Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
21-10-12, 21:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing
μόνο που μ αυτό το πλαίσιο δεν μπορείς να βάλεις επώνυμη πηγή απ'οτι ξέρω.
|
Ναι, όντως, κλασσική aftermarket 2DIN πηγή μόνο με αυτό το πλαίσιο μπορείς να βάλεις, και προσωπικά το βρίσκω πολύ χοντροκομμένο στα πλαϊνά του.
Κρίμα, γιατί έχω βρει ωραίες 2DIN συσκευές, σε καλές τιμές, αλλά αυτός ο λόγος δρα ανασταλτικά. Ίσως κάποια στιγμή (όχι σύντομα) βάλω κάποια 1DIN με τα βασικά (usb/bluetooth) πάνω σε αυτόν τον αντάπτορα
|
21-10-12, 21:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Greco_mak
Ευχαριστω πολυ φιλε, το μηχανημα το πηρα μεσω ενος φιλου σε καλυτερη τιμη απο θεσσαλονικη, Ζερβουδακης Θανασης λεγεται, θα ανεβασω λινκ οταν παω σπιτι, πολυ καλη εξυπηρετηση! Το πλαισιο μου το εστειλε ο ιδιος!
|
Αυτή είναι πηγή ειδικά για corolla, έχει διαφορετικές διαστάσεις από τις τυπικές 2DIN που κυκλοφορούν. Σαν αυτήν δηλαδή
|
21-10-12, 21:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Αυτή είναι πηγή ειδικά για corolla, έχει διαφορετικές διαστάσεις από τις τυπικές 2DIN που κυκλοφορούν. Σαν αυτήν δηλαδή
|
Ναι γι'αυτήν την πηγή δεν χρειάζεται να αλλάξει το πλαίσιο των αεραγωγών, ταιριάζει στους υπάρχοντες.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
22-10-12, 17:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Greco_mak
Ευχαριστω πολυ φιλε, το μηχανημα το πηρα μεσω ενος φιλου σε καλυτερη τιμη απο θεσσαλονικη, Ζερβουδακης Θανασης λεγεται, θα ανεβασω λινκ οταν παω σπιτι, πολυ καλη εξυπηρετηση! Το πλαισιο μου το εστειλε ο ιδιος!
|
Αυτός ο Ζερβουδάκης είναι μόνο κατάστημα για πωλήσεις ή κάνει και επισκευές;
|
05-03-13, 21:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Έχει κανείς το iGo8 με χάρτες κομπλέ που να τρέχει σε wince6 να μου το στείλει;
|
05-03-13, 23:01
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kερκυρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Αυτός ο Ζερβουδάκης είναι μόνο κατάστημα για πωλήσεις ή κάνει και επισκευές;
|
Δεν ειμαι σιγουρος, θα χρειαστω τις γνωσεις του παντως γιατι εκανα μεγαλη βλακεια και εβαλα μεσα μικρο δισκακι και μου κολλησε, μαλλον θα του το στειλω να μου το βγαλει εκεινος για να μην χασω και την εγγυηση ( αν ισχυει κιολας σε τετοια περιπτωση)
06-03-13, 11:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Έχω μία ερώτηση.
Όσοι έχετε βάλει αντάπτορες για mp3 στην εργοστασιακή πηγή, πάνω σε τι υποδοχή κουμπώνει;
Σκέφτομαι ότι είναι φίσα, τότε μπορεί με κάποιον τρόπο να γίνει πατέντα και να δώσουμε εκεί line-in, για playback από κινητό πχ, ή οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή μέσω καλωδίου.
Υπάρχει κανένα σχεδιάγραμμα;
|
06-03-13, 15:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Έχω μία ερώτηση.
Όσοι έχετε βάλει αντάπτορες για mp3 στην εργοστασιακή πηγή, πάνω σε τι υποδοχή κουμπώνει;
Σκέφτομαι ότι είναι φίσα, τότε μπορεί με κάποιον τρόπο να γίνει πατέντα και να δώσουμε εκεί line-in, για playback από κινητό πχ, ή οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή μέσω καλωδίου.
Υπάρχει κανένα σχεδιάγραμμα;
|
Το θέμα είναι ότι εκεί δεν είναι υποδοχή για auxiliary ας πούμε ώστε να ενώσουμε τα καλώδια με ένα 3.5mm και να παίζει από κινητό, αλλά υποδοχή για πολλαπλό cd-player. Ο αντάπτορας έχει προγραμματιστεί ώστε να δίνει σήμα ότι είναι cd player γι'αυτό και οι φάκελοι εμφανίζονται ως ξεχωριστά cds. Η μόνη πατέντα που μπορεί κάποιος να κάνει είναι ακριβώς αυτός ο αντάπτορας.
06-03-13, 18:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Δεν με ενδιαφέρει να εμφανίζονται φάκελοι κλπ.
Στην φίσα που κουμπώνει ο αντάπτορας, σίγουρα πηγαίνει αναλογικό σήμα (κοινώς ήχος). Αρκεί να βρούμε ποια καλώδια από εκείνα αντιστοιχούν στα 2 κανάλια (δεξιά-αριστερά), και να μετατρέψουμε την άλλη άκρη τους σε 3.5mm ώστε να κουμπώνει σε άλλες πηγές ήχου (πχ εξωτερικό mp3 player ή κινητό τηλέφωνο).
Υπάρχει καμία φωτό της εν λόγω φίσας;
|
06-03-13, 18:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παλι εγω θα σε σωσω... Το typeA (6+6pins) ειναι για τα facelift ενω το typeB (5+7pins) ειναι για τα profacelift.
Πως σου φανηκα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17235398 seconds (81,70% PHP - 18,30% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|