Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
25-03-12, 10:08
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
γιατι εχεις wideband???
νικηφορε που εισαι ρε?ολα καλα?μην ακουσουμε για καμια εκρηξη στις ειδησεις...
|
δεν εχω αλλα ετσι μου εχει βαλει τον αισθητηρα
|
25-03-12, 11:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τελικά έπιασα χαμηλά όσο μπορώ το καλώδιο έτσι ώστε να πάω στον εξατμισά και να το συνδέσω εκεί τον λάμδα! επίσης έβαλα μια ασφαλεια 10Α οπως λενε οι οδηγίες και σύνδεσα ρευμα και γειωση, οποτε ειμαστε ετοιμοι! Τα δοχεία για την υδρογονοκίνηση τελικά δεν προλαβαίνω να τα βάλω επάνω γιατί κόλλησα με υγρό τεφλον Loxeal (κόλλα σπειρωμάτων) κόκκινη 55-14 (προδιαγραφές θερμοκρασίας -55 έως +150 βαθμοί Κελσίου!) τα εξαρτήματα 1/4" και θέλουν ώρες μάλλον για να στεγνώσουν! οπότε αυτό μένει για το επόμενο weekend! χτες έκανα μια δοκιμή, μια βολτα δλδ μερικων χιλιομετρων αλλά με τα δοχεία όλα επάνω και τον διαχωριστή και δεν ακουγόταν ουτε κιχ από κραδασμούς κτλ, οπότε ήταν μια χαρά η στήριξη MUPRO (Γερμανική μάρκα σε είδη στήριξης).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-03-12 στις 13:01.
|
|
|
|
25-03-12, 17:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Και μερικες φωτογραφίες φαινονται τα οργανακια, τωρα στο κατω κατω το halmeter αντικαταστάθηκε με ΑΕΜ wideband δεν εχω συνδεσει ακομα τον λαμδα.
Η στηριξη των δοχειων για την υδρογονοκίνηση δεξια ειναι για Η και Ο και αριστερα το δοχειο παροχης και διπλα ο διαχωριστης, και στο διανομεα φαινεται ο φτιαχτος ρεγουλαροδος και η στηριξη του διαχωριστη για να μην κουναει με τπτ. Το επόμενο weekend θα μπουν επανω να συνδεθουν με τις σωληνωσεις γιατι σημερα δεν ειχε στεγνωσει το τεφλον στα μπλε εξαρτηματάκια! Ξεχασα να πω πως για να ριξω το αεριο υδρογονο στην παροχη αερα πριν την τουρμπινα, θα χρησιμοποιησω την μαμα σκαστρα την εισοδο δλδ των αναθυμιασεων λαδιου που ειχε, για να εχω την μεγιστη στεγανοποιηση δλδ να μην φευγει το υδρογονο απεξω, αν εχει κανείς καμιά καλύτερη ιδεα για την τρυπα που μενει εκει οταν λειπει η μαμα σκαστρα για να μην την εχω επάνω στο μοτερ ας μου πει.
|
26-03-12, 18:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
αντε να δουμε τι μιγματα δειχνει εσενα,εγω ειδα 10,2- 10,5 σε φουλ γκαζι
|
Σήμερα μπήκε και ο λάμδα πανω στο ΑΕΜ wideband, λογω πολυ κινησης μονο μια φορα ανοιξα τερμα γκαζι 0.7 bar και είδα 11,2 - 11,8 αλλά λογω κινησης και παλι δεν ειμαι σιγουρος 100% για το ακριβες νουμερο παντως ηταν πανω απο 11 και κάτω απο 12. Σε ρελαντι ειχε 14,6 - 15 το πολυ όπως και σε κανονικη οδηγηση. Αν αφηνουμε το γκαζι αποτομα ειναι λογικο για λιγα secs να δειχνει 3 γραμμες οριζόντιες? Jason εσένα με βενζινη ή υγραεριο ειναι τα παραπανω νουμερο? και οταν λες τερμα γκαζι με τι πιεση τουρμπινας? τα μικροτερα νουμερα σημαινουν περισσοτερο καυσιμο, Jason μηπως εχεις τπτ αλλο πανω εκτος την μαμά ECU ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-03-12 στις 18:43.
|
26-03-12, 18:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
στο 0,7 τα ειδες αυτα τα νουμερα?καλα εμενα εχει παραπανω πιεση κ βλεπω μεχρι και 10.2.
στο 0,7 και εγω 11 βλεπω.
|
26-03-12, 18:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ναι τερμα γκαζι στο 0.7 αλλα δεν προλαβα για πολυ ειχε κινηση η εθνικη και επρεπε να κοψω! ναι αλλα πως γινεται στα 0.8 ας πουμε να σου γινεται ποιο πλούσιο? μαμά ECU δεν έχεις? είναι τπτ αλλο πειραγμενο? γιατι αν ειναι μαμα τα μειγματα οταν εχεις παραπανω πιεση θα πρεπει να μεγαλωσει το νουμερο στο wideband! μαμα μειγματα δεν μπορεις να πας και παραπανω απο 0.8 bar μετά θες πειραγματα για παραπανω καυσιμο, με τους γνωστους τροπους...
Jason με το υγραεριο σε λειτουργια τι νουμερα βλεπεις?
|
26-03-12, 18:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ρε συ αναλογα τιν πιεση αλλαζει κ η αναλογια καυσιμου.ανεβασε 0.8 να γουσταρεις.το αμαξι ειναι ετοιμο απο την toyota για 25αρα.με υγραεριο βλεπω 10 σε τερμα γκαζι κ θελω να παω στον φανη να το ρυθμισω πιο φτωχο.
|
26-03-12, 19:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τι λες ρε συ! εγω βαζω υδρογονο για να μειωσω την καταναλωση και μου λες να ανεβασω και πιεση? LOL! η αληθεια ειναι παντως οτι αυτα τα μοτερακια δουλευουν απο την μανα τους πλουσια! εγω το wideband το εβαλα για να βλεπω τι γινεται με το υδρογονο αλλα και για αργοτερα ΑΝ βαλω υγραεριο, αλλιως δεν θα εβαζα, με μαμα δεδομενα και βενζινη δεν ειναι κατι υποχρεωτικό. Τελικά είδα στο ΑΕΜ στην Εθνικη τερμα γκαζι και 10.7.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-04-12 στις 14:01.
|
08-04-12, 20:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
08-04-12, 20:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17715693 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|