Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
05-01-06, 23:43
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
νικο αν κρινω απο το υφοσ τισ απαντισεις σου μαλλον αντι να κερνας τσαι το πινεις αν τυχη να ανοξουμε σε εσενα θα φερω χαμομιλη χαλαρωσε
neoklis για σου ,κανε μια σησταση για το αυτ/το σου για να δω αν αξιζει τον κοπω και αν μπορεισ γραφε ελληνικα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
05-01-06, 23:53
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Δεν βαρεθηκατε ρε παιδια;Συζηταμε τα αυτονοητα το εχετε καταλαβει;Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και οι υπολοιποι τα φιλτραρουμε βασει των γνωσεων και των εμπειριων μας.
Δεν συμφωνω με τον 2579,εχει ο ανθρωπος δικη του εκτιμηση των πραγματων.Και εγω 20V εχω και μου φαινονται ξενα ολα αυτα.Εχω πει πια αυτοκινητα τουλαχιστον εγω κοντραρα στα ισα.Μπορει ομως ,λεω μπορει ο ανθρωπος να ηταν απο τους τυχερους και να πηραν μοτερ ετοιμο,στημενο με αγωνιστικες προδιαγραφες made in japan.Απλως να αναφερω προσωπικο μου βιωμα οπου πηγαινοντας στον Μπαρμπαρη για σερβις αν θυμαμαι,μου λεει κατσε να δοκιμασουμε εναν εγκεφαλο πανω στο μοτερ σου.Εκπληκτος αφου τον βαζει βλεπω το μοτερ μου να κοπαναει 9αρες.(πολυ μετατις 8000).Φοβηθηκα και εκοψα.Του λεω ρε Μητσο τι παιζει εδω και μου δειχνει τον εγκεφαλο και εγραφε Blitz πανω.Τι ειχε γινει;Του ειχε ερθει μηχανη με αυτον τον εγκεφαλο και ηθελε να δει αν το Blitz ηταν μουφα ή πραγματικοτητα.Εν ολιγοις το μοτερ ειχε και αλλα καλουδια εσωψυχα.Εκτιμομενη δυναμη;Απο 180-200.Δυσκολα να το πεις μιας και δε δυναμομετρηθηκε.
Μονο ετσι να πεις οτι περναω TS αλλα για GTA προσωπικα αμφιβαλλω.Καθως και για πολλα αλλα.Συμπερασματικα,προσωπικη μου αποψη,μονο αν συμβαινει κατι παρομοιο εχει ελπιδες ο φιλος μου 2579 να σταθει με TS και Type r και με αμφιβολο αποτελεσμα.Οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος πραγματικοτητας(προσοχη φιλε Νικο δεν λεω οτι δεν περασες) αλλα οι λογοι που περασες τα παραπανω μοτερια ειναι ασχετοι με το θεμα δυναμης μοτερ.Μην το κουραζουμε αλλο.
Και εν κατακλειδι μεριδιο ευθυνης εχουμε ολοι μας (και μιλαω για τους 20V) και οχι μονο ο Νικος για την κακη εικονα που δειχνουμε(γιατι εμενα το εχω ξαναπει με ενοχλει αυτο το πραγμα).Με τις 'υπερβολες' μας προκαλουμε ανευ λογου και αιτιας τα παιδια με τα TS που στο κατω κατω της γραφης και πιο εξελιγμενο μοτερ διαθετουν(την απαντηση την εχει δωσει η ιδια η Toyota εδω) και πιο δυνατο και 1.8 κυβικα.Οποιος εξακολουθει να πιστευει οτι δεν ειναι υπερβολες τα παραπανω,τον παρακαλω να λεει το 'δικο' μου 20V (οπως λει ο Πανος) γιατι δεν συμφωνουν ολοι οι 20V μαζι του.Αυτα απο εμενα με σεβασμο σε ολα τα παιδια που στροφαρουν.....ξερετε εκει ψηλα 8 και κατι.
|
|
Re: 20βαλβιδεσ Διαφονιεσ |
|
06-01-06, 01:40
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Re: 20βαλβιδεσ Διαφονιεσ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neoklis";p="32182
2579 ?????????????poios einai ?????????
an kaneis kefi ella na anoijoyme etsi gia plaka na deis posa apidia pianei o sakos
toy ai basilh ua mai thn paraskeyh sthn synanthsh(an kai exo na pao se ena trapezei ua xalaliso 1 oritsa gia party soy
|
νεοκλή μάλλον δεν θα γίνει η συνάντηση, πάρε την TS σου, και έλα να πάμε στα καρτ
http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=2415
|
|
|
06-01-06, 02:38
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ρε νεοκλα ακομα απο το laptop γραφεις ρε οργιο? αντε πουλα το 5 πορτο ρεεεεεε
ελα απο το σπιτι κορναρε μου και να σε παω μια σχιστο να δεις τι σημαινει 20v
ωχ αναψα φωτιες παλι
|
06-01-06, 11:12
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
|
06-01-06, 11:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Είναι και το άλλο μιας που μιλάμε για εισαγωγή τσαγιού... Πρέπει να προσέξετε την ποιότητα! Υπάρχει διαφορά από τσάι σε τσάι...
Άλλος κερνάει τσάι κανονικά στο δρόμο μέχρι όσο πάει και άλλος..... κερνάει τσάι σε ευθείες των 70 μέτρων στο πλανήτη που τα κοντέρ τερματίζουν στα 120 χαω...
Όπως χαίρεται ο καθένας...
Φιλικά και με πολύ δόση χιούμορ (η κλασσική υπογραφή με την οποία πιστεύουμε ότι πέρνουμε άφεση αμαρτιών)
|
|
|
06-01-06, 13:57
|
|
συμφωνω με το φιλο νικο.. οπου ακους πολλα κερασια(τσαι) κρατα κ μικρο καλα8ι...αντε να δουμε.. ελπιζω να ανοιξουμε και μαζι να δουμε τι λειε το αμαξι σου...
φιλικα δημητρης
|
|
|
06-01-06, 14:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εγώ Πανο τα βάζω τα λεφτά μου υπέρ του TS, αρκει να το οδηγάει κάποιος αρκετα τρελός... (Καλά και κανενας κουλός να το πάρει, πάλι τα 20V θα τα πατήσει)!!!
Ρε βάλτε πρώτα με κανενας υπερκυβισμενο και αφήστε να TS να απολαμβάνουν την μοναξια την κορυφής!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
06-01-06, 14:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παιδιά λίγη σοβαρότητα. Οπως είπανε και άλλοι (Mechanicaf, Stathis), θα τα διαβάζουνε άλλοι και θα γελάνε! Καλός ο 20V αλλά μέχρι εκεί! Τα TS πολύ χλωμό! Παιδιά δεν μπορεί να χτυπήσει τέτοια αυτοκίνητα ο 20V, είναι απλό! Αυτοκίνητα μέχρι 170 άλογα ναι, αλλά μέχρι εκεί! Και υπό πολλές εξαιρέσεις και ιδιαίτερες συνθήκες κάποια απο τα πιο πάνω!
Οσο αφορά δε τα πέρι μέχρι τα 120 το πήγαινα, ένα θα πώ! Κι εγώ την Ferrari μέχρι τα 10 την πήγαινα γιατί τα άφησε όλα κάτω! ΤΗΝ ΕΧΩ! Αλήθεια σας λέω!!!! Αρα δεν μου έμεινε και τπτ άλλο! Τα 120 δεν ειναι μέγεθος σύγκρισης!!!
Πάντα φιλικά και με το ανάλογο χιούμορ (Για να γλυτώνουμε το βάρος τον δηλώσεων μας όπως είπε ο madvinegar!!!!)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
06-01-06, 15:15
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="32225
εγώ Πανο τα βάζω τα λεφτά μου υπέρ του TS, αρκει να το οδηγάει κάποιος αρκετα τρελός... (Καλά και κανενας κουλός να το πάρει, πάλι τα 20V θα τα πατήσει)!!!
Ρε βάλτε πρώτα με κανενας υπερκυβισμενο και αφήστε να TS να απολαμβάνουν την μοναξια την κορυφής!!!!
|
γκουχου γκουχου
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16792798 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|