Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-11-07, 23:25
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios Εμφάνιση μηνυμάτων
sorry για το διπλό ποστ παιδιά,κάτι άλλο,corolla 1.4 με ibiza 1.4 αυτό με τα 101 άλογα,πώς τα πάμε?????????έχει ανοίξει κανένασ σας???ευχαριστώ
Aν είσαι εργοστασιακος απλά ξεχνατο με την προϋπόθεση ότι οι οδηγοί είναι ίσων ικανοτήτων..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλικό άνοιγμα με προηγούμενο polo 1400cc μονό με ολοκληρωμένη εξάτμιση..
Κατάφερενα μου ρίξει από ρολαριστες 1ες μέχρι αρχές 4ης μου έναμιση αυτοκίνητο και από 3η με 80χλμ μεχρι τα 160χλμ 4ης παραπάνω από μισό..
βασικά αυτό που ξαναείδα είναι ότι ψηλά μετά τις 5000rpm μένω πίσω..
Είναι που είναι μπλε να το πετάξω στην θάλασσα?

άσχετο..
βρήκα στο Drive μια εταιρια Personal-dynamics.gr
που με προγραμμα σου δινει απο
97Hp@6000rpm=>109Hp@6100rpm
130kN@4800=>147Hp@4560rpm
Τιμη 720ε..
Εχει και για Avensis,Celica,Ts,Mr2&Supra!
http://www.personal-dynamics.gr/down...texts/6380.pdf

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι ρολλαριστές 1ες και όχι κανονικό ξεκίνημα? Ρε συ Κώστα νομίζω πως παραχωρείς το καλυτερο σου πλεονεκτημα...
Θα ξαναδοκιμάσουμε αλλά απογοητεύτηκα..
τοσο καλά πάειτο ibiza???????????????????
Παλιά 02-11-07, 00:00
Το avatar του χρήστη salonikios
salonikios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
salonikios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τοσο καλά πάειτο ibiza???????????????????

λίγο χλωμό το κόβω να μας πατάνε τα ibiza φίλε OxygeN,επειδή πήρε ένας φίλος μου και έλεγε ότι είναι αρκετά γρήγορο για τα κυβικά του!εμένα πάντως δε με τρέλανε από επιδόσεις και μου την έσπασε άσχημα το ηλεκτρικό γκάζι.για να το λες εσύ όμως κάτι θα ξέρεις .

προχθές το βράδυ πήγαινα μια βολτα με το κολλητό μου.όπως είμαι σταματημένος στο φανάρι έρχεται δίπλα μου ένα citroen c4 μαύρο 3πορτο,με κατάμαυρα φιμέ και εξάτμιση που ακούγονταν πιο πολύ και από impreza!!!δε ξέρω πόσα κυβικά αλλά έγραφε στο πλάι vtrs,1.6 νομίζω ήτανε.εγώ κυριλλέ μέσα στο αμάξι συζητάω με το φίλο μου και ο ''γρήγορος'' αρχίζει να μαρσάρει!ανάβει πράσινο εγώ ξεκινάω νορμάλ και καθώς κινούμαι είναι κολλήμένος δίπλα μου μαρσάρωντασ με νεκρά μέχρι να ακουστεί ο κόφτης.στο αμέσωσ μετά φανάρι μαρσάρω λιγάκι καιγω και μόλις ανάβει το πράσινο χαμός!!!!!!!!!!!!ο τύπος δε μπορούσε να κουνήσει το αμάξι απτο σπινιάρισμα και βρίσκομαι μέχρι το τελείωμα της 2ας 2 αμάξια μπροστά και μέχρι τα μισά της 4ης έφαγε πάνω από 4 αμάξια!!!!!!!!!!τι είναι αυτοί ρε παιδιά???????βάζουν ένα μπουρί και νομίζουν ότι οδηγούνε ferrari???? Ε Λ Ε Ο Σ
Παλιά 02-11-07, 01:51
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κυνηγιομουν με ενα σαξο δεν τον περασα αλλα ημουν απο κοντα του... παντως ειχε πλακα γιατι 2α δεν ανοιγε η διαφορα και του κολαγα...ψηλα στην3η ξεκολησε...αυτος ηξερε το αμαξι μου σαν 1,4 cc και σημερα που τα λεγαμε εκτος απο το πηραγμα που του εκανα με ρωτησε...τι του εχω κανει..ελα να δεις του λεω,ανοιγω καπο και του δειχνω το μανηταρι..να τη εκανα!
Παλιά 02-11-07, 09:48
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
λίγο χλωμό το κόβω να μας πατάνε τα ibiza φίλε OxygeN,επειδή πήρε ένας φίλος μου και έλεγε ότι είναι αρκετά γρήγορο για τα κυβικά του!εμένα πάντως δε με τρέλανε από επιδόσεις και μου την έσπασε άσχημα το ηλεκτρικό γκάζι.για να το λες εσύ όμως κάτι θα ξέρεις .

προχθές το βράδυ πήγαινα μια βολτα με το κολλητό μου.όπως είμαι σταματημένος στο φανάρι έρχεται δίπλα μου ένα citroen c4 μαύρο 3πορτο,με κατάμαυρα φιμέ και εξάτμιση που ακούγονταν πιο πολύ και από impreza!!!δε ξέρω πόσα κυβικά αλλά έγραφε στο πλάι vtrs,1.6 νομίζω ήτανε.εγώ κυριλλέ μέσα στο αμάξι συζητάω με το φίλο μου και ο ''γρήγορος'' αρχίζει να μαρσάρει!ανάβει πράσινο εγώ ξεκινάω νορμάλ και καθώς κινούμαι είναι κολλήμένος δίπλα μου μαρσάρωντασ με νεκρά μέχρι να ακουστεί ο κόφτης.στο αμέσωσ μετά φανάρι μαρσάρω λιγάκι καιγω και μόλις ανάβει το πράσινο χαμός!!!!!!!!!!!!ο τύπος δε μπορούσε να κουνήσει το αμάξι απτο σπινιάρισμα και βρίσκομαι μέχρι το τελείωμα της 2ας 2 αμάξια μπροστά και μέχρι τα μισά της 4ης έφαγε πάνω από 4 αμάξια!!!!!!!!!!τι είναι αυτοί ρε παιδιά???????βάζουν ένα μπουρί και νομίζουν ότι οδηγούνε ferrari???? Ε Λ Ε Ο Σ
φιλε μου το το c4 to vtrs ειναι το vtr me look vts για να το περασες θα ιταν το 1.4 με τα 90 και ζαντα 17αρα το ειχε ο φιλος μου οσο για το 1.6 με τα 1.6 corolla πανε σχεδον το ιδιο λιγο ποιο μπροστα τα corolla λογο βαρους
το loeb μονο σε κανα ονειρο μπορει να το δει καποιος οτι το περναει οσο για τα ιbizakia ειναι δινατα αμαξακια και αρκετα σουλουπομενα οσα κουβαλανε το ονομα τοp gan ..εκτος απο το καινουριο που του εβαλαν ιλεκτρικο γκαζι αλα ενταξι, σιγα αυτα που ειναι να δοσει θα τα δοσει
Παλιά 02-11-07, 10:19
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Άλεξ... έκδοση vtrs βγαίνει και στα 1.400cc (μολις κοιτουσα το σαιτ της citroen).

Κοίτα επιδόσεις:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ COUPÉ 1.4i 16V 1.6i 16V 2.0i 16V 1.6i HDI 92 1.6i HDI 110 FAP
Μέγιστη ταχύτητα (km/h) 182 194 227 180 192
Επιτάχυνση 400μ. από στάση (sec) 18,6 17,4 15,9 18,5 17,8
Επιτάχυνση 1000μ. από στάση (sec) 34,5 32,1 28,9 34,1 32,6
Επιτάχυνση 0-100 km/h (sec) 12,8 10,6 8,3 12,5 11,2

Μόνο το δίλιτρο είναι πολύ πέρα απο τα όρια μας.
Το 1600 παλευεται δύσκολα.
Το1400 το έχουμε για πρωινό (αυγά με μπέικον, τηγανίτες με φυστικοβούτυρο και ζεστός καφές).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 02-11-07 στις 10:47.
Παλιά 02-11-07, 10:36
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Δεν διευκρίνισα οτι μιλάω για το TopGun..και καλά 115hp λέει η Seat με βαρελάκι και πρόγραμμα που του έχει από τα μαμά 100hp!
Εγω σου λέω και 100+1hp να είναι το TopGun, με την ιδία δύναμη με ένα εργοστασιακό Corolla ε12 1400cc είναι πιο ελαφρύς!
Είχα ανοίξει κάποια στιγμή και είχα μικρές διαφορές υπέρ μου!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτος ηξερε το αμαξι μου σαν 1,4 cc και σημερα που τα λεγαμε εκτος απο το πηραγμα που του εκανα με ρωτησε...τι του εχω κανει..ελα να δεις του λεω,ανοιγω καπο και του δειχνω το μανηταρι..να τη εκανα!
Σε παρακαλώ μην το κανείς αυτό δεν εχει νοημα..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
το loeb μονο σε κανα ονειρο μπορει να το δει καποιος οτι το περναει.
Οσο για τα ιbizakia ειναι δινατα αμαξακια και αρκετα σουλουπομενα οσα κουβαλανε το ονομα τοp gan ..εκτος απο το καινουριο που του εβαλαν ιλεκτρικο γκαζι αλα ενταξι, σιγα αυτα που ειναι να δοσει θα τα δοσει
Διλιτρο ειναι αυτο?160hp?

Εχω διαβάσει και ότι το Ibiza έχει μεγαλύτερη τελική από Corolla..
Και μην ξεχνάμε ότι είναι κατηγορία Yaris..εμείς είμαστε κατηγορία Leon!
Παρεμπιπτόντως το 1600cc το προηγούμενο το Leon-S- το έχω κεράσει δροσιστικότατο τσάι στα μέσα του καλοκαιριού σε φανάρι από στάση μέχρι τα μέσα της 3ής μου ήταν ενάμισι αυτοκίνητο πίσω!
Παλιά 02-11-07, 10:51
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
madvinegar το ιδιο πραγμα λεμε.......φυστικοβουτυρο??? λεει να δοκιμασω?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 02-11-07 στις 10:59.
Παλιά 02-11-07, 10:54
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Sorry Alex, νομιζα πως οταν έλεγες "Loeb" εννοούσες την έκδοση WRC...
Παλιά 02-11-07, 12:45
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Xθες το βραδυ σαν καλ(κ)ο παιδακι και γω εκανα 2-3 ανοιγματακια τα οποια μου εδωσαν ενα καλο μαθημα!Δυο yaris πετυχα ολη την βραδια (ασχετα μεταξυ τους) και τα δυο ήτο τουρμπαταν!!Οπως καταλαβαινεται την εκανα με ελαφρα στο πρωτο στενο (αφου φυσαγα το καυτο τσαγακι που δεν κρυωνε με τιποτα!) που εβρισκα με την δικαιολογια "ωπ το σπιτι μου εδω ειναι γειαααα"

Αλλα επειδη ειμαι κ@λοπαιδο και ξεσπαω σε αλλους επελεξα προσεκτικα το επομενο θυμα μου!Ηταν ενα honda civic 99 το 1.4 με μπουρια απο σομπα και ζαντικα 16αρια.Οπως στηνομαστε στο φαναρι και πλησιαζει το κρισιμο ανοιγμα σκαει ξερογκαζια και καταλαβαινω κατι διαφορετικο στον ηχο του,Ω ναι ητο 1.6 vtec οποτε εφυγα με την ουρα στα σκελια!

Oπως καταλαβαινετε η βραδυα ηταν αποτυχημενη,απλα τα εγραψα για να λεμε και τα στραβα μας που και που.
Παλιά 02-11-07, 13:03
madvinegar Offline:
Administrator

Καλά περνάς εσύ.. Ωραίος. Το θέμα είναι να μην κωλώνεις πουθενά!
Τελικά το civic ήταν καροτσα 1400 με μοτερ απο vti? ή γενικά έκανες λάθος εκτίμηση απο την αρχή?
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18724489 seconds (79,33% PHP - 20,67% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:25.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com