Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-04-12, 20:18
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μπράβο ρε Νικηφόρε. Ωραια δουλειά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-12, 20:28
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπράβο ρε Νικηφόρε. Ωραια δουλειά.
Ευχαριστώ! εκανα 10 χρονια αλλα έγινε καλη δουλειά τουλάχιστον.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-04-12, 10:29
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Το καλό πράγμα αργεί!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-12, 21:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μερικες νεες φωτος και καλλιτεχνικες (HDR).

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-12, 22:21
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλλιτεχνικές βλέπω θέλω τα φώτα σου σε κάτι ...... θα σου στειλω pm μόλις το συντάξω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-12, 22:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
καλλιτεχνικές βλέπω θέλω τα φώτα σου σε κάτι ...... θα σου στειλω pm μόλις το συντάξω
ok περιμένω! ρωτα οτι θες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-12, 21:23
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Χαλκιδική
Δύναμη Σεβασμού: 170
sakis-33 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σου.
Διάβασα στο φόρουμ για την εγκατάσταση υδρογόνου στο αυτοκίνητο σου.Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω στο αυτοκίνητο μου,δεν ξέρω τα αποτελέσματα αν είναι καλά και αν όχι,γιατί εταιρίες υπόσχονται πολλά.
Πες μου για την δική σου εμπειρία.Σε ευχαριστώ "Σάκης".
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-12, 23:04
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis-33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου.
Διάβασα στο φόρουμ για την εγκατάσταση υδρογόνου στο αυτοκίνητο σου.Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω στο αυτοκίνητο μου,δεν ξέρω τα αποτελέσματα αν είναι καλά και αν όχι,γιατί εταιρίες υπόσχονται πολλά.
Πες μου για την δική σου εμπειρία.Σε ευχαριστώ "Σάκης".
Κοιτα Σακη εγω καταρχην εφερα απο εξω τον διαχωριστη υδρογονου απο Hawaii (www.hydrofuelsys.com) μπορεις να παρεις απο εδω απευθειας γιατι τωρα δεν τα βαζει στο ebay.
http://www.hydrofuelsys.com/index.ph...d&productId=11
εγω πηρα με 11 φετες που ειναι για πολλα cc μοτερ δλδ πανω απο 2000! φυσικα με γεννητρια παλμων (PWM generator) δουλευεις με λιγοτερα αμα ειναι. Νομιζα επισης οτι οσο περισσοτερο υδρογονο δινω οτι κανω περισσοτερη οικονομια, λαθος! καθε μοτερ θελει ανα 1000cc 0.3lt/min. Ο σκοπος ειναι να δρασει το υδρογονο σαν καταλυτης στην βενζινη για να κανει καλυτερη καυση ανεβαζοντας ταυτοχρονα και τα οκτάνια, ως γνωστων η βενζινη και το πετρελαιο δεν εκμεταλευοντε πληρως τους χωρους των κυλινδρων! ετσι μενει ακαυστο πραγμα και εχουμε χασουρες! να και ο λογος που μερικοι κατασκευαστες βγαζουν αμαξια με πολλα μπουζι ανα κυλινδρο!!! αυτο κανουμε με το υδρογονο! Ο διαχωριστης με τις 6 φετες βγαζει στα 30Α 2λιτρα υδρογονου! κανουμε τις πραξεις και βρισκουμε ποσα Α θα δουλευουμε. Με τα λιγα εγω επρεπε να δουλευω 3.5Α το πολυ και δουλευα 13-20Α!!!! το αποτελεσμα ηταν να κανω ατμο!!!! oποτε αντιο υδρογονο! λογω πολυ υψηλης θερμοκρασιας στον διαχωριστη! κανονικα πρεπει να μπει στον προφυλακτηρα χαμηλα και εγω τον εχω πισω απο το μοτερ! αφου αμα εβαζες χερι στα καυσαερια πισω στην εξατμιση ηταν οπως οταν ανοιγω μια κατσαρολα που βραζω χορτα!!!! τωρα δουλευω σωστα και θα ξανακανω μετρησεις να δουμε, αν θες θα σου πω σε λιγο καιρο, γενικα δειχνει οτι εχει μειωση καταναλωσης. Επισης αυτο που φαινεται πολυ στο δικο μου μοτερ ισως λογω turbo, ειναι η αυξηση επιδοσεων δλδ εχω καλυτερες εκκινησεις ιδιαιτερα αισθητες αλλα και σε ρεπριζ, μειωση του θορυβου του κινητηρα (οχι εξατμισης), η σκαστρα ακουγεται δυνατοτερα και ποιο ζωηρα! μειωση καυσαεριων (θα κανω και μετρηση) αλλα αν μυρισεις πισω φαινεται και με το παραπανω. Εμενα πηγε 400 ευρω και τα αξιζε τα χρηματα του! ΠΡΟΣΟΧΗ πρεπει να εχεις γεννητρια παλμων για να ρυθμιζεις οσο θελεις τα Ampers αλλιως θα μαγειρευεις απιονισμενο νερο με καυστικη σοδα ή ποτασα και δεν θα εχεις τοσο καλη αποδοση! επισης ειναι MUST ενα ψηφιακο αμπερομετρο και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ συστημα να βγαζει καθαρο υδρογονο και οχι ολα μαζι σε ενα δοχειο!!!!! αυτα τα συστηματα ειναι πολυ φτηνα αλλα ΔΕΝ εχουν καλη αποδοση!!!! μερικοι βαζουν αυτα και μετα λενε δεν εχουν διαφορες κτλ, αυτα βαζουν μαζι οξυγονο και θες ηλεκτρονικα πειραγματα στην ECU! μακρια απο αυτα.....
ακομα και ΚΑΘΟΛΟΥ μειωση να μην ειχα που χοντρικα υπολογιζω πως ειναι απο 30-35% αλλα θελω να δω ακριβως, θα αφηνα επανω το συστημα μονο και μονο για την διαφορα στις επιδοσεις! πραγματικα οσες φορες ξαναδουλεψα σκετη βενζινη μου κακοφανηκε παρα πολυ!!!! σκεφτομουν να βαλω υγραεριο και τωρα εχω αλλάξει γνωμη.
για περισσοτερα δες το βιντεο : http://www.youtube.com/watch?v=jx7MkTbiqLI
και πολλες φωτος και σχεδια εδω στο album : http://s180.photobucket.com/albums/x...rosGT/corolla/
επισης ξεχασα να πω γεννητρια παλμων και αμπερομετρο τα πηρα απο ebay, και τα δοχεια τα εφτιαξα μονος μου καθως και τις στηριξεις, τα διαφανα δοχεια χωρις ταπες κτλ ειναι κατι ετοιμα κομματια απο ενα μαγαζι με ενυδρεια ειναι στομια ελεγχου PVC που ελεγχουν τα νερα στα συντριβανια κτλ. Εχει ομως ετοιμα ο hydrofuelsys σε καλη τιμη. Κατι εξαρτηματακια κτλ εχει και ο www.smart-cover.gr στην Θεσσαλονικη και στελνουν με courier!
Επισης να σου πω πως αν ειναι να πας και να παρεις απο Ελλαδα αυτο το συστημα σαν το δικο μου (σχεδον) γιατι ολοι ελειπες τα δινουν με 800-1000+ ευρω που τα πουλανε, δωσε λιγα παραπανω να βαλεις υγραεριο που εχεις μεγαλυτερες διαφορες στην μειωση καταναλωσης-κοστους! αν ειναι να βαλεις συμφερει μονο να φερεις απεξω οπως εκανα εγω τα βασικα ωστε να σου παει στα μισα χρηματα! φαντασου τα σωληνακια που εβαλα ειναι ειδικα στις υψηλες θερμοκρασιες 200 βαθμους!!! 7 ευρω το μετρο!!! αυτα που βαζουν οι αλλοι εδω τα διαφανα ειναι υγρων τροφιμων για 60 βαθμους κατω απο 1 ευρω εχει το μετρο! οι περισσοτεροι δεν βαζουν γεννητρια παλμων και ουτε ψηφιακο αμπερομετρο! αυτα.... αν θες κατι αλλο με ρωτας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-05-12 στις 23:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-12, 18:45
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Χαλκιδική
Δύναμη Σεβασμού: 170
sakis-33 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σου
Σε ευχαριστώ που μου απάντησες.Δηλαδή να βάλω αέριο η υδρογόνο, εσύ τη θα έβαζες από τα δύο.Γιατί εγώ έχω κατανάλωση 6.4-6.7 μικτά (1400 κυβικά vvti Ε12) και δεν είμαι γρήγορος νορμάλ.Αν βάλω υδρογόνο, με 35% μείον 4.16-4,35.Αν βάλω αέριο + ένα λίτρο 7,7 που με είπαν στην τοποθέτηση.Τότε τα χρήματα στην διαφορά είναι μισό με ένα ευρώ,και το άλλο ένας κινητήρα είναι κατασκευασμένος για βενζίνη και όχι για αέριο,τώρα άρχισαν να βγάζουν με αέριο μαζί.
Εγώ τώρα κλείνω προ'στο υδρογόνο,και σκέφτομαι να παραγγείλω από το ίντερνετ 6 Πλάκες,γεννήτρια παλμών,Διαχωριστής αερίου,Δεξαμενή συμπλήρωσης,και τα υπόλοιπα καλώδια,σωλήνες,αμπερόμετρο,ηλεκτρολύτης,φλοτέρ για την ένδειξη νερού,1 ρέλε, όταν κατέβω στην Θεσσαλονίκη(γιατί είμαι από χαλκιδική).Για να τα τοποθετήσω σε έναν φύλο μηχανικό,γιατί αυτός μου είπε για υδρογόνο αλλά δεν ήξερε πολλά πράγματα και μου είπε δες το και στο ίντερνετ,μίλησε με κάποιων που έχει τοποθετήση στο αυτοκίνητο του και ψάξτο καλύτερα.
Εγώ παντός αν θες να μιλήσουμε μέσω Skype , sakis.33 βράδυ μετά της 9,και πάλη ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-12, 19:04
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλησπέρα! επειδη κανω πολλα πραγματα εδω δεν μιλαω πολυ σε τετοια προγραμματα δεν εχω και πολυ χρονο βλεπεις. Αν ειναι να τα φερεις απο απεξω θα σου πανε φτηνοτερα! εμενα πηγε 400 καπου εκει αλλα πηρα μεγαλο διαχωριστη υδρογονου και στοιχισαν και οι στηριξεις. Παρε με 6 φετες εσυ που ειναι ποιο φτηνος, εγω μαλλον θα αφαιρεσω φετες γιατι βρισκει απο πισω κιολας και μου τριζει μεσα στο αμαξωμα! Το υγραεριο 1ον εγω προσωπικα το φοβαμαι γιατι πολλα με βλαβες ακουω, 2ον παει παρα πολλα χρηματα παραπανω πχ 1600 μες το νερο θες για καλη μαρκα οχι βλακειες, 3ον θελει δηλωμα κτλ και 4ον εμενα με πειραζει που θες μαστορα γιατι εγω ολα τα κανω μονος μου στο αμαξι, σε μαστορα πηγε μονο στις αρχικες μετατροπες και μια φορα το σταρλετ οταν εσπασα σασμαν και αλλαξα και δισκο-πλατο-ρουλεμαν, μπορει να τα ξερω θεωρητικα αλλα τα σοβαρα πραγματα στην πραξη ειναι αλλιως, θες και τα καταλληλα εργαλεια παντα. Με φαγανε οι βενζινες εμενα εβαζα σε μαπες βενζιναδικα και εχω προβληματα φτωχου μειγματος και εχουν μεινει πισω οι μετρησεις μου!!!! ηδη μου ειπαν και αλλοι οτι τα βενζιναδικα που εβαλα κλεβουν!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18050694 seconds (82,43% PHP - 17,57% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com