Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Τα εχω γραψει φιλε αστακε.του λεω χοντρικα τα πραγματα που εχεις βαλει και εσυ(μαρκες δεν αναφερω).Εξαλου εχεις μια υπογραφη ΝΑ με το συμπαθειο βγαζει ματι!!
|
Απλά φίλε wastegate η έννοια του "βασικού" στο TSport διαφοροποιείται αρκετά απ' ότι στα υπόλοιπα μοντέλα! Ξέρω πάρα πολύ καλά ποιά είναι τα "βασικά"...απλά δεν είναι και τόσο "βασικά" όσο φαντάζονται οι περισσότεροι! Οι λύσεις δυστυχώς ή ευτυχώς είναι συγκεκριμένες και οι περισσότερες μάλιστα έρχονται μόνο από πολύ επώνυμους οίκους!
Πράγμα που σημαίνει πολύ υπομονή (γιατί τα περισσότερα δεν τα βρίσκεις Ελλάδα, κι αν τα βρεις δεν είναι ετοιμοπαράδοτα), αρκετά χρήματα και ατελείωτο ψάξιμο! Και μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει αυτή η νοοτροπία του "δεν ξέρω - δεν αγγίζω" η οποία εφαρμόζεται κατά κόρον όταν μιλήσεις σε κάποιον για 2ΖΖ-GE.
Έτσι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...δεν βάζεις απλά κάποιο φίλτρο, κάποια εξάτμιση και κάποιο πρόγραμμα και απλά παίζουν!! Δεν συμβαίνει (δυστυχώς) κάτι τέτοιο με το TSport!
Για αυτό την άκουσα λίγο στεροφωνικά όταν μίλησες για τα "βασικά" πιο πάνω!
Φιλικά πάντα!
Α, και κάτι άλλο...ενοχλεί το μήκος της υπογραφής μου; Στο λέω γιατί την βλέπω σε 19άρι monitor με 1200 ανάλυση...μήπως σας κουράζει;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p="
Φίλε Αστακέ θέλω να μου πεις για τον εγκέφαλο(μάρκα,τιμή,αντιπρόσωπο,ποιός θα τον τοποθετήσει)και αν αξίζει τον κόπο.Φίλτρο έχω εξάτμηση έχω παραγγείλει.
|
Ο εγκέφαλος που φοράω είναι Unichip της Dastek. Μπορείς να δεις για αυτόν στα εξής site:
www.dastek.co.za
www.dastek.co.uk
Στην Αθήνα εγώ τον έβαλα στην PTS που είναι κι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Η διεύθυνση του είναι Γ. Παπανδρέου 32, Άλιμος και το τηλ. 210-9851819. Ζητάς τον Θέμη. Αυτός θα στον τοποθετήσει και θα στον ρυθμίσει πάνω στο δυναμόμετρο. Η τιμή είναι γύρω στα 630
. Αλλά καλύτερα θα σου πει εκείνος...πάει καιρός που τον έβαλα!
Τώρα αν αξίζει...σίγουρα αξίζει! Εγώ είδα περίπου 5-6 άλογα στον τροχό (όλα όμως εξαρτώνται κι από το τι μοτέρ έχει ο καθένας) και αρκετή αύξηση στην ροπή! Το αμάξι πήρε αυτό που του έλειπε στις μεσαίες και ψηλά απλά σκοτώνει!!
Για μένα φίλε αξίζει τα λεφτά του!!! 8)