Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
.
το μονο προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει η μικρη σκαλα των φώτων και ο φωτισμος του καντράν.η μικρή σκαλα δε λειτουργει ουτε μπροστα ουτε πίσω.
τα κανονικα,τα ποριας λειτουργούν,και πισω τα στοπ λειτουργουν και τα φλας.αλλα με πορεια πισω δεν εχει καθόλου φώτα.
δηλ εξηγω καλύτερα.
αναβω την πρώτη σκαλα και φωσ πουθενά,ουτε μπροσ ουτε πίσω
αναβω τη δεύτερη και μονο μπροστα εχω φωσ.
η μεγαλη σκάλα ,προβολεί, λειτουργει.
αλλα δεν ειναι καμμένες οι λαμπες πίσω γιατι τα στοπ και τα αλαρμ και της όπιστεν λειτουργούν οπώτε κατι αλλό παιζει
τις ασφαλειεσ τισ κοιταξα και ειναι οκ,αυτες μεσα στο αριστερο γόνατο.
|
Μωρε τι μας λες? εβγαλες συμπερασμα οτι δεν ειναι καμμενες οι λαμπες των πισω φωτων σταθμευσης επειδη δουλευουν οι υπολοιπες? δλδ απο την διπολικη λαμπα 5/21W αμα τα 5W συρματος που χρησιμοποιει για τα φωτα θεσης κακαρωσει και κοπει, το συρματακι των 21W που χρησιμοποιειται για τα στοπ θα επρεπε να σταματησει να λειτουργει και να παραγει φως , ως ενδειξη συμπαραστασης του αλλου φωτος? Το να μου πεις οτι χθες αναβανε ολα και σημερα δεν αναβει τιποτα οποτε δεν μπορει να καηκαν 4 εξωτερικες λαμπες και 3 εσωτερικες του κατραν, ναι συμφωνω, αλλα το προηγουμενο σκεπτικο σου ειναι λαθος. Εμενα μου βρωμαει οτι ο διακοπτης σου στην πρωτη σκαλα δεν δινει σημα στα φωτα να αναψουν.
Πανε βρες κανα παρατειμενο ΚΕ30 ή ΚΕ70,

μπες μεσα, ξυλωσε τον διακοπτη του και λυθηκαν τα προβληματα σου

. Αν εχεις λεφτα

, πανε σε κανα παλιατζη και αν δεν εχεις μια, βρες τα 2 καλωδια που πανε στον διακοπτη και προοριζονται για την μικρη σκαλα και φτιαξε εναν εξωτερικο διακοπτη. Εγω σε παρομοιο προβλημα που ειχα με την ΚΕ30 και δεν αναβε το κατραν, του ριξα 2-3 σφαλιαρες

και συμμορφωθηκε.