Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM
Παλιά 23-09-04, 11:05
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλημέρα στους συνοδοιπόρους Corollaκηδες 8) . Φίλε Αστακέ μόλις με βοήθησες να ελαφρώσω κατά 1600 (περίπου) ευρώ τον τραπεζικό λογαριασμό μου Θα τις βάλω τελικά τις Γερμανίδες... :P Δεν νομίζω οτι ενοχλείς κανέναν γράφοντας ένα εκτενές αλλά σοβαρό post reply, αυτός φαντάζομαι είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum....Μια ερώτηση τέλος....Εχτές το βράδυ και μετά από ένα ψιλοσκίσιμο άρχισε να βρωμάει μέσα στην καμπίνα κάτι σαν καμμένο λάστιχο....έχει συμβεί σε κάποιον άλλο το ίδιο φαινόμενο ; Καμιά ιδέα για το τι είναι ;

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 23-09-04, 11:35
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μπορει να ειναι και ο δισκος αλλα σε μενα μυριζει σαν καμμενο πλαστικο αλλα βρωμοκοπαει περισσοτερο.Καθε δισκος μυριζει διαφορετικα,αλλα μυρωδια ειχε της ΤΟΥΟΤΑ αλλα ειχε οταν εβαλα το ΖΑΚΣ και αλλα τωρα που εβαλα τον ιαπαωνικο της ΤΟΥΟΤΑ.Αυτο παρατηρησα στους δισκους που αλλαξαμε

Παλιά 23-09-04, 18:35
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
astakos δεν εχω βρει αλλου πουθενα αντιστρεπτικες εκτος απο τον gtn και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την επιλογη μου να τις αγορασω.....απο κει και περα εχει επισης πισω θολομπαρα με 200 ευρω περιπου και το μπλοκε της TRD με 1100 ευρω νομιζω
Παλιά 23-09-04, 21:26
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Αστακέ μόλις με βοήθησες να ελαφρώσω κατά 1600 (περίπου) ευρώ τον τραπεζικό λογαριασμό μου Θα τις βάλω τελικά τις Γερμανίδες... :P
Well done φίλε!! Καλορίζικες!!
Να θυμάσαι ότι για τα πρώτα 1000 χλμ. δεν τις ρυθμίζεις (τις φοράς όπως είναι μαμά) και μετά παίζεις...αλλά θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε!!

Θα τις βάλεις από εκεί που σου είπα; Cash ή 12 άτοκες; Αν είναι cash δεν στις αφήνει φθηνότερα;

Παράθεση:
Μια ερώτηση τέλος....Εχτές το βράδυ και μετά από ένα ψιλοσκίσιμο άρχισε να βρωμάει μέσα στην καμπίνα κάτι σαν καμμένο λάστιχο....έχει συμβεί σε κάποιον άλλο το ίδιο φαινόμενο ; Καμιά ιδέα για το τι είναι ;
Είναι ο δίσκος...κι εμένα μου το κάνει καμιά φορά μετά από πολύ σκίσιμο και ιδίως όταν κάνω συμπλεκτιές με την όπισθεν.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggelis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
astakos δεν εχω βρει αλλου πουθενα αντιστρεπτικες εκτος απο τον gtn και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την επιλογη μου να τις αγορασω.....απο κει και περα εχει επισης πισω θολομπαρα με 200 ευρω περιπου και το μπλοκε της TRD με 1100 ευρω νομιζω
Κι εγώ Βαγγέλη από την gtn θα τις πάρω...Απλά θα ήθελα κάποια στιγμή να τις δω κι από κοντά για να έχω μία πρώτη αίσθηση για την συμπεριφορά τους! Για τα άλλα που λες τα έχω υπόψη μου...λεφτά δεν έχω!!! :P yell
Παλιά 23-09-04, 22:57
vaggelis Offline:
Μέλος

να τις δεις απο κοντα τις ιδιες η να τις "δεις"-δοκιμασεις φορεμενες σε αλλο αμαξι??
για το 2ο μπορω να σε βοηθησω.....απλα κανε λιγο υπομονη μεχρι να βαλει ο GTN πιστωτικες...υποτιθεταιοτι τον οκτωβρη θα ειναι ετοιμος και ειχε πει οτι θα με ενημερωσει
Παλιά 24-09-04, 02:37
Astakos Offline:

Εννοώ να κάνω μία βόλτα το δικό σου, αν συμφωνείς κι εσύ φυσικά! Θα με βοηθούσε πολύ να πάρω μια καλή πρώτη άποψη!

Κάπου εκεί για το τέλος Οκτώβρη τοέχω προγραμματίσει κι εγώ!

Thanx!!!
Παλιά 24-09-04, 13:29
vaggelis Offline:
Μέλος

χμμμ.....δεν ξερω αν σε βολευει αλλα το σαββατο το απογευμα κατα τις 5 θα ειμαι στην kartland στην παλληνη.....εχει μια συναντηση μεταξυ clubs για καρτ
Παλιά 24-09-04, 14:23
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Περί αντιστρεπτικών και θολόμπαρων (σα κω&^$μπαρο ακούγεται...) :P η ερώτηση...Μέσα στον Οκτώβρη θα έρθουν τα αντίστοιχα κομμάτια από τη facelift CTS. Γιατί δε περιμένετε λίγο να τα δούμε πριν προχωρήσετε σε αγορές aftermarket που αφορούν την προηγούμενη CTS ;

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 24-09-04, 14:46
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggelis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
χμμμ.....δεν ξερω αν σε βολευει αλλα το σαββατο το απογευμα κατα τις 5 θα ειμαι στην kartland στην παλληνη.....εχει μια συναντηση μεταξυ clubs για καρτ
Δυστυχώς δεν μπορώ καθόλου αυτό το ΣΚ...αν είναι μιλάμε μεσοβδόμαδα! Thanx πάντως!

Παράθεση:
Περί αντιστρεπτικών και θολόμπαρων (σα κω&^$μπαρο ακούγεται...) :P η ερώτηση...Μέσα στον Οκτώβρη θα έρθουν τα αντίστοιχα κομμάτια από τη facelift CTS. Γιατί δε περιμένετε λίγο να τα δούμε πριν προχωρήσετε σε αγορές aftermarket που αφορούν την προηγούμενη CTS ;
Θα περιμένω να δω την πίσω θολόμπαρα του καινούργιου CTS αλλά για τις αντιστρεπτικές μάλλον χλωμό...αν είναι θα βάλω της Whiteline (αυτές που έχει και ο Βαγγέλης) γιατί έχω την αίσθηση ότι οι μαμίσιες του facelifted μάλλον δεν θα είναι του "γούστου" μου!!
Παλιά 26-09-04, 15:23
Το avatar του χρήστη Meleths
Meleths Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 265
Meleths είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

File Astakos
Egw tha soy protina na baleis thn pisw tholompara ths TRD kathws kai to pisw ypoplaisio poy bgazei h TRD gia thn Corolla soy. Oi antistreptikes ths Whiline einai koryfh apla den thymamai an bgazei kai TRD kapoies poy tis dinei eite me to kit sportivo eite sketes tha to koitaxw kai tha soy pw.

Filika
Meleths
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,16743708 seconds (80,99% PHP - 19,01% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com