Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Φίλε Αστακέ μόλις με βοήθησες να ελαφρώσω κατά 1600 (περίπου) ευρώ τον τραπεζικό λογαριασμό μου Θα τις βάλω τελικά τις Γερμανίδες... :P
|
Well done φίλε!! Καλορίζικες!!
Να θυμάσαι ότι για τα πρώτα 1000 χλμ. δεν τις ρυθμίζεις (τις φοράς όπως είναι μαμά) και μετά παίζεις...αλλά θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε!!
Θα τις βάλεις από εκεί που σου είπα; Cash ή 12 άτοκες; Αν είναι cash δεν στις αφήνει φθηνότερα;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Μια ερώτηση τέλος....Εχτές το βράδυ και μετά από ένα ψιλοσκίσιμο άρχισε να βρωμάει μέσα στην καμπίνα κάτι σαν καμμένο λάστιχο....έχει συμβεί σε κάποιον άλλο το ίδιο φαινόμενο ; Καμιά ιδέα για το τι είναι ;
|
Είναι ο δίσκος...κι εμένα μου το κάνει καμιά φορά μετά από πολύ σκίσιμο και ιδίως όταν κάνω συμπλεκτιές με την όπισθεν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggelis";p="
astakos δεν εχω βρει αλλου πουθενα αντιστρεπτικες εκτος απο τον gtn και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την επιλογη μου να τις αγορασω.....απο κει και περα εχει επισης πισω θολομπαρα με 200 ευρω περιπου και το μπλοκε της TRD με 1100 ευρω νομιζω
|
Κι εγώ Βαγγέλη από την gtn θα τις πάρω...Απλά θα ήθελα κάποια στιγμή να τις δω κι από κοντά για να έχω μία πρώτη αίσθηση για την συμπεριφορά τους! Για τα άλλα που λες τα έχω υπόψη μου...λεφτά δεν έχω!!! :P yell