Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
ειναι ντροπη να κλεβεις εκλησια αλλα θα το πω. κυριακη πρωι πηγαινοντας στη φωτογραφηση, στην αττικη οδο πηγαινα 150 περιπου και ηρθε ενα golf 1.6fsi απο πισω και ανβε φωτα(λες και δεν τον ειδα τον τζε!!!) του ανοιγω δρομο και περναει. μετα απο 500μετρα κοβει και με περιμενει.. τον περναω παλι με 150 και ξαναερχεται πισω και αναβει φωτα παλι να περασει. του ανοιγω και περναει ταπα παλι. ειχε μια κοπελα διπλα και χαμογελουσαν. με κοιταει καλα καλα η ελενα κ μου λεει αντε ετσι θα τον αφησεις? ενω σκυλοβαριομουν!!!!!!!! λεω αστο μωρε. και τι κανει ο τυπος? ξανακοβει και κανει δεξια και ερχεται πισω μου παλι αφου τον περασα με 150. δειτε τι επαθε!!! ηρθε κλασικα πισω μου το ιδιο σκηνικο φωτα ετσι αλλιως φλας κτλ. παω 160 πισω μου αυτος. παω 170 πισω μου αυτος. η ελενα αρχιζει και χαμογελαει!!! παω 180 πισω μου αυτος. παω 190 πισω μου παλι. ξανακοβω 180 πισω μου αυτος.εν τω μεταξυ εκανα κατι κινησεις παραξενες και καλα οτι παω ταπα οτι κοιταω καθρεφτες οτι κανω αλαγες βαρβατες οτι κανω κοντρα κτλ. που να παρει χαμπαρι ο τζες οτι ειχαμε σκασει στα γελια.. νομιζε πηγαινα ταπα. παω 200 πισω μου. παω 210 πολυ πιο πισω μου αλλα πισω μου. αφου με βαρεθηκε η 4ρτη εσπασε στα 210 και βαζοντας πεμπτη χαθηκα καπου στα 230κατι. αν του ελεγα οτι πηγαινα με 4ρτη ολη του την τελικη θα με πιστευε αραγε? δεν ειναι σωστο που εγραψα αυτο το ανοιγμα αλλα μου εκανε εντυπωση η επιμονη του να με ταπεινωσει. τι του εκανα? τι σκ@τ@ εχει απο πισω τ αμαξι και μου κολανε?
|
Δεν το καταλαβα,γιατι κλεβεις εκκλησια;Ιδια κυβικα δεν ειναι;Aς φτιαξουν και αυτοι μοτερ σαν τη TOYOTA. Μας τα επρηξαν με τον 1.8Τ.Αλλο μοτερ δεν εχουν.Τον φτιαχνουν και τον φτιαχνουν, αλλα με πανω απο 250 -280ps ειναι για ενα καλοκαιρι
Στο ιδιο εργο θεατες.Επειδη δεν μπορουσαν να φτιαξουν ενα ατμοσφαιρικο μοτερ τις προκοπης,τουρπισαν ενα και οποτε ο ανταγωνισμος βελτιωνοταν σε μοτερ,αυτοι την ευκολη λυση,αυξηση πιεσης.150,156,163,180,190,210,225Κ.Λ.Π.Να του δω οταν βγει στην παραγωγη η TS με κομπρεσορα.