Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
04-04-09, 13:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andyag
καλημερα,
θέλω να αλλάξω τα μαμα αμορτισέρ όχι όμως να το χαμηλώσω. Τα koni αμορτισέρ ταιριάζουν με τα μαμα ελατήρια ή θα χρειαστεί να αλλάξω και ελατήρια; το κόστος των μαμα αμορτισέρ ποιό είναι; και ποιο το κόστος των koni;
ευχαριστώ
|
Μπορεις να βαλεις τα ΚΟΝΙ και χωρις να το χαμηλωσεις, απλα αν δεν το πας στα ορια μπορεις να βαλεις τα κοκκινα που ειναι και λιγο πιο φτηνα σε σχεση με τα κιτρινα. Αλλα και τα KAYABA τα μαυρα ειναι καλα. Τι θελεις να κανεις, διαλεγεις και περνεις.
|
04-04-09, 15:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
ευχαριστώ, αλλά από τιμές πες μας κάτι!!!!!
|
04-04-09, 15:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εξαρτάται από το πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις. μπορείς να βάλεις τα ΚΟΝΙ τα κόκκινα (τα κίτρινα είναι πιο πολύ για χαμήλωμα και δεν ξέρω αν θα δουλέψουν καλά με τα μαμά ελατήρια).
Επίσης τα Kayaba exel-g (μαύρα) είναι μια πολύ καλή και τίμια επιλογή σε λογικό κόστος (πρέπει να κάνουν όσο τα ΚΟΝΙ τα κόκκινα)... περίπου 300 ευρώ
αν σε παίρνει να ανέβεις λιγάκι σε κόστος μπορείς να τσεκάρεις τα ΚΟΝΙ FSD. είναι αυτορυθμιζόμενο αμορτισέρ της ΚΟΝΙ, φτιαγμένο να δουλέψει στο νορμάλ ύψος. δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά μου έχουν δώσει καλύ εντύπωση... περιπου 500 ευρώ
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
04-04-09, 16:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
....αν σε παίρνει να ανέβεις λιγάκι σε κόστος μπορείς να τσεκάρεις τα ΚΟΝΙ FSD. είναι αυτορυθμιζόμενο αμορτισέρ της ΚΟΝΙ, φτιαγμένο να δουλέψει στο νορμάλ ύψος. δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά μου έχουν δώσει καλύ εντύπωση... περιπου 500 ευρώ
|
ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ F S D!!!!
Tα KONI τα FSD ειναι οπως τα ειπες αυτορυθμιζομενα ΑΛΛΑ πανε 4αδα.
Αν καποια στιγμη παθει κατι το ενα π.χ. απο ενα τρακαρισμα, τα περνει και τα πετας, δεν μπορεις να παρεις ενα και αυτο πιστευω πως ειναι ερκετος λογος για να μην τα βαλει καποιος. Τωρα αν καποιον δεν το ενδιαφερει και πολυ αυτο το θεμα, σαν αμορτισερ ειναι κορυφη.
|
04-04-09, 16:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,
μια ερώτηση ακόμα: τα kayaba (μαύρα) με τα μαμά έχουν αρκετή διαφορά στο κόστος; πιστευώ ότι έχουν καλύτερη οδική συμπεριφορά από τα μαμά, έτσι δεν είναι;
|
04-04-09, 17:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andyag
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,
μια ερώτηση ακόμα: τα kayaba (μαύρα) με τα μαμά έχουν αρκετή διαφορά στο κόστος; πιστευώ ότι έχουν καλύτερη οδική συμπεριφορά από τα μαμά, έτσι δεν είναι;
|
Στην οδικη συμπεριφορα ειναι το ιδιο με τα μαμα, τωρα το κοστος δεν το ξερω απο τα μαμα για να σου πω.
|
04-04-09, 17:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
αν είναι ίδια με τα μαμα τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω τα μαμά με τα συγκεκριμένα.έτσι δεν είναι; θα πρέπει να αναζητησω άλλη λύση....
|
|
|
|
04-04-09, 17:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
koni κίτρινα με μαμά ελατήρια έχω δοκιμάσει σε starlet gt και δουλεύαν άψογα, απλά λόγω ελατηρίων παίρνεις κάποιες κλίσεις (το αμάξωμα), αλλά έχεις καλά κρατήματα και άνεση μαζί, αν δεν φοβάσαι τις κλίσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί αν τρέχεις στις στροφές πολύ τότε άστο καλύτερα, όχι όμως ότι δεν κρατάνε! τώρα έχω AGX με μαμά ελατήρια σε ΕΕ111 turbo και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Eξαρτάτε τι θέλει ο καθένας στο θέμα ανάρτηση, απλά διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως που έχω ακούσει μερικούς να λένε ότι με μαμά ελατήρια επάνω σε καλά αμορτισερ, ότι το αμάξι θα πηγαίνει σαν βάρκα, αυτό απλά δεν ισχύει και όσους άκουσα να το λένε μιλάγανε θεωρητικά χωρίς να το έχουν δοκιμάσει. Kαι να συμπληρώσω ότι τα koni τα κιτρινα κάνουν μεν για χαμήλωμα αλλά αν δεν θέλουμε να σπάνε συχνά και να τρέχουμε στην Φρατζή για επισκευές, όχι χαμήλωμα πάνω από 3,5cm.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-04-09 στις 18:00.
|
04-04-09, 17:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αν σε ενδιαφέρει να το στρίβεις που και που το αυτοκίνητο και δεν το κυνηγάς συνέχεια μάζεψε λεφτά και τρέναρέ το λίγο για να βάλεις τα ΚΟΝΙ τα κόκκινα.δεν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά.εγώ πριν 3 χρόνια περίπου τα έβαλα με 460 ευρώ(αγορά-τοποθετηση-ευθυγράμμιση).μπορείς να τα βρεις και φθηνότερα βέβαια.το ΚΥΒ το πετάς και βάζεις άλλο.τα ΚΟΝΙ τα επισκευάζεις και τελικά μακροχρόνια θα κάνεις την απόσβεση σου και φυσικα θα έχεις καλήτερη οδική συμπεριφορά.
|
04-04-09, 18:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλύτερα τα κίτρινα πιστεύω που είναι και ρυθμιζόμενης σκληρότητας. Και τα kyb AGX μπορούν να επισκευαστούν (στην Φρατζή πχ) αλλά μετά θα είναι λαδιού όπως και τα koni. Τα koni (κίτρινα) είναι σίγουρα ποιό σκληρό αμορτισερ από τα AGX πάντως και ποιό σκληρά από τα κόκκινα koni. Όταν πήγαινα 2 koni για επισκευή χέρι-χέρι δλδ εγώ τα μπαινόβγαζα στο αμάξι μου έπαιρναν για τα 2, 130 ευρώ. Οπότε και εγώ συμφωνώ με τον diafanh-psyxh.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18012404 seconds (82,16% PHP - 17,84% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|