Επεστρεψα και εγω Βολο και για αλλη μια φορα περασαμε τελεια,οπως ηταν και αναμενομενο εξαλλου!
Ευχαριστω τους διοργανωτες και κυριως τον φιλο Αντρεα!Αντε και συντομα παλι γιατι εχω εκκρεμμοτητες!
Χαρηκα πολυ που γνωρισα παιδια που δεν ηξερα και καναμε παλι επικοδομητικες συζητησεις!!!Μια ιδιαιτερη χαρα για τον peterioannou και για τον Niko ts κοινως Νεοκλη.....Κριμα που δεν ηρθατε για μασα μετα ,παλι σκασαμε........
Εγω πηγα σχετικα καλα αφου μια ατυχια χθες με εβαλε σε μπελαδες!!!
ΤΕΛΙΚΑ εβγαλα 120.7 αλογα και 153ΝΜ ,με μια ταση της ροπης να εχει πεσει απο περυσι ενω τα αλογα αυξηθηκαν κατα σχεδον 5,οπως φυσικα ηταν αναμενομενο μετα τις αλλαγες!!!
Θα παρακαλεσω τον MITSOS ,με την πρωτη ευκαιρια να ανεβασει τις δικες μου μετρησεις καθως και το βιντεο!!!
Επισης ειχα αλλη μια εκπληξη,που αν και προσπαθησα να την κρατησω ,διερευσε, που ωστοσο δεν πηγε οπως αναμενοταν!Εβαλα +40 αλογα ΝΙΤΡΑ αλλα ενα θεμα με τον εγκεφαλο του NOS(εκανε διακοπες) δεν επετρεψε κατι καλυτερο απο 146.2/5848 και 218 ΝΜ /4000!!!
Παρτε μια μικρη γευση απο την διαφορα στο Βολιωτικο dyno οπου ολα ηταν σωστα πριν κανα μηνα !!!!
http://img684.imageshack.us/img684/8164/mannitro.png