Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-08-12, 00:33
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα saver βγαίνουν σε 2 εκδόσεις;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-12, 05:44
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παλι σκεφτομαι για αλλαγη των δικων μου και ισως και ζαντες.. Δεν μπορω να καταληξω πουθενα.. Αυτη τη στιγμη εχω πανω 195/50/15 και τα Yokohama C Drive 2. Σαν λαστιχα ειναι σχετικα καινουρια, εχουν μια 10αρια χιλιαδες χιλιομετρα ισως και κατι παραπανω, αλλα οκ, δεν εχουν φθορα ως και καθολου.. Το μονο μου προβλημα με αυτα τα λαστιχα ειναι το πως νιωθεις το πατημα τους στο στεγνο! Σε σημειο να αισθανομαι πιο ασφαλης οταν ειμαι σε βρεγμενο παρα σε στεγνο! Σε βρεγμενο ΒΕΝΤΟΥΖΑ και αν "παιξω" λιγο ξερω οτι δε θα μου ξεφυγει. Σε στεγνο απο την αλλη νιωθω οτι δεν παταει καλα στο δρομο και οτι γλυστραει πιο πολυ, ειτε ειναι σε ευθεια, ειτε σε στροφες. Και δε λεω για αναποδες στροφες που σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα και λαστιχα θα γλιστρησει, ασχετως οτι σε εμενα (καλα παω και καπως ωρες ωρες..) εχουν υπαρξει 2-3 φορες που πηγε να μου ξεφυγει για τα καλα αλλα το επανεφερα..

Κοινως κοιταω κατι που να βεντουζαρει πολυ καλα κατω και σε στεγνο και σε βρεγμενο, να αντεχει σαν λαστιχο γενικα, σε ΧΑΖΗ (play-time), σε σπορ οδηγηση, και σε βαθος χρονου (30000 χλμ και παραπανω πχ), χαμηλος θορυβος, να μην αργει τοσο να ζεσταθει (τα δικα μου πχ αργουν αρκετα :Ρ) και να ειναι και οικονομικο και σε αγορα (400 ευρω MAX πιστευω οχι απλα ειναι καλα αλλα ειναι και παρα πολλα) και σε καταναλωση οπως πχ τα Energy Saver, αλλιως δε θα υπηρχε και λογος να τα αλλαξω τα τωρινα.. Κοινως ενα all-around λαστιχο αν και αυτο που ειπα δεν ειναι all-around αλλα το τελειο λαστιχο :Ρ. Δε θελω να μπλεξω ομως με michelin. Δε τα θεωρω κακα λαστιχα, εξαλλου το mazda 6 του πατερα michelin φοραει και παταει παρα πολυ καλα, ειναι ομως ακριβα και φθειρονται γρηγορα.

Μετα απο πολλες ωρες και μερες/μηνες ψαξιματος δεν εχω καταληξει πουθενα. Απο αποψεις μονο μου εχουν κανει ενα κλικ τα Avon ZV3, ZZ3, Continental Premium Contact 2 και τα Yokohama Parada (Spec 2? Δεν εχω πολυκαταλαβει τι παιζει με αυτα), Toyo T1R, Pirelli PZero (τα οποια θα ειναι αχρηστα πιστευω πανω στο δικο μου με 115 αλογα)

Οποια αποψη και προταση δεκτη και για διασταση 195/50/15 Η η V (H εχω τωρα)

Η δευτερη σκεψη ειναι να βαλω 16αρες και 205/45/16 αλλα δεν μπορω και εκει να καταληξω. Αλλοι λενε οτι χανεις πολυ, αλλοι λενε ελαχιστη η διαφορα (εξαρτατε βεβαια και τι διαστασεις θα εχεις..) Συν τις αλλοις τα περισσοτερα λαστιχα τα βλεπω και τα βγαζουν με πολλες επιλογες στις 16αρες. Με το αναλογο κοστος βεβαια. Αν και οι 16αρες μου περνανε και πιο πολυ για αισθητικο λογο επειδη ειναι λιγο αδεια κατω απο τους θολους, εκτος και αν το χαμηλωσω, που δε το θελω..

Προσφατα επισης πατησα και μια ωραιοτατη βιδα και το πισω δεξια ειναι με μπαλωμα στην ωραιοτατη τρυπαρα του, αφου ειχε ξεφουσκωσει σχεδον ολοκληρο.

Ευχαριστω για το χρονο σας

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 23-08-12 στις 06:09.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-12, 08:57
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απο τα ελαστικα που κατεληξες και με βαση την χρηση που περιγραφεις θα σου προτεινα t1r.κρατανε πολυ καλα σε στεγνο βρεγμενο ενω αν δεν κανεις καφριλες θα βγαλεις και αρκετα χιλιομετρακια.Σωστη η παρατηρηση σου για τα πιρελλι θα τα φερνεις πιο δυσκολα σε θερμοκρασια,ενω το αντιθετο απο αυτο που εχεις τωρα συμβαινει με τα παραντα.Τελιο κρατημα στο στεγνο(το καλυτερο απο οσα αναφερεις)αλλα πολυ απροβλεπτα στο βρεγμενο.τα υπολοιπα αποτελουν μια μεση λυση με τα conti να ειναι το πιο all around ελαστικο.κατι απο αλλο που ξεχασα τα τογιο ερχονται σε θερμοκρασια στα πρωτα μετρα ακομα και σε v διασταση,πολυ σημαντικο για τις γλιστρες που λεγονται δρομοι στην χωρα μας.

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-12, 11:40
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Να σου πω την αληθεια τα Premium και τα T1R ειχα στο νου μου ως πιο επικρατεστερα απο τα υπολοιπα με τα Avon ZZ3 να ειναι επισης κοντα, τα οποια ομως νομιζω δε βγαινουν σε 195/50/15 (σχετιζετε και με την αλλαγη ζαντας που ανεφερα), σε σχεση με τα αλλα 2. Και τα 3 ειναι πολυ καλα ελαστικα παντως. Αλλα που καιρος για εξοδα αυτη την περιοδο για ζαντολαστιχα. Εχω μεινει πισω και στο θεμα του υπερκυβισμου με κατι απροσμενες εξελιξεις :Ρ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-12, 15:06
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος με τα kleber hydraxer 195/50/15 Η από όσα εχω δοκιμασει και conti premium contact2 και michelin pilot exalto 1 και διάφορα άλλα. Να σου πω την γνώμη μου, καλυτερα μην αλλαξεις διασταση γιατι αφου εισαι σε αυτα τα αλογα και θα δεις κοψιμο αλλα χανεις επιταχυνση, μεγαλωνεις και καταναλωση και το κοστος ελαστικων, απλα αλλαξε μαρκα ελαστικων. Για αυτα που εχεις τωρα τα ειχαμε βαλει σε κατι φορτηγακια στην δουλεια μου σε 185/60/14 και παραπονιοντουσαν οι οδηγοι οτι γλιστρανε σε στεγνο! αυτο που λες και εσυ δλδ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-12, 15:41
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Θυμαμαι στο Espero που ειχαμε ειχα βαλει κατι cooper, δε θυμαμαι ποια, πολυ καλα εδειχναν, σταθερα και κομπλε, αλλα δε τα χαρηκαμε και τοσο μιας και περιπου 2 μηνες μετα με στουκαρε στην Αθηνων ενας μεθυστακας.. βγηκε ολικη και off τα λαστιχα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-12, 20:36
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα saver βγαίνουν σε 2 εκδόσεις;
Κανείς; Έχω δει με 2 διαφορετικά πέλματα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-12, 20:49
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανείς; Έχω δει με 2 διαφορετικά πέλματα
μηπως ειναι παλιο και καινουριο μοντελο??αλλιως θα εχει να κανει με το πελμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-12, 02:24
Το avatar του χρήστη thanos corolla
thanos corolla Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla
Περιοχή: agrinio
Δύναμη Σεβασμού: 0
thanos corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια εγω φοραω τα ContiEcoContact 5 απο τις αρχες αυγουστου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτα τα λαστιχα.Το μονο αρνητικο ειναι οτι μεχρι στιγμης βγαινουν μεχρι 195/60/15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-12, 04:26
Corollara Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
Corollara είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Hello !

Είμαι περίφανος κάτοχος ενός Corolla Liftback του 98 1.6 16v !

Αυτή την στιγμή φοράω Yokohama s drive 185-55-r14 τα οποία τα πήρα απο έναν φίλο όταν τράκαρε και έβγαλε ολική μιας και χρειαζόμουν λάστιχα , χωρίς κάν να κοιτάξω αν οι διαστάσεις τους ηταν πρέπουσες.

Μήπως θα έπρεπε να αλλάξω διαστάσεις ? Τι ελάστικό προτείνετε?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ελαστικά kosbar TOYOTA COROLLA E 12 318 11-10-18 00:23
Νέα ελαστικά από michelin AELARA OFF TOPIC 7 10-12-11 01:51
Ελαστικά Auris mpriskot TOYOTA AURIS 3 26-07-09 03:22
ελαστικά michalex ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 17-03-07 20:33
Vredestein Ελαστικά Ayrton SUPPORT 8 24-11-05 13:06

Page generated in 0,17629695 seconds (80,91% PHP - 19,09% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com