Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
27-10-05, 14:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Άσε φίλε όλοι το έχουν αυτό. Εμένα ακούγεται τόσο δυνατά που νομίζεις ότι θα σπάσει το παράθυρο. Αφού υπάρχει λύση για τους τριγμούς, εφαρμόστε τη δουλεύει 100%. ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!
|
Σωστος......
Ααα και κατι αλλο ρε παιδια..οταν οι μπροστινοι τροχοι συναντουν λακουβα ο ηχος που ακουγεται μπροστα (σαν διπλο "ντουπ") και το ψιλοκαταλαβαινεις στα ποδια και λιγο στο τιμονι τι Σκ@@@@@@@@@@@@@ΤΑ ειναι γιατι ειναι τρομερα εκνευριστικο ειναι σαν να κοπανανε ολοι οι συνδεσμοι απο κατω..? ? ?
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!! |
|
27-10-05, 14:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Re: Επισκευή Τριγμών στο Ε12, 2002!!!!!!!!!!!!
Ο θόρυβος στα μισάνοιχτα παράθυρα έχει να κάνει με την κακή ποιότητα των λαστίχων (τσιμούχες?), που δεν έχουν αρκετή ελαστικότητα για να σφίγγουν το τζάμι, ούτε καλή πρόσφυση για να κολλάνε πάνω στο τζάμι. Λάθος υλικά! Και είναι απαράδεκτη η ΤΟΥΟΤΑ που δεν έχει προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με σωστά.
Στα συνεργεία ακούς "υποχρεωτικές" δικαιολογίες όπως "φυσιολογικό αφού ολόκληρο τζάμι στηρίζεται σχεδόν στον αέρα" κλπ. Άραγε, τα ίδια λάστιχα βάζουν στα Lexus και έτσι βροντοκοπανάνε μισάνοιχτα τα παράθυρα?
Σε BMW και Astra έχω δεί παράθυρα να τρίζουν κλειστά (μόνο) το καλοκαίρι όταν ξεραίνονταν τα λάστιχα μετά από 2-3 χρόνια χωρίς λίπανση, αλλά δεν είναι το ίδιο.
Σε ορισμένους από εμάς κάποια λάστιχα ήταν περισσότερο συμπιεσμένα από αρχή, αλλά άντε να τους πείσεις να τα αλλάξουν. Ρίχνουν ένα κιλό σιλικόνη να αυξηθεί η πρόσφυση και έχεις 2 εβδομάδες ησυχίας.
|
|
|
|
27-10-05, 15:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Άσε φίλε όλοι το έχουν αυτό. Εμένα ακούγεται τόσο δυνατά που νομίζεις ότι θα σπάσει το παράθυρο. Αφού υπάρχει λύση για τους τριγμούς, εφαρμόστε τη δουλεύει 100%. ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!
|
Ναι όντως αυτή είναι μια δοκιμασμένη λύση που έχει αποτελέσματα....Σε περίπτωση εντωνων τριγμών πάντως βοηθάει η εγκατάσταση και ενός ενισχυτή και ενός ακουστικού βαρηκοήας μετά απο κανα χρόνο!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
οταν οι μπροστινοι τροχοι συναντουν λακουβα ο ηχος που ακουγεται μπροστα (σαν διπλο "ντουπ") και το ψιλοκαταλαβαινεις στα ποδια και λιγο στο τιμονι τι Σκ@@@@@@@@@@@@@ΤΑ ειναι γιατι ειναι τρομερα εκνευριστικο ειναι σαν να κοπανανε ολοι οι συνδεσμοι απο κατω..? ? ?
|
Μπορείς να πάς στην αντιπροσωπεία στην καρδίτσα(Ηρακλή ακούς?) και να τους πείς:
"Καπ καπ απ'κατ,κατ καν γκαπ γκαπ" και θα νσου δώσουν την λύση.
Περα απο την πλάκα τώρα αυτο το γκαπ ή κράκ όπως είχα γράψει και παλιότερα μου είχαν αλλάξει κρεμαργιερα και ημίμπαρο.Τώρα μου αλλάξανε αριστερο ρουλεμαν αλλά και πάλι δεν...Τις πταίει άραγε?Είδωμεν....
|
|
|
27-10-05, 15:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παντως ολοι λενε για την υψηλη ποιοτητα συναρμολογησης της ΤΟΥΟΤΑ..
20-12-05, 12:11
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Γιάννενα
|
|
καλημερα κ απο εμενα.ξερει μηπως καποιος πως να φτιαξω την εταζιερα μου να μην τριζει.εχω βαλει 2 ηχεια κ απο τοτε τριζει με το παραμικρο.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα............THANKS
20-12-05, 12:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχει κάνει μια πατέντα ο Slobo, που ειχε το ιδιο πρόβλημα. Θα τον βρω και θα του πω να σου απαντησει. :-)
|
|
|
20-12-05, 12:53
|
|
Administrator
|
|
|
|
Καλημέρα στην πατρίδα. Α ρε τιμημένα Γιάννενα!!
Φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην 11αρα μου. Με το που έβαλα ηχεία άρχιζε να τρίζει ιδιαίτερα ενοχλητικά.
Το πρόβλημα το έλυσα πολύ οικονομικά.
Πήγα στο Praktiker και αγόρασα μονωτικά υλικά (από αυτά που χρησιμοποιούνται σε παράθυρα σπιτιών) και μετά την εφαρμογή τους σταμάτησαν όλοι οι τριγμοί.
Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι μόνο, ότι μετά από λίγο καιρό ίσως χρειαστούν αλλαγή. Αλλά αυτό δεν απασχολεί αφού οι συσκευασίες που αγόρασα (και που δεν στοίχησαν απάνω από 5 με 6 ευρώ) φτάνουν για να επαναλάβεις την διαδικασία τουλάχιστόν άλλες 20 φορές.
Θα προσπαθήσω να βάλω φώτο ακριβώς με τα υλικά και με τον τρόπο που τα τοποθέτησα. Εν τω μεταξύ αν θέλεις στείλε pm για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
|
20-12-05, 12:53
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Γιάννενα
|
|
thanks........
|
19-01-06, 14:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χθες το μεσημέρι μπήκα για πρώτη φορά σε ένα RAV4 γνωστού (το f/l μοντέλο). Εκτός από το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι σε τζιπ αλλά σε κανονικό επιβατικό Ι.Χ. (άσχετο με το θέμα μας), το car δεν έκανε ΚΙΧ από τριγμούς στο εσωτερικό του... Μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, όταν πέφταμε σε καμιά τεράστια λακούβα, πράγμα λογικό... Βέβαια πρέπει να παίζουν ρόλο και οι μαλακές αναρτήσεις λόγω και του εκτός δρόμου χαρακτήρα του, αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση!!! Ρε, ούτε ένα τσακ... ένα τσικ κάπου... Δεν μπορούσε να είναι έτσι φτιαγμένη και η [acronym:621f2d49c2="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:621f2d49c2] μου;;;
|
19-01-06, 14:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Επειδή το έχει ο πατέρας σου θα σου πώ περισσότερα. Το αμάξι δεν κάνει κιχ και να φανταστείς ότι έχει μπροστά από το εργοστάσιο μπάρα θόλων τριών σημείων πράγμα που αυξάνει τα κρουτσου κρούτσου. Τον μόνο τριγμό που είχε ήταν το εξωτερικό κάλλυμα των υαλοκαθαριστίρων που φτιάχτηκε μετά από 3 επισκευές και κλήση της toyota hellas. Αλλά μιλάμε ακουγόταν πολύ δυνατά. Μην ξεχνάς ότι το αμάξι κοστίζει γύρω στα 33000 ενώ το δικό μας πολύ λιγότερο. Πάντως ρόλο πιστεύω ότι παίζει το γεγονός ότι όλοι οι αρμοί του ταμπλό είναι κλειστοί με ένα υλικό σαν σιλικόνη ενώ οι δικοί μας είναι κενοί.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17576909 seconds (81,88% PHP - 18,12% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|