Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Λαθος λαθος και παλι λαθος.
Ουτε κατα διανια δεν καθεται διπλα σαν κινητηρας. Πολυ λιγοτερα αλογα με πολυ μικροτερη ροπη. Το μονο που καθεται διπλα σε TS (και οχι σε ταπερ) ειναι 20V σε ελαφρια καροτσα και αρκετα πειραγμενο. Γιατι Χρηστο δεν ηταν και πολυ μαμα το 20V του Δημητρη και αν θυμαμαι καλα ο ιδιος εφαγε καροτσες και μετα που ετρεξε μαζι σου ο JIM με ειχε πει "" τι ειναι αυτος ο Χρηστος ρε μ@λ@κ@, τρελλος ειναι. εγω λυπαμαι να το ξεκινησω ετσι."" (και μετα στο δρομο εμεινε απο λαστιχο, αφου το μισο το αφησε στην εκκινηση), οπως επισης οτι του εκανες 1,5 καροσα στο μπαμ και η διαφορα εμεινε εκει μεχρι 4ες. Με αυτη τη λογικη το δικο μου TS αφησε πισω 2-3-4 κολωνες (δεν μπορουσα να καταλαβω ηταν πολυ μακρια) 20V σε 111 καροτσα.
Αν βαλεις το μοτερ απο το ταπερ σε 101 θα περνας και τα EVO.
Οσο για το TS vs TypeR ψιλα τα δυο αμαξια ειναι σχεδον τα ιδια, αλλα χαμηλα το ταπερ ειναι αρκετα καλυτερο
|
ρε συ κοσμα το 101 του δημητρη δεν ειχε πολλα πραγματα , μονο τελικο φορουσε,εσυ πιστευεις οτι το λαστιχο εσκασε επειδη το καπνισα εγω?αντε και να εκανα διαφορα που ειναι τα επιπλεον 45 αλογα που εχει η ts για να με μαζεψει περιπου στο χιλιομετρο που ανοιξαμε?τεσπα δεν βγαζει καπου,εχουμε χαλασει και το θεμα του παυλου......
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Και υπ' όψην ότι οι αναφορές και τα συμπεράσματα του Χρήστου και του 2579 είναι για 20v σε ''τερατοκαρότσα'' (carina e).
Και που να είναι ο 20v φορεμένοσ σε τρίθυρη corolla καρότσα...
|
μιτσο τελικα για εμενα δεν εχουν και μεγαλη διαφορα στο βαρος το δικο μου το μετρησα 1210κιλα και αν θυμαμαι ο μαρμελ που εχει 101 ειναι 1150
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
αυτοι οι 20βαλβιδοι μην πω σαν τι πετάγονται και "καταστρέφουν" κάθε τοπικ....
ΡΕΕΕ εδώ λεμε για TS και Type-R που κολλάτε εσείς;;;; για χαλαρώστε λιγάκι. Αν έχετε κάτι να προσθέσετε στην κόντα σας με τα Tsport να πατε στο σχετικο θέμα στους διαξιφισμούς....
|
φιλε μου εμεις δεν κολαμε μια διαπιστωση καναμε και αμεσως πεταχτηκανε δυο τρεις να πουνε για τα 20v,ενω δεν ξερουν τι παιζει!!γι αυτο το συνεχεισα και εγω για να διευκρινησω καποια πραγματα