Re: Restoration begins!!!!!
Τωρα ζαργανα ειμαι? ψαρας ειμαι?, ΚΩΛΟΣ ειμαι?
Δεν ξερω, αλλα σιγουρα θα μου απαντησετε εσεις, ξεκιναω λοιπον.
Ειχα παει πριν 3 βδομαδες να δω μια ζημια σε ενα συνεργειο και κλασσικα αυτο που μαρεσει ειναι να ψαχνω στα πεταμενα εκτος συνεργειου να δω τι θα βρω, αν μπορω να μαντεψω τα κουφαρια των κινητηρων. Εκει που υποτιθεται περιμενα βλεπω μια στοιβα παλιοσιδερα, παω και εγω και λεω ας αρχισω απο αυτον , τι να ειναι, μμμμ ρε μοιαζει για 2τg, μπα.... μου εχει στριψει λεω, ρε ομως, μοιαζει.... διμπλη καδενα.... η περιεργη πατουρα της φλαντζας κεφαλης,....ΡΕ??? 2tg ειναι!!!! φωναζω τον μαστορα και μου λεει, ναι την βγαλαμε απο ενα celica και δεν βρισκαμε αλλη τετοια μηχανη και του βαλαμε μια με ενα καρμπ (2τ δλδ). Αυτη ειχε τρυπησει πιστονι, εχει ενα χρονο....Σημερα αποφασισα λοιπον να ξαναπαω στον μηχανικο και να τον παρακαλεσω να παρω τις 2 βασεις αριστερα και δεξια που εχει το μοτερ που πιανει με το σασμαν διοτι σιγουρα κατι θα μου μεινει στα χερια συντομα. Παω εκει τον ρωταω μπορω αν μπορω να παρω τις βασεις και μου απανταει, πλακα κανεις? παρε οτι γουσταρεις.... να μην πολυλογω σας δειχνω τι βρηκα ετσι οπως εψαχνα, ολα ειναι απο αυτον που ειχε το celica......
|