφού ακόμα δεν το έχει στείλει το μηχάνημα, απλά θα πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα γρήγορα...
|
Λοιπον η SKYPINE με εχει γραψει... Θα ξαναστειλω ομως
Ο pleervox τελικα ειχε δικιο..... Και περιμενει το navibox για να το τεσταρει.....
Εχω καλυτερα νεα.... Αυτο που εχω βρει , ειναι κλάσης ανωτερο απο αυτο το Τ-6800 !!!!! Και φυσικα εαν παραγγειλουμε πανω απο 3 θα εχουμε τιμη κομπλε κατω απο 390...
Τον εχω ζαλισει τον ανθρωπο.... Το μονο που περιμενω απο αυτον ειναι να μου πει καποιες λεπτομεριες γαι τα χειρηστηρια στο τιμονι..... Προτεινω Ανδρεα να ακυρωσεις την παραγγελεια.... Υπαρχουν πολυ καλυτερα.... Το μονο που θα χασεις ειναι το λογοτυπο της ΤΟΥΟΤΑ , αλλα και αυτο με λιγο "πειραγμα" , γινεται.... Α! και επισης θα πρεπει εαν χρειαζεται να παρουμε και μια 2din mount κανα 15€....
Ανδρεα δεν θελω να σε παω στον λαιμο μου , γιατι και αυτο που εχω βρει , δεν ξερω πως θα ειναι στην πραγματικοτητα... Απο τα χαρκτηριστικα του ομως , εμενα προσωπικα , μου πεφτουν τα σαλια....
Α! και ερχεται μαζι με destinator 7 ρυθμισμενο στα μετρα του. Το μονο που θα κανουμε ειναι να βαλουμε τους χαρτες της Gi!
|
|
|
|
14-04-08, 00:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εγώ πάντως Χάρη τον ρώτησα εάν έχει κάποιο άλλο car dvd σαν το Τ6800 που να δουλεύει το navi μέσω της οθονης και μου είπε πως δεν έχει...
Παράθεση:
Λοιπον η SKYPINE με εχει γραψει... Θα ξαναστειλω ομως
Ο pleervox τελικα ειχε δικιο..... Και περιμενει το navibox για να το τεσταρει.....
Εχω καλυτερα νεα.... Αυτο που εχω βρει , ειναι κλάσης ανωτερο απο αυτο το Τ-6800 !!!!! Και φυσικα εαν παραγγειλουμε πανω απο 3 θα εχουμε τιμη κομπλε κατω απο 390...
Τον εχω ζαλισει τον ανθρωπο.... Το μονο που περιμενω απο αυτον ειναι να μου πει καποιες λεπτομεριες γαι τα χειρηστηρια στο τιμονι..... Προτεινω Ανδρεα να ακυρωσεις την παραγγελεια.... Υπαρχουν πολυ καλυτερα.... Το μονο που θα χασεις ειναι το λογοτυπο της ΤΟΥΟΤΑ , αλλα και αυτο με λιγο "πειραγμα" , γινεται.... Α! και επισης θα πρεπει εαν χρειαζεται να παρουμε και μια 2din mount κανα 15€....
Ανδρεα δεν θελω να σε παω στον λαιμο μου , γιατι και αυτο που εχω βρει , δεν ξερω πως θα ειναι στην πραγματικοτητα... Απο τα χαρκτηριστικα του ομως , εμενα προσωπικα , μου πεφτουν τα σαλια....
Α! και ερχεται μαζι με destinator 7 ρυθμισμενο στα μετρα του. Το μονο που θα κανουμε ειναι να βαλουμε τους χαρτες της Gi!
|
Δεν μας λες όμως και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό;
Νew Dvd - GPS |
|
14-04-08, 00:38
|
|
|
|
|
|
Νew Dvd - GPS
ΟΚ λοιπον...... Αν δεν παιζουν ομως τα χειρηστηρια , θα φταιτε εσεις!!!!!!!
Πλακα κανω.....
Να μερικα απο τα χαρακτηριστικα του :
Double-DIN Car DVD player
7 inch LCD Monitor with 16:9 aspect ratio
Featured New 3D Graphic OSD included GPS navigation on Touch Screen function
Bluetooth built-in
Motorized Flip-down front panel
Internal GPS navigation system (GPS antenna included)
Compatible with dixX
Electronic anti-shock
Multi-channel auto-EQ setting
USB universal serial bus connect
2 x SD slot (one for mapping SD & one for media purpose)
Mute at telephone calling
It allow remote controlling by steering wheel
Real time display
Card size remote
2 pairs of RCA output
3 pairs of RCA input
http://cgi.ebay.com/2din-Multimedia-...713.m153.l1262
Περιμενω σχόλια.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19088197 seconds (80,59% PHP - 19,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|