Σάββατο βράδυ γύριζα από Ζωγραφου στον Πειραιά. Ειχαμε παει σε ενα φιλικο ζευγαρι επισκεψη (εχουν και παιδί και αυτοι) οπότε φανταστείτε ότι μεσα στο αμαξι ήμασταν εγω, η γυναίκα, το παιδί πισω στο καρεκλάκι του, και στο πορτ-μπαγκαζ ένα βαρύ καρότσι και κατι ψωνια απο ΙΚΕΑ...
Το παιδί το είχε παρει ο υπνος...
Πανω στην Μιχαλακοπουλου ηταν ενα κοκκινο peugeot παλιό ΜR. Αυτα νομιζω βγαινανε 1400cc και δεν θυμαμαι άλογα...αλλα πηγαινανε καλά. Φορούσε ένα μπουρί... που άνετα μπορούσε να φιλοξενήσει 2 γάτες, 3 κουνάβια και ένα σκατζοχοιρο... (φυσικά ο σκατζοχοιρος θα έπρεπε να μπει τελευταιος, γιατι αν εμπαινε πρωτος δεν θα μπαινανε οι υπόλοιποι).
Εκανε λοιπον ανοιγματακια στην Μιχαλακοπουλου, ψιλοκόλαγε, φασαρία κακό κτλπ... Μπαίνουμε λοιπόν στην Βασ. Κων/νου μετα το Hilton και μας πιάνει φανάρι... Κοιτάει, σκάει ξερόγκαζο και περίμενε το πρασινο. Εγω άνετος... Ανοίγει το φανάρι και φευγει στην τσιτα με λαστιχα να στριγκλίζουν, θόρυβο κτλπ. Εγω φευγω με πιο κυριλέ ξεκίνημα (κοιμάται και ο μικρος... μην το ξεχνατε...) και απλά πλακώνω απότομα την μισή 1η, καρφωτή αλλαγή σε 2α και ανοιγουμε μετα τις 2ες μας με το MR. Οταν αυτος πεταχτηκε μπροστα ήταν ήδη 1+ καροτσα μπροστα... Πριν φτασουμε στο αλλο φανάρι ήμουν εγώ 1+ καρότσα μπροστά... Και ξερετε πόσο μικρή απόσταση ειναι τα φανάρια στη Βασ. Κων/νου... Ο τυπος τα έπαιξε... χαχαχα
Μας πηρε πρεφα ενα mini cooper 1.6 (οχι το turbo) και αρχισε να μου κολλάει. Ήταν μεσα ή 3εις ή 4εις... Μας έπιασε κινηση και απλα καναμε σφήνες, και αναλογα με την κίνηση ηταν μια μπροστα αυτος, μία εγω...
Φτανουμε στην έξοδο για Συγγρού, μπροστα έγω, πισω αυτος... Με το που βλέπω κενό πετάγομαι και αρχίζω να σπάω τις ταχύτητες. Ολες κοφτη... 1η, 2α, 3η... Όταν πεταχτηκα, τον ειδα να μπαινει και αυτος στη Συγγρού, αρχιζε να σπάει την 1η, αλλαγη 2α κτλπ... αλλά ήτα τοσο τραγική η διαφορα που του έκανα που μάλλον τα παράτησε... και δεν τον ξαναείδα ουτε οταν έκοψα...
Να σημειώσω πως ο μικρος δεν ξύπνησε... χεχεχε
|