Επανέρχομαι ξανά, μετά από μερικά χλμ με το υδρογόνο σε χρήση στα 12-15Α μπορώ να πω με σιγουριά πως υπάρχει καλη διαφορα στις επιδοσεις δλδ σε επιταχυνση και μπαμ, μπορω να πω η διαφορα πως ειναι όπως τον χειμωνα και με την ζεστη, δλδ τωρα που εχει ζεστη τραβαει τοσο καλα που τραβουσε πριν οταν ηταν χειμωνας, πραγματικά μου κάνει πολυ εντυπωση! το αλλο είναι οτι το μοτερ ακουγεται ποιο ομαλα, κάνει λιγοτερο θόρυβο, μιλαω για το μοτερ μονο οχι εξατμιση-σκαστρα-τουρμπινα. Επισης εχω δει μια διαφορα στην καταναλωση, αλλα επειδη το εσκιζα προκειμενου να δω τις επιδοσεις και το wideband δεν μπορώ να πω με σιγουριά 100% παντως διαφορα εχει καλή, το θεμα αυτο θα το δουμε απο το μεθεπομενο γεμισμα. Επισης το wideband με τερμα γκαζι-τουρμπισμα δειχνει οπως και με την βενζινη αρα ειμαστε οκ απο μειγματα. Καποια μερα θα παω για μετρηση καυσαεριων να δω και εκει ποσο μειωθηκαν μιας και οσοι εχουν μετρησει ειδικα οι υδρογονανθρακες σχεδον μηδενιζονται!
Τωρα για τα αμπερς 12-15Α που δουλευω εγω, βλεπω στο ρελαντι μια πτωση στροφων 100rpm και μια μειωση τασης της ταξης 0.5-0.8 volts, αμελειταια ποσά δλδ. Βεβαια αν παμε παραπανω Α τοτε μειωνονται παραπανω αυτα και αν παμε πανω απο 20Α μεχρι οσο παει (αναλογα την ποσοτητα ηλεκτρολυτη) μπορει να παει και 28-32Α τοτε γονατιζουν τα ηλεκτρικα, ειναι λογικο αυτό.
Σηκωσα ενα βιντεο στο youtube που δειχνει την παραγωγη υδρογονου και οξυγονου σε ξεχωριστα δοχεια (ΠΑΝΤΑ!), την γεννητρια παλμων, και βλεπουμε το στροφομετρο και το βολτομετρο τι συμπεριφορα εχουν, στο ρελαντι παντα, οταν τρεχει το αμαξι μπορω και παραπανω απο 15Α να εχω πχ σε ταξιδι και δεν εχω προβλημα. Στα 15Α η παραγωγη υδρογονου ξεπερναει τα 3 λιτρα/λεπτο.
http://www.youtube.com/watch?v=jx7MkTbiqLI
Το ριμαδι το κινητο εκανε κατι κολληματα στο βιντεο