Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nektarios
Κωστα καλημερα.
Τα δικα μου φρενα (δισκοι - τακακια) θα χρειαστουν αλλαγη συντομα.
Αν εχω καταφερει να μαζεψω το απαραιτητο χρηματικο ποσο θα παω σε 300mm HI SPEC αλλιως θα παω σε χαρακτουσ Black diamond ιδιας διαστασης με τα μαμα.
Τα φρενα του ΤS (ολο το σετ) μπαινουν σε σενα (1.4-1.6) τιμη Toyota για δισκους απο TS μπρος πισω ειναι γυρω στα 250-300 ευρω.
Τωρα αυτο που λες για σειρα προτεραιοτητας για τα δικα μου φρενα δεν το καταλαβαινω.Εγω εχω μαμα δισκους , αν τους θελεις μετα την αλλαγη για να τους δοκιμασεις στο δικο σου ευχαριστως να στους δωσω (και φυσικα χωρις κοστος).Αν ειναι κατι αλλο πες μου.Φυσικα μπορουμε να τα πουμε και τηλεφωνικα - 6937057128.
Νεκταριος
|
Νεκτάριε μιας και ο Κώστας έβαλε δίσκους τακάκια θα με ενδιέφερε εμένα όταν και άμα αλλάξεις τις μαμά δαγκάνες σου τις πάρω εγώ (προφανώς όχι τσάμπα! )
Εγώ πάντως που έχω τους black diamond τρυπητούς-χαρακτούς δεν είδα και καμιά σοβαρή διαφορά στο φρενάρισμα. Την σημαντική διαφορά την είδα όταν έβαλα τα DS2500 της Ferodo. Ακριβά, αλλά έχω 2-3 παραπάνω δυνατά φρεναρίσματα από ότι με τις απλές σειρές ferodo-mintex που είχα πριν.