Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
14-04-05, 18:02
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
με το ατμοσφαιρικο μοτερ 1.3 4ε-φε ειχα περασει πολλα αμαξια peugeot 106 1.3rallye, bmw 316 bmw 518-520 polo 101ps, ibiza top gun 2000 mod και πολλα που δεν περιμενα να περασω δεν ξερω παραδοξως πηγαινε παρα πολυ καλα παρολο τα 350000 περικου κμ σε σημειο να με ξαφνιαζει και η μονη αλλαγη ηταν ενα τελικο και ενα φιλτρο τιποτε αλλο.. TOYOTA POWER TOYOTA RULEZZ.. με το τουρμπατο εχει κλαψει κοσμος γιατι δεν φαινεται κατι που να δειχνει οτι το αμαξι ειναι τουρμπο οποτε βλεπουν την μπουκα πισω και λενε ατμοσφαιρα 8α ειναι 1.3 καθονται διπλα και μετα γινεται το γλεντι.. τα σαξοραλα τραβανε τα μαλια τους ερχεται ενας τυπας διπλα μου στο φαναρι μου λεει το μπαρομετρο τι το εχεις για μοστρα?ναι για μοστρα του λεω παμε να δεις.. γελαει με ειρωνια με το που γινεται πρασινο ξεκιναμε 1η διπλα 2α μεχρι πριν το κοφτη μαζι 3η εφευγα τον βρισκω στο επομενω φαναρι κοτα δεν μιλησε και του λεω να πως γ@μ@νε τα corolla και εφυγε σαν βρεγμενη κοτα.. χαχαχα εχει πολυ πλακα με 325ανοιξα την περασα και 525.. και με ενα cossworth μαυρο με rollcage κοκκινο το παλιο το πισωκινητο μπορει να το ξερετε πολυ δυνατο ειναι μιλουσαμε με το παλικαρι που το ειχε πολυ καλο παιδι και του λεω ελα να ανοιξουμε για πλακα ανοιγω τερμα το αμαξι 1η κοφτησ 2α κοφτης 3η κοφτης διπλα το sierra μου κανει νοημα παει αλλο?του λεω οχι τερμα.. παταει γκαζι και αρχιζει τετακε με 3η και εξαφανιζεται.. τα λογια περιττα.....
|
|
Κοντρα Corolla G6 1.6 Με Honda Vti Civic |
|
30-04-05, 02:52
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ATHENS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κοντρα Corolla G6 1.6 Με Honda Vti Civic
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕNΑ [acronym:cdc8771ba3="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:cdc8771ba3] G6 1.6VVTI KAI ΕΝΑ CIVIC VTI 160 HP,ME ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ [acronym:cdc8771ba3="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:cdc8771ba3] ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ [acronym:cdc8771ba3="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:cdc8771ba3] ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 110HP ΜΑΜΙΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΟ ΟΜΩΣ... ΠΩΣΜΠΩΡΕΙΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ VTI.ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΙΩΣ ΜΑΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ CIVIC ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ [acronym:cdc8771ba3="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:cdc8771ba3] 1300 TURBO 150HP ΚΑΙ ΠΕΙΓΕΝΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ G6 ΕΧΕΙ ΝΙΤΡΟ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕ?
|
30-04-05, 03:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Μήπως έχει κάνει τη μετατροπή σε 1800??
Θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες!!
Ευχαριστώ!
|
30-04-05, 12:50
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Καλημερα και χρονια πολλα!Μετατροπη σε 1.800 πρωτο σταδιο υπαρχει περιπτωση να "παταει" το vti?
|
30-04-05, 12:52
|
Απλό Μέλος
|
|
|
|
Και απο οτι ξερω μετατροπη απο 1.600 - σε 1.800 δεν ειναι τοσο δυνατη οσο απο 1.400 - σε 1.800
|
30-04-05, 13:08
|
Απλό Μέλος
|
|
|
|
Τριτη βραδυ Λ. Αθηνων (Καβαλας) κατεβαινω χαλαρα προς Αθηνα και στο υψος του camping ερχεται ενα γαλλακι (saxo) με κοιταει γελαει ειρωνικα και ανοιγει.Λεω απο μεσα μου ρε φιλε επαιξες και εχασες.Ανοιγω 2α τον φτανω κουμπωνω 3η και κολλαω στον "καθρεπτη" του...........μετα ηρθε και η χαριστικη βολη 4η χαλαρα 5η και 6η δε χρειαστεικε.Ο τυπος μου πεταξε τα φωτα σα να παραδεχονταν το ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ! fire
|
|
|
30-04-05, 13:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πριν από 1 μήνα άνοιξα στην εθνική με ενα Ignis Sport 1.5. Εγώ έχω μια Ε12 1.6. Ανοίξαμε με 4η και περίπου 120 χιλιόμετρα. Το Ignis είχε μέσα 4 άτομα, συνεπώς είχε εκμηδενιστεί η εργοστασιακή διαφορά στα κιλά. Αυτό το τσόφλι με το κοντό σασμάν είχε κολλήσει πίσω μου, βεβαια και εγώ δεν πήγαινα πάτωμα (είχα μόλις 5000 χιλ) μέχρι τα 170 οπότε και άρχισα να απομακρύνομαι. Στα 190 είχα μια κολώνα απόσταση
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
30-04-05, 14:03
|
Απλό Μέλος
|
|
|
|
Ενα φιλαρακι "αδερφος" αγορασε το top gun 115ps.Οσες φορες τα ειχαμε παει του εφευγα παντα μισο εως ενα αυτοκινητο.Μετα απο το "πειραγματακι" του μοτερ μου του το εδωσα και το εκανε βολτα και μου λεει "επιτελους ενα ατμοσφαιρικο που στις αλλαγες κλωτσαει". Και μαλλον εχει δικιο!
|
|
|
30-04-05, 15:13
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
πηγαινα στο εξοχικο με το CBR. βλεπω μπροστα μου ενα γνησιο Μ3. καταπληκτικο θεαμα. ξαφνικα ο τυπος την ειδε κατεβαζει και αρχιζει και ανοιγει ΠΟΛΥ εντονα. για να τον πιασω αναγκαστηκα να κατεβασω 3 ταχυτητες. ειχα τεταρτη οταν τον επιασα και καμια 220 πηγαιναμε και παω διπλα του και με νοημα του κανω δεν εχεις αλλο? μου λεει εχω αλλα........... τι αλλα? αναγκαστικα εστριψα δειξια να βγω απο την εθνικη. λετε να χε κι αλλο? ποσο να ειχα ακομα αφου τον μαζεψα σχετικα ευκολα? ε να μη το γραφα? μ αρεσε η κοντρουλα αυτη γιατι τον ΕΙΧΑ ΧΑΛΑΡΑ!!!
|
30-04-05, 19:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
αυτα τα κομψοτεχνηματα εχουν τελικη 250 με κοφτη,αν τον παρακαμψεις πρεπει να χτυπανε 270 χαλαρααααα 8) 8)
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17605591 seconds (75,74% PHP - 24,26% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|