Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
21-07-11, 21:25
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
|
|
|
|
22-07-11, 18:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καταλαβαινουμε τους ταξιτζηδες γιατί απεργούν αλλά ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως δικαίωμα να παρεμποδίζουν λιμάνια - αεροδρόμια και δρόμους και κυρίως να την πληρώνουν στην τελική άνθρωποι που δεν εχουν καμια απολύτως σχέση με την κυβέρνηση και με τα πολιτικά, είτε είναι τουρίστες, είτε απλοί πολίτες. Γιατί πρέπει μερικές χιλιάδες ταρίφες να ταλαιπωρούν ΟΛΟ τον κόσμο για τα δικά τους προβλήματα? δεν καταλαβαίνουν πως έτσι τους μισεί και τους αντιπαθεί ΟΛΟΣ ο κόσμος? ας ανοίγουν τα διόδια όπως και έκαναν τελικά, ας πάνε στο υπουργείο να παιξουν ξύλο όπως είδαμε στο παραπάνω βιντεο, αλλά να μην εμποδίζουν τους τουρίστες που περιμένουν ολοι 2 μηνες το Καλοκαίρι μήπως και βγάλουν κανά φράγκο, μην εμποδίζουν τον απλο πολιτη που πηγαινορχεται στην δουλεια του για ένα μεροκάματο και φυσικά να μην εμποδιζουν τους αλλους που θέλουν να πάνε τις διακοπές τους και περίμεναν πόσο καιρό για να τους κανουν μαγκιες και τσαμπουκαδες οι ταριφάδες! για εμενα η στάση τους ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ και κατακριταια και θα χαρω οσο δεν παει να τους επιβληθει ο νόμος όπως είπε και ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ για την παρακόληση συγκοινωνιών. Αντε γιατι δεν φτανει που ειμασταν @#$#@$#$ οι ταριφες μας εκαναν ακομα περισσοτερο! ΑΙΣΧΟΣ!
Τουλάχιστον εγώ σαν απλος πολιτης εχω βαρεθει καθε φορα που καποιοι θελουν κατι αντι να την πληρωνει αυτος που φταιει την πληρωνουμε εμεις! την μια απεργια οι αγροτες μας κλεινουν τους δρομους, απεργια οι φορτηγατζηδες τα ιδια, το βρηκαμε το κολπο τωρα! ε αι στα διαλα ποια! πρέπει επιτελους η κυβερνηση και ΚΑΘΕ κυβερνηση ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να μην αφηνει να συμβαινει το φαινομενο της παρακολησης συγκοινωνιων, αυτα ΜΟΝΟ στην Ελλάδα επιτρέπονται!
Υ.Γ και στο κατω κατω γιατι εμας μας κοβουν τα μεροκάματα και τα δωρα μας? και ειμαι και σε ιδιωτικη εταιρία, ας χασουν και αυτοι κατι! δεν ειμαστε εμεις οι @#@# και αυτοι οι μαγκες! ειναι που ειναι κλεφτες οι περισσοτεροι!
|
22-07-11, 19:26
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
παιδια δεν εχουν δικαιομα να παρεμποδίζουν μα το κανουν γιατι ξέρουν οτι άν το κάνουν δεν θα χασουν την δουλεια τους δεν θα παρουν πρόστιμο δεν θα χρεωθουν για παρακοληση για αυτό. Στο εξωτερικό ας τολμήσει κάποιος να κανει σαματά μπλόκο η κατι τέτοιο θα του πάρουν τα στοιχεία θα πάρει ενα γράμμα στο σπίτι που θα του λέει μεγαλε πληρώνεις τα σπασμένα η θα μπει μέσα για κανενα δυο μέρες, Στην ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ Τιμωρείται κανεις και για τιποτα , ΕΤΣι λοιπόν Επικρατή το απολυτο ΧΑΟΣ
|
22-07-11, 20:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μετα από τόσες μέρες μόλις σήμερα βγήκε ανακοίνωση από τον Αρειο Πάγο και παρόλαυτα ακόμα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τιμωρηθεί! μάλλον και αυτό στα λόγια θα μείνει! αν είναι να μην τιμωρείται κανένας για τίποτα ας κάνουμε όλοι ότι γουστάρουμε αδιαφορώντας για τα πάντα γύρω μας να δούμε που θα πάει το πράγμα! μερικές φορές νομίζω πως είμαστε ένα ακυβέρνητο πλοίο (όλη η Ελλάδα) και πάμε προς τα παγόβουνα σα τον Τιτανικό για να φάμε τα μουτρα μας και να βουλιάξουμε! πλήρη αδιαφορία σχεδόν σε όλους τους τομείς! πηγαίνετε και σε κρατικές υπηρεσίες να δείτε τι γίνετε, ΙΚΑ, ΔΟΥ κτλ κτλ.
|
|
|
|
23-07-11, 00:56
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Μετα από τόσες μέρες μόλις σήμερα βγήκε ανακοίνωση από τον Αρειο Πάγο και παρόλαυτα ακόμα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει τιμωρηθεί! μάλλον και αυτό στα λόγια θα μείνει! αν είναι να μην τιμωρείται κανένας για τίποτα ας κάνουμε όλοι ότι γουστάρουμε αδιαφορώντας για τα πάντα γύρω μας να δούμε που θα πάει το πράγμα! μερικές φορές νομίζω πως είμαστε ένα ακυβέρνητο πλοίο (όλη η Ελλάδα) και πάμε προς τα παγόβουνα σα τον Τιτανικό για να φάμε τα μουτρα μας και να βουλιάξουμε! πλήρη αδιαφορία σχεδόν σε όλους τους τομείς! πηγαίνετε και σε κρατικές υπηρεσίες να δείτε τι γίνετε, ΙΚΑ, ΔΟΥ κτλ κτλ.
|
Πίστεψε με εάν έχεις πάρε δώσε με το εξωτερικό, και έρχεσαι μια φορά το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα σου φταίνε όλα , έχεις την εντύπωση ότι τίποτα δεν λειτουργεί είτε σε άλλες περιπτώσεις ότι τίποτα δεν δουλεύει σωστά. Όμως Για το ότι κανένας δεν τιμωρείτε είναι Αλήθεια . ΠΧ σήμερα έγινε ένα ατύχημα κάποιος παραβίασε το στοπ και δεν σταμάτησε τον χτύπησε ο άλλος και το καλύτερο κανένας από τους δυο δεν είχε δίπλωμα. Ο μηχανόβιος 60 χρονών του λέει ο αστυνόμος από το ανακριτικό δίπλωμα λέει δεν έχω.!!! το αυτοκίνητο που τον τραυμάτισε ένας νεαρός του λέει ο αστυνόμος δώσε μου τα χαρτιά σου λέει δεν έχω του λέει δίπλωμα λέει δεν έχω ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ Καλύτερο σας το άφησα για το τέλος κανένας δεν πήρε κλήση πρόστιμο ή κάτι το παρόμοιο. Εάν γινοταν αυτά στο εξωτερικό ο πρώτος θα επερνε οραιότατρη κλήση ο μεν δευτερος θα είχε σωβαρο π΄ροβλημα για να βγάλει δίπλωμα μετά απο αυτό στην Ελλάδα ομως όλα μπορουν να γίνουν.
|
23-07-11, 08:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231121235
και συνεχίζουμε! πλάκα μας κάνουν? φαντασου να πας διακοπές σε ενα τετοιο νησι και να σε αφηνουν να δεις πχ κατι αξιοθεατο ή τα αρχαία! ας πανε να κλεισουν και τις δημοφηλεις παραλίες!!! ΕΛΕΟΣ!!! απλά απαραδεχτοι! θα επρεπε να μην επιτρεπονται αυτα τα πραγματα, αλλα ειπαμε το κρατος θεατης στον παραλογισμό κάθε $#@$#$ που θελει να κανει οτι γουσταρει. Ειναι εντολή της τροικας ΟΤΙ και να κανουν δεν αλλαζει απολύτως τιποτα! δεν τους γουσταρα τους ταριφες τωρα με αυτα που κανουν τους απαιχθανομαι οσο ο διαολος το λιβανι!
έτσι για να γίνεται και το σωστο και το δικαιο! http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63243352 αντε επιτελους!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-07-11 στις 11:35.
|
23-07-11, 18:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παντελη αρχισε να κραζεις τον Νικηφορο σε παρακαλώ!!!
|
|
|
|
23-07-11, 18:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
λοιπον οσο περιεργο και αν σας φαινεται θα σας πω και γωτην αποψη μου....καλως η κακως δυο φορες που εχω αγορασει ταξι δν βγηκα χαμενος γιατι την πουλησα ακριβοτερα αποτι την αγορασα γιαυτο και δν πολυ καιγομαι και γελαω ειρωνικα με αυατ που γινονται και εξηγουμαι.. εχω παει δυο φορες και στα διοδια και στο κεντρο αλλα οι ανθρωποι αυτοι δν με αντιπροσωπευουν οι συνδικαλιστες κλπ γιατι εχει ο καθενας πο δυο αδειες στο ονομα τους στησ γυναικας τους στων παιδιων τους..(δν υπαρχει ταξιτζης που να μην χει δωσει στην κορη του προικα μια αδεια ταξι)..παμε παρακατω να αιτιλογησω για ποιο λογο δν με αντιρποσωπευουν... οταν πρωτοξεκινησα πριν κανατριαρι χρονια ξεκινησα να δουλευω με ενοικιο...και εκει σιχαθικα τους ιδιοκτητες..πχ μερα απεργιας απεργουνε αυριο τα ταξι...δηλαδη αφεντικο αυριο καθομαστε οχι αγορι δν καταλαβες καλα εμεις οι ιδιοκτητες απεργουμε οποτε εσυ που το νοικιαζεις αυριο το εχεισ ολοκληρο με παραπανω ενοικιο...οι μακακες δηλαδη που βγαινανε στα καναλια μερες απεργιων καθοντουσαν απεργουσαν αλλα το πενηνταρικο μεροκαματο το ειχαν στο χεριι..και σου ελεγε απο πανω εαν σε λιτζαρει κανενας στο δρομο και εχεισ ζημιεσ στο ταξι ειναι δικη σου ευθυνη..η απολυτη εκμεταλευση δηλαδη....γιαυτο αποφασισα να αγορασω τοτε το δικο μου.......παμε παρακατω εγω το προηγουμενο που σου κου ερλειπα εκτοσ αθηνων 3ημερο και δν ακουγα ειδησεισ κλπ για αποκλεισμους λιμανιων κλπ κλπ και την κυριακη το βραδυ με παιρνει πελατης μου ευκαταστατος και μου λεει να παμε θεσαλονικη οσοι ειναι στο χωρο ειναι πολυ καλα τα λεφτα και ειδικα αυτην την περιοδο εγω θα τον πηγαινα και αυθημερον θα γυρναγα με τα πολλα γυρναω αθηνα μαθαινω για τις κινητοποιησεις και το ταξιδι τα λεφτα τα εχασα γιατι δν ρισκαρα ζημια στο ταξι...
γιαυτο λοιπον ενω μεσα μου θελω να κατεβω με αλλουσ συναδελφους που πραγματικα εχουν αναγκη και ζουν απο το εππαγγελμα δν το κανω γιατι αυτοι στο βημα ειναι βολεμενοι που απλα χασανε μαι αδεια που ηταν ειχαν αγορασει 2 και 3 εκατομυρια δραχμες..και την πουλησανε 200.000 ευρω σε αλλον φουκαρα που εβαλε υποθηκη το σπιτι του να την αγορασει... και τωρα ενω το στεγαστικο του τρεχει οι επειχειρηματιες ταξιτζηδες του απαγορευουν να παει για δουλεια....ποιος παυτους θα τον βοηθησει οταν θα χανει το σπιτι του σε πλειστηριασμο? ε ποιος? η απαντηση κανενας..γιαυτο λοιπον απεχω απο ολα αυτα γιατι τελικα ολοι εσεις εμεις οι επιχειρηματιες ταξιτζηδες ειστε τουσ συθηματος ενασ για ολους και ολοι για μενα..γιατι ολοι εσεισ οι επιχειρηματιες ταξιτζηδες ειστε εκεινοι που με προσπερναγατε καποτε απο αριστερα να βουτηξετε διπλη κουρσα την ωρα που εγω αδειος απο κουρσα δουλευα νοικι και ειχα και ασφαλεια και πετρελαια και ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ - ΠΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ...
υγ και μην μου πειτε εσυ καλα τα λες αλλα δν τα κανεισ σας πληροφορω οτι και γω τη μια βαρδια τη νοικιαζω αλλα αυτην την περιοδο σεβαστηκα την επθυμια του ανθρωπου που απασχολω οτι δν εχει δουλεια και του μειωσα το ενοικιο εδω και καποιες αλλεσ διευκολυνσεισ τεσπα...
δυστυχως πιλοταρα ετσι ειναι δυστυχως ρε δυναμη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 23-07-11 στις 18:37.
|
|
|
|
23-07-11, 20:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
λοιπον οσο περιεργο και αν σας φαινεται θα σας πω και γωτην αποψη μου....καλως η κακως δυο φορες που εχω αγορασει ταξι δν βγηκα χαμενος γιατι την πουλησα ακριβοτερα αποτι την αγορασα γιαυτο και δν πολυ καιγομαι και γελαω ειρωνικα με αυατ που γινονται και εξηγουμαι.. εχω παει δυο φορες και στα διοδια και στο κεντρο αλλα οι ανθρωποι αυτοι δν με αντιπροσωπευουν οι συνδικαλιστες κλπ γιατι εχει ο καθενας πο δυο αδειες στο ονομα τους στησ γυναικας τους στων παιδιων τους..(δν υπαρχει ταξιτζης που να μην χει δωσει στην κορη του προικα μια αδεια ταξι)..παμε παρακατω να αιτιλογησω για ποιο λογο δν με αντιρποσωπευουν... οταν πρωτοξεκινησα πριν κανατριαρι χρονια ξεκινησα να δουλευω με ενοικιο...και εκει σιχαθικα τους ιδιοκτητες..πχ μερα απεργιας απεργουνε αυριο τα ταξι...δηλαδη αφεντικο αυριο καθομαστε οχι αγορι δν καταλαβες καλα εμεις οι ιδιοκτητες απεργουμε οποτε εσυ που το νοικιαζεις αυριο το εχεισ ολοκληρο με παραπανω ενοικιο...οι μακακες δηλαδη που βγαινανε στα καναλια μερες απεργιων καθοντουσαν απεργουσαν αλλα το πενηνταρικο μεροκαματο το ειχαν στο χεριι..και σου ελεγε απο πανω εαν σε λιτζαρει κανενας στο δρομο και εχεισ ζημιεσ στο ταξι ειναι δικη σου ευθυνη..η απολυτη εκμεταλευση δηλαδη....γιαυτο αποφασισα να αγορασω τοτε το δικο μου.......παμε παρακατω εγω το προηγουμενο που σου κου ερλειπα εκτοσ αθηνων 3ημερο και δν ακουγα ειδησεισ κλπ για αποκλεισμους λιμανιων κλπ κλπ και την κυριακη το βραδυ με παιρνει πελατης μου ευκαταστατος και μου λεει να παμε θεσαλονικη οσοι ειναι στο χωρο ειναι πολυ καλα τα λεφτα και ειδικα αυτην την περιοδο εγω θα τον πηγαινα και αυθημερον θα γυρναγα με τα πολλα γυρναω αθηνα μαθαινω για τις κινητοποιησεις και το ταξιδι τα λεφτα τα εχασα γιατι δν ρισκαρα ζημια στο ταξι...
γιαυτο λοιπον ενω μεσα μου θελω να κατεβω με αλλουσ συναδελφους που πραγματικα εχουν αναγκη και ζουν απο το εππαγγελμα δν το κανω γιατι αυτοι στο βημα ειναι βολεμενοι που απλα χασανε μαι αδεια που ηταν ειχαν αγορασει 2 και 3 εκατομυρια δραχμες..και την πουλησανε 200.000 ευρω σε αλλον φουκαρα που εβαλε υποθηκη το σπιτι του να την αγορασει... και τωρα ενω το στεγαστικο του τρεχει οι επειχειρηματιες ταξιτζηδες του απαγορευουν να παει για δουλεια....ποιος παυτους θα τον βοηθησει οταν θα χανει το σπιτι του σε πλειστηριασμο? ε ποιος? η απαντηση κανενας..γιαυτο λοιπον απεχω απο ολα αυτα γιατι τελικα ολοι εσεις εμεις οι επιχειρηματιες ταξιτζηδες ειστε τουσ συθηματος ενασ για ολους και ολοι για μενα..γιατι ολοι εσεισ οι επιχειρηματιες ταξιτζηδες ειστε εκεινοι που με προσπερναγατε καποτε απο αριστερα να βουτηξετε διπλη κουρσα την ωρα που εγω αδειος απο κουρσα δουλευα νοικι και ειχα και ασφαλεια και πετρελαια και ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ - ΠΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ...
υγ και μην μου πειτε εσυ καλα τα λες αλλα δν τα κανεισ σας πληροφορω οτι και γω τη μια βαρδια τη νοικιαζω αλλα αυτην την περιοδο σεβαστηκα την επθυμια του ανθρωπου που απασχολω οτι δν εχει δουλεια και του μειωσα το ενοικιο εδω και καποιες αλλεσ διευκολυνσεισ τεσπα...
δυστυχως πιλοταρα ετσι ειναι δυστυχως ρε δυναμη
|
+άπειρο!!!!!
|
|
|
|
23-07-11, 20:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ ουδεποτε ειπα οτι δεν εχουν δικιο, είπα από την αρχή πως καταλαβαινουμε (οχι μονο εγώ) τον λογο που απεργουν, αλλα αυτο δεν τους δινει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να κλεινουν δρομους-αεροδρομια-λιμανια-αρχαιολογικους χωρους και αλλα που δεν εχουν καμια σχεση με την απεργια τους και ενοχλουν και παρεμποδιζουν αλλους που δεν εχουν καμια σχεση!!! ας πανε στο υπουργειο και ας κατασκηνωσουν απεξω, ας κανουν κατι αλλο, υπάρχουν πολλα αλλα σκεφτηκαν οπως και αλλοι την ευκολη λυση ας κλεισουμε δρομους κτλ. οι απλοι πολιτες, οι τουριστες και οι αδειουχοι δεν φταινε σε τπτ να υποφερουν εξετιας τους ομως! αυτο ειναι εντελώς αδικο! γιαυτο και ειπα οτι ειναι σωστη και δικαιη η αποφαση του Αρειου Πάγου, πρεπει καποτε να εφαρμοζεται και ο νομος οταν ειναι για σωστο σκοπο!
Στο δημόσιο ξερουμε κανουν απεργιες και τις πληρωνονται! οπως γινοταν με τους υπαλλήλους δημων οταν απεργουσαν οι υπαλληλοι καθαριοτητας και σε πολλες αλλες περιπτωσεις. Εγω που ειμαι σε ιδιωτικο τομεα με το ετσι θελω μου κοβουν μισθο, 13ο και 14ο μισθό, μου δινουν και λιγοτερη αδεια και δεν μπορώ να κανω και τπτ. Μηπως να παω και εγω να κλεινω κανα δρομο?
Υ.Γ ξεχασα να πω πως συμφωνώ και εγώ με αυτά που λέει ο Παντελής!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-07-11 στις 20:54.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19138789 seconds (80,87% PHP - 19,13% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|