Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Re: Ts Forum -3- |
|
22-11-05, 22:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ts Forum -3-
Εγω εχω τα ΤΟΥΟΤΑ oil
Αυτα που μου βαζουν στην αντιπρωσωπια. 5-40 full συνθετικο.
Τα αλαξα στα 22500....εχω 28310 και δεν εχει κατεβει χιλιοστο ο δεικτης.
Καταραμενε Jim192 shoothim ρωταγες και ξαναρωταγες...."Μα δεν τριζει καθολου? σιγουρα? γιατι δεν τριζει? ουτε περιστασιακα? επρεπε να τριζει...."
Εχω δυο μερες που ακουω ενα τριξιμο στο ταμπλο το οποιο οταν βαζω το χερι μου και πιεζω πανω απο το Ρ/CD σταματαει. Πρεπει να ειναι η γνωστη νοσος!! question
To ματιαααααααξεεεεεεςςς yell
Μηπως ειναι παροδικο ? κρυωσε αποτομα ο καιρος και το πειραξε.
Θα διξει.
23-11-05, 01:36
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
και εγώ από σήμερα το ΜΟTUL 300V CHRONO 10/40 έβαλα με 25,50 ευρώ τα 2 λίτρα, αφού μου το πρότεινε φίλος μου από την ΤΟΥΟΤΑ
|
Ερώτηση: Αν πάω στην ΤΟΥΟΤΑ με δικά μου λάδια,10w40,τίθεται θέμα ακύρωσης της εγγύησης,εφόσον θα μου τα βάλουν αυτοί? Ρωτάω γιατί αφού βάζουν τα 5w40,σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ίσως ισχυριστούν ότι δεν είναι τα σωστά λάδια(υπόθεση κάνω).Μήπως έχει και η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ 10w40 ?
|
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους πάς ότι λάδια θέλεις.
|
23-11-05, 10:13
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Ερώτηση: Αν πάω στην ΤΟΥΟΤΑ με δικά μου λάδια,10w40,τίθεται θέμα ακύρωσης της εγγύησης,εφόσον θα μου τα βάλουν αυτοί? Ρωτάω γιατί αφού βάζουν τα 5w40,σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ίσως ισχυριστούν ότι δεν είναι τα σωστά λάδια(υπόθεση κάνω).Μήπως έχει και η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ 10w40 ?
|
και εμένα όταν τους ρώτησα για την εγγύηση, μου είπαν no problem
|
|
|
23-11-05, 10:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Καταραμενε Jim192 shoothim ρωταγες και ξαναρωταγες...."Μα δεν τριζει καθολου? σιγουρα? γιατι δεν τριζει? ουτε περιστασιακα? επρεπε να τριζει...."
Εχω δυο μερες που ακουω ενα τριξιμο στο ταμπλο το οποιο οταν βαζω το χερι μου και πιεζω πανω απο το Ρ/CD σταματαει. Πρεπει να ειναι η γνωστη νοσος!! question
To ματιαααααααξεεεεεεςςς yell
Mηπως ειναι παροδικο ? κρυωσε αποτομα ο καιρος και το πειραξε. Θα διξει.
|
.
Xo,χο,χο...welcome to the trizoniclub...Μπα ρε φίλε δεν φταίει το μάτι μου!Ετσι είναι.
Μετα απο μια μίνι επιχειρηση "Μπομπ ο σφουγγαράκης"(σαν αυτόν του Κοsma στο τζαμι)
γέμισα το τόπο με σφουγγαράκια σε διαφορα σημεια που είχα εντοπίσει τριγμούς..Η κατάσταση έστρωσε αρκετα αλλά θέλει κι'αλλα...Οσο για το κρύο αρκετοί τριγμοί είναι δυνατόν να παρουσιαστούν...ϊσως είναι παραδικό...ίσως και όχι...Μαλλον δεν θα είναι,μάλλον θα αρχίσει να τρίζει και ο αεραγωγός και η κονσόλα και το ντουλαπάκι και το τιμόνι και κατα πάσα πιθανότητα το ταμπλώ θα αρχίσει να αποσυντύθεται...Με ένα μικρο τσικ αρχίζουν όλα...
|
|
|
25-11-05, 01:22
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gtschr";p="
Παράθεση:
Σήμερα πήγα σε μια αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ και αγόρασα 1 λίτρο συνθετικό λάδι 5w40 για να συμπληρώσω..Έβαλα αρκετά περισσότερο από το μισό μπουκάλι,υπολογίζω γύρω στα 650-700 ml.Το θεωρώ φυσιολογικό ύστερα από 11.000χλμ. που έχω από την προηγούμενη αλλαγή (συνθετικών) λαδιών δεδομένου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το "δουλέψω" σε ψηλές στροφές (εννοώ μετά το lift) κάθε φορά που το κινώ.Για πείτε κι εσείς,λοιποί ιδιοκτήτες ΤS,τι κατανάλωση λαδιού έχετε?
|
Η άποψή μου είναι το σωστό λάδι είναι 10/40 και όχι 5/40 που λάθος βάζουν στην αντιπροσωπία.
Μέχρι τα 30.000χλμ., έβαζα 5/40 , και μετα απο πολύ λίγα χλμ., πάντα ο δείκτης κατέβαινε αισθητά (γεγονός που με προβλημάτιζε..)
Εδώ και 4000χλμ, έχω βάλει MOTUL 10/40,και ο δείκτης είναι ακλόνητος!!
Αρα λοιπόν τα 5/40 είναι πολύ λεπτά για την Ts μας.
|
Δε νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει.
Εγώ μόλις έκλεισα τα 15000 χλμ, βάζω 5W-50 και δεν έχει κάψει χιλιοστό.
Τώρα τι θα γίνει σε περισσότερα χιλιόμετρα μένει να το δούμε.
Για το χειμώνα λέω να βάλω 0W-30 ή 5W-30 θα δω
|
|
|
26-11-05, 23:33
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gtschr";p="
Παράθεση:
Σήμερα πήγα σε μια αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ και αγόρασα 1 λίτρο συνθετικό λάδι 5w40 για να συμπληρώσω..Έβαλα αρκετά περισσότερο από το μισό μπουκάλι,υπολογίζω γύρω στα 650-700 ml.Το θεωρώ φυσιολογικό ύστερα από 11.000χλμ. που έχω από την προηγούμενη αλλαγή (συνθετικών) λαδιών δεδομένου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το "δουλέψω" σε ψηλές στροφές (εννοώ μετά το lift) κάθε φορά που το κινώ.Για πείτε κι εσείς,λοιποί ιδιοκτήτες ΤS,τι κατανάλωση λαδιού έχετε?
|
Η άποψή μου είναι το σωστό λάδι είναι 10/40 και όχι 5/40 που λάθος βάζουν στην αντιπροσωπία.
Μέχρι τα 30.000χλμ., έβαζα 5/40 , και μετα απο πολύ λίγα χλμ., πάντα ο δείκτης κατέβαινε αισθητά (γεγονός που με προβλημάτιζε..)
Εδώ και 4000χλμ, έχω βάλει MOTUL 10/40,και ο δείκτης είναι ακλόνητος!!
Αρα λοιπόν τα 5/40 είναι πολύ λεπτά για την Ts μας.
|
Δε νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει.
Εγώ μόλις έκλεισα τα 15000 χλμ, βάζω 5W-50 και δεν έχει κάψει χιλιοστό.
Τώρα τι θα γίνει σε περισσότερα χιλιόμετρα μένει να το δούμε.
Για το χειμώνα λέω να βάλω 0W-30 ή 5W-30 θα δω
|
Πάντως στην δικιά μου Τs, με τα 5/40 , ο δείκτης πάντα κατέβαινε.
Στην αντιπροσωπεία μάλιστα , παραδέχτηκαν ότι είναι αρκετά λεπτά. ( στην ερώτηση δε, γιατί τότε τα βάζουν, απάντησαν ότι έτσι τους ειπαν απο τα κεντρικά!!)
Με τα 10/40 , η διαφορά είναι τεράστια ( στον δείκτη)
|
|
|
|
27-11-05, 21:26
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
θέλει παρακολούθηση.Δεν είναι ένα κοινό μοτέρ και άρα δεν θέλει κοινή συντήρηση.Μου το χουν πεί αρκετοι και προχθές μου το επιβεβαίωσε και ένας ιδιοκτήτης celica τs καθώς έχει αλλάξει δυο μοτέρ μέσα σε 180.000χλμ!!!
|
Αμάν! Τι ακριβώς ήταν τα συμπτώματα που έκριναν τα μοτέρ κατεστραμένα ?
Πάντως, με δεδομένα τα πολλά km που έκανε δεν με παραξενεύουν τα προβλήματα εάν του έβαζαν στην αντιπροσωπεία λάδι 5w30 που "απαγορεύεται" για το μοτέρ πάνω από 10C αλλά οι αδιάφοροι/άσχετοι της Toyota Hellas το συνιστούσαν (τουλάχιστον έως μεταξύ μας αλληλογραφία τον Ιούλιο) από κεκτημενη ταχύτητα (συνιστάται σωστά για όλους του άλλους κινητήρες έως πάνω από 40C). Και ίσως συνεχίζουν να το συνιστούν για να μήν αποδεχθούν ότι έκαναν μ@λ@κίες με τα μοτέρ ΤS.
Είχα συζητήσει αυτό το θέμα τον Ιούλιο. Το 10w40 είναι η καλλίτερη λύση για Ελλάδα εάν πηγαίνετε δικό σας πλήρως συνθετικό.
|
28-11-05, 10:45
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
|
|
Eγω παντος που εχω celica TS μεχρι στιγμης δουλευει ρολοι.Βεβαια εχει 48.000 χλμ μονο.Να ρωτησω κατι αλλο η corolla που λενε οτι θα ερθει με 220 αλογα τι κινητηρα θα φοραει;;;Θα εχει κομπρεσορα;;;;
|
|
|
28-11-05, 18:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Φοραει τον ίδιο ακριβως κινητήρα. Εχουν βαλει ενα kobresora και εναν νεο εγκεφαλο αλλα δεν εχουν πειραξει τιποτα απο τα μεσα του κινητηρα.
αλαγμενες αναρτησεις....ζαντολαστιχα.
Αυτα νομιζω. Και ειναι mod στα facelift. (εχουν μεγαλυτερες αντιστρεπτικες...καλυτερο κιβωτιο και συστημα διευθηνσης απο τα δικα μας)
|
01-12-05, 22:00
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ακούγεται παρανοϊκό, αλλά τελευταία έχω την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο σαν να αποκρίνεται καλλίτερα στο γκάζι όταν τελειώνει η βενζίνη!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 13:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 13:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 23:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 16:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 12:45 |
Page generated in 0,17226195 seconds (80,23% PHP - 19,77% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|