Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-04-12, 20:33
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
βαλε κ ενα βιντεακι να το δουμε πως δουλευει...φαινεται ψαρωτικο παντως..με το καλο να το τελειωσεις..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-12, 20:35
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184 Εμφάνιση μηνυμάτων
βαλε κ ενα βιντεακι να το δουμε πως δουλευει...φαινεται ψαρωτικο παντως..με το καλο να το τελειωσεις..
Το τελειωσα ρε συ γιαυτο εβαλα τις φωτος! μια αλλαγη σε ενα σωληνακι θα κανω μονο. Τι βιντεακι λες? τι να δεις? τα υγρα λες? οταν φτιαξω το σωληνακι για να εχουν τα υγρα ιδιες σταθμες θα σηκωσω ενα! τωρα θελω να δω την διαφορα καταναλωσης και διαφορα στις μετρησεις καυσαριων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-12, 20:40
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

και απο πορεια...να δουμε πως αντιδραει το αυτοκινητο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-12, 20:42
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
και απο πορεια...να δουμε πως αντιδραει το αυτοκινητο...
Δεν θα καταλαβεις κατι! λενε πως παιρνει παραπανω λιγα αλογα στο περιοδικο 4 τροχοι Φεβρουαριου ειχε ενα συστημα με λιγοτερη παραγωγη απο το δικο μου και το αμαξι που εκαναν δοκιμη στην δυναμομετρηση ειχε παρει 2,5hp παραπανω! αλλα δεδομενης της ζεστης που ειχε σημερα δυσκολο να πω, οι καιρικες συνθηκες ειδικα σε turbo αμαξι εχουν διαφορα! δεν ξερω τωρα αν εκανα καλα που ριχνω το αεριο υδρογονο στην σωληνα εισαγωγης ΠΡΙΝ την τουρμπινα, αλλα οσες εγκαταστασεις ειδα σε diesel moter στο εξωτερικο εκει το ριχνουν ολοι. Επισης θα ηθελα να βρω κατι να βαλω για να ριχνω στην τρυπα που αφηνει η μαμα σκαστρα γιατι τωρα σε αυτην το ριχνω!!! εκει που ειχε δλδ τις αναθυμιασεις λαδιου. Ξεχασα να αναφερω πως οι μετρησεις στο wideband ειναι οι ιδιες οπως και με την σκετη βενζινη, εχω μια εντυπωση πως με τερμα γκαζι αντι 10,7 - 11,3 που εβλεπα με την βενζινη τωρα δειχνει ακομα και 12,5 - 12,8! που δειχνει πως το μειγμα εγινε ποιο φτωχο, να υποθεσω οτι ο λαμδα δεν καταλαβαινει το υδρογονο και βλεπει την μειωση της βενζινης? στο ρελαντι παντως εχω παλι οπως και πριν 14,6 - 15,0. Θα το ξαναδω αυτο με τις μετρησεις γιατι δεν είμαι σίγουρος 100% ειχε κινηση πριν και δεν μπορεσα να τουρμπιζω τερμα για ώρα! Ξεχασα να πω πως ολα πηγαν 400 και κατι ψιλα ευρώ οταν πουλανε τετοια συστηματα απο 800-1000 ευρω+!!!! και ειναι και μικροτερης αποδοσης αλλα και ελειπη καθως δεν βαζουν διακοπτη on-off (οι περισσοτεροι), εχουν κοινο δοχειο πληρωσης με του οξυγονου, και δεν εχουν ή εχουν πολυ απλη γεννητρια παλμων, και δεν βάζουν καθολου αμπερομετρο. Οποτε παρα πολυ καλα μου πηγε τελικά...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 08-04-12 στις 21:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-12, 00:23
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπράβο Νικηφόρε. Δούλεψε το για λίγο καιρό να μας πεις τί γίνεται με την κατανάλωση. Αλλωστε για αυτό δεν το έβαλες;
οσο για το wideband νομίζω πως το manual λέει τις διαφορές στη μέτρηση όταν το έχεις για υδρογόνο-LPG κλπ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-12, 01:31
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
To wideband σου Νικηφορε εχει πισω κατι σαν βιδα που το γυρνας αναλογα με τι καυσιμο δουλευεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-12, 08:31
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
To wideband σου Νικηφορε εχει πισω κατι σαν βιδα που το γυρνας αναλογα με τι καυσιμο δουλευεις.
ναι αλλά δεν δουλευω μονο υδρογονο, ειναι μαζι με την βενζινη! αρα δεν πρεπει να το πειραξω! ετσι δεν είναι? ασε που μπορει μερικές φορες να δουλευω μονο με βενζινη. Για να κανω μετρησεις καταναλωσης εχω ενα προγραμμα στο android κινητο μου το MyCars, αλλά πρέπει να αδειασω να γεμισω ξανα για να δω διαφορες ποσα χλμ θα βγαλω παραπανω κτλ. Θα το δουμε με τον καιρο αυτο, προς το παρον λεω να δουλευω στα 12-13Α.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-12, 16:50
NikiforosGT Offline:
Moderator

Επανέρχομαι ξανά, μετά από μερικά χλμ με το υδρογόνο σε χρήση στα 12-15Α μπορώ να πω με σιγουριά πως υπάρχει καλη διαφορα στις επιδοσεις δλδ σε επιταχυνση και μπαμ, μπορω να πω η διαφορα πως ειναι όπως τον χειμωνα και με την ζεστη, δλδ τωρα που εχει ζεστη τραβαει τοσο καλα που τραβουσε πριν οταν ηταν χειμωνας, πραγματικά μου κάνει πολυ εντυπωση! το αλλο είναι οτι το μοτερ ακουγεται ποιο ομαλα, κάνει λιγοτερο θόρυβο, μιλαω για το μοτερ μονο οχι εξατμιση-σκαστρα-τουρμπινα. Επισης εχω δει μια διαφορα στην καταναλωση, αλλα επειδη το εσκιζα προκειμενου να δω τις επιδοσεις και το wideband δεν μπορώ να πω με σιγουριά 100% παντως διαφορα εχει καλή, το θεμα αυτο θα το δουμε απο το μεθεπομενο γεμισμα. Επισης το wideband με τερμα γκαζι-τουρμπισμα δειχνει οπως και με την βενζινη αρα ειμαστε οκ απο μειγματα. Καποια μερα θα παω για μετρηση καυσαεριων να δω και εκει ποσο μειωθηκαν μιας και οσοι εχουν μετρησει ειδικα οι υδρογονανθρακες σχεδον μηδενιζονται!
Τωρα για τα αμπερς 12-15Α που δουλευω εγω, βλεπω στο ρελαντι μια πτωση στροφων 100rpm και μια μειωση τασης της ταξης 0.5-0.8 volts, αμελειταια ποσά δλδ. Βεβαια αν παμε παραπανω Α τοτε μειωνονται παραπανω αυτα και αν παμε πανω απο 20Α μεχρι οσο παει (αναλογα την ποσοτητα ηλεκτρολυτη) μπορει να παει και 28-32Α τοτε γονατιζουν τα ηλεκτρικα, ειναι λογικο αυτό.
Σηκωσα ενα βιντεο στο youtube που δειχνει την παραγωγη υδρογονου και οξυγονου σε ξεχωριστα δοχεια (ΠΑΝΤΑ!), την γεννητρια παλμων, και βλεπουμε το στροφομετρο και το βολτομετρο τι συμπεριφορα εχουν, στο ρελαντι παντα, οταν τρεχει το αμαξι μπορω και παραπανω απο 15Α να εχω πχ σε ταξιδι και δεν εχω προβλημα. Στα 15Α η παραγωγη υδρογονου ξεπερναει τα 3 λιτρα/λεπτο.

http://www.youtube.com/watch?v=jx7MkTbiqLI
Το ριμαδι το κινητο εκανε κατι κολληματα στο βιντεο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-12, 17:02
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

πολυ διαστημικο φαινεται..με τα δοχεια τα ledακια κτλ περιμενουμε και την καταναλωση τωρα...πολυ καλη δουλεια, μπραβο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-12, 17:07
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
πολυ διαστημικο φαινεται..με τα δοχεια τα ledακια κτλ περιμενουμε και την καταναλωση τωρα...πολυ καλη δουλεια, μπραβο
thanks! ασε εχω τρελαθει απο την χαρα μου! τελικα τα 400+ κατι ψιλα ευρώ που πηγε το συστημα έπιασαν τοπο! με εναν προχειρο υπολογισμο εβγαλα 10χλμ παραπανω απο το προηγουμενο γεμισμα αλλά δεν ειναι σωστο γιατι 1ον οταν εβαλα το υδρογονο ηταν στην μεση ο δεικτης βενζινης και 2ον γιατι το εχω λιωσει κοφτες, τουρμπισματα και 120-140χλμ για ωρα προκειμενου να δω επιδοσεις και τι ελεγε το wideband, δεν ελειψαν βεβαια και τα ανοιγματακια με αλλα αμαξια. :PPPpp παντως γυρισα πριν απο εξοχικο εκανα 37χλμ με αδειους δρομους τερμα σκισιμο μεχρι 140χλμ και ειχα την βελονα βενζινης οπως στο βιντεο και αναψε το λαμπακι για λιγο οταν παρκαρα! αλλες φορες μπορει και να ειχα μεινει!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17601204 seconds (81,68% PHP - 18,32% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com