Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
23-05-12, 19:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σήμερα πήγα και πήρα κολάρο σιλικόνης της Venair ( http://venair.com/en/silicon-hoses/automocion/739) Φ40 γωνία 90 μοιρών και έχει μηκος 20Χ20cm έκανε βέβαια 28 ευρώ! και 2 σφιχτηρακια αλλα 2 ευρώ. Οπότε θα βάλω και εγώ την φιλτροχοάνη πίσω απο το δοχειο νερού, για καλυτερη ψυξη αφου ο μαμα σωληνας ειναι πανω απο την πολλαπλη και ζεσταινεται απιστευτα και εκει που ειχα την φιλτροοχανη βαραγε επανω της ο ζεστος αερας απο το βεντιλατερ! από εκει που το πηρα εχει και σωληνες αλουμινιου αν ενδιαφερεται κανεις σε διαφορες διαστασεις με 13 ευρω το κιλό! και 2 φωτος απο αυτά που πηρα, φαινεται και μια γωνια της REHAU PP (πολυαιθυλενίου) 90 μοιρων Φ40mm με αντοχή σε θερμοκρασίες μέχρι 90+ βαθμους, συμφωνα με την REHAU HELLAS.
Οι προδιαγραφες του κολαρου της συγκεκριμενης μαρκας ειναι -65ºC to 250ºC!!! συμφωνα με την επισημη σελίδα πάντα!
|
23-05-12, 19:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
η γωνια θα φαει καλο κοψιμο, καλη φαση οι σωληνες αλουμινιου και νορμαλ τιμη. εχει κ γωνιες?
|
23-05-12, 19:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν βγαινουν κοντες γωνιες μου ειπε, ετσι μακριες τις βγαζουν! δεν ρωτησα αν εχει εξαρτηματα αλουμινιου! ξεχασα, ειδα σε ενα κουβα σωληνες αλουμινιου γιαυτο ρωτησα, αλλα γινονται κουρμπες ρε συ, αν εχεις εργαλειο, εγω στην δουλεια εχω κουρμπαδορους, την σωληνα την ανοξειδωτη στο i/c την εχω κανει λιγο κουρμπα καπου! δες εργαλειο στην φωτο!
|
23-05-12, 21:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και τελειωμένο στο starletaki (τοτε δεν ειχα σκαστρα επανω) απο τοτε που μπηκε μπροστα το μαμα i/c μεχρι που διαλυθηκε το starlet.
|
23-05-12, 23:34
|
|
|
|
|
Στην πένα το είχες το μηχανοστάσιο του starlet σου
|
23-05-12, 23:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Στην πένα το είχες το μηχανοστάσιο του starlet σου
|
αμα δεν εσκαγαν και τα βαψιματα στα παγουρια!
μια ποιο παλια εκδοση
και μεσα
τωρα που τα ειδα παλι στεναχωρηθηκα (((
|
23-05-12, 23:44
|
|
|
|
|
πεντακάθαρο μηχανοστάσιο με ωραία βαψίματα και ω τι βλέπω σπέσιαλ μπάκετ καθίσματα με sparco ζώνες!!! αυτά τί τα έκανες;
|
23-05-12, 23:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
πεντακάθαρο μηχανοστάσιο με ωραία βαψίματα και ω τι βλέπω σπέσιαλ μπάκετ καθίσματα με sparco ζώνες!!! αυτά τί τα έκανες;
|
τα ειχα παρει 400 ευρω μεταχειρισμενα, εφτιαξα και βασεις να πατησουν και μετα τα εδωσα 300 ευρώ. 1ον δεν ηθελα να βαλω στην corolla buckets επειδη ειναι 2πορτη, το σταρλετ μου ηταν 4πορτο, δεν θα μπορουσαν να μπαινουν πισω ατομα! και 2ον με το τρακαρισμα ειχε σκιστει λιγο το ενα γιατι η κολονα αναμεσα στις πορτες το πιεζε! γιαυτο ειχα χτυπησει και σε ενα πλευρο (( αν και απ' οτι μου ειπαν αν δεν ειχα τα buckets θα ειχα σπασει μερικα πλευρα σιγουρα με απλα καθισματα! και αλλη μια φωτο :
|
|
|
|
27-05-12, 00:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα τελικά μετακόμισε θέση η φιλτροχοάνη μου πίσω από το δοχείου νερού όπως είχα πει. Χρειάστηκα 1 γωνία Φ40 67ο, 1 γωνία Φ40 87ο, ένα ταφ Φ40 και μια ταπα Φ40 (αυτα τα 2 χρειαστηκαν για να μπορω να ριξω στον εισερχομενο αερα το υδρογονο) και χρειαστηκε και ενα μικρο κομματακι 10-15cm. Και φυσικα ενα κολαρο γωνια 90ο σιλικονης Φ40. Τα αλλα εξαρτηματα ειναι με λαστιχο PP (πολυαιθυλενίου). Στις φωτος φαινονται πως τοποθετηθηκαν. Δυστυχως ειχαμε και απωλειες τωρα τα ειδα που τα ειχα βγαλει ολα.
1ον η μαμα σωληνα εισαγωγης λογω οτι ειχα βγαλει το προστατευτικο καλυμμα απο το χταποδι ειχε καει στο κατω μερος!!! επισης εκει που μπαινει στην τουρμπινα εχει ραγισμα το πλαστικο οπως και η τσιμουχα!
2ον η αντλια του υδραυλικου χανει λαδια συνεχεια στο πισω μερος και εμπαιναν μεσα στην τουρμπινα!!! μαλλον απο αυτο εκαιγε λαδια και οχι απο την ιδια την τουρμπινα!
3ον τωρα φυσαει το τσουτσουνακι του wastegate actuator και "φτυνει" τα λαδια και τα κανει ολα χαλια!!! πρεπει να αλλαξω αντλια!
4ον το χταποδι εχει ραγισμα!!! μικρο μεν αλλα εχει, προς το παρον δεν χανω πιεση θα δουμε...φαινεται σε μια φωτο απο τις παρακατω εχω κανει zoom.
Στις δοκιμες μου δεν ειχα προβλημα να βαρεσει κοφτης πιεσης, εκανα ολες τις δοκιμες, εκκινηση, ρεπριζ κτλ μεχρι 140+χλμ. Επισης νομιζω μια διαφορα σα να τραβαει καπως καλυτερα στις εκκινησεις (λογικο αφου δεν παιρνει ζεστο αερα!)
|
27-05-12, 00:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Συνεχιζω τωρα με τα προβληματα και 2 απο εκει που πηγα για δοκιμες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17072511 seconds (80,96% PHP - 19,04% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|