Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-08, 15:30
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
(κόντρα Marmel με Jims192).
Μα πως γίνεται να το ξεχνάνε συνέχεια αυτό...;
Παλιά 01-07-08, 15:48
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 8.4 για το 0-100 πιστεύω ήταν κόλπο για να ανεβάσουν την celica. Εγώ που έχω κάνει μετρήσεις με το GPS Performance (κατά τη γνώμη μου δίνει αρκετά ακριβή αποτελέσματα, όλοι οι χρόνοι που μέτρησα και στην TS και στο ταπερ συμπίπτουν με των περιοδικών) κάνω περίπου σε 7.6-7.7. Σε κακό δρόμο και με κακή αλλαγή 1η-2α έπεσα στο 8.3. Επίσης όλα τα περιοδικά την έχουν μετρήσει στο 7.6, νομίζω 1 το μέτρησε 8.1
Η σελικα ποσο κανει???νομιζω ειναι και ελαφροτερη η ΤΟΥΟΤΑ δινει 7,2.Ισχυει???
Παντως πολυ χαζο κολπο κατα την γνωμη μου να δινεις χειροτερες επιδοσεις σε αυτοκινητο σου...ολοι συνηθως δινουν παραπανω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vassilis_vvti : 01-07-08 στις 17:12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-08, 16:49
xRs Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
xRs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα παιδιά,

Είμαι ο κάτοχος του TypeR που αναφέρει ο Παύλος και παίρνω το θάρρος να γράψω για πρώτη φορά στο φόρουμ σας μιας και το θέμα είναι σχετικό και πιστεύω ότι μέσα από εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για... την αγαπημένη μας ενασχόληση δηλ. το αυτοκίνητο

Πρώτα απ' όλα συμφωνώ απόλυτα με όσα έχει γράψει ο Παύλος. Άλλωστε έχουμε περάσει ατέλειωτες ώρες αναλύσεων ...και άσκοπης κατανάλωσης βενζίνης.

Συγκεντρωτικά λοιπόν αναφέρω την άποψή μου:
Το TypeR έχει λίγο πιο γραμμικό μοτέρ από την TS με καλύτερη ροπή χαμηλά (μάλλον λόγω του συστήματος μεταβλητού χρονισμού/διάρκειας των βαλβίδων εισαγωγής). Ειδικά στην περιοχή των 5000rpm παρατήρησα ότι ξεκόλλαγα περισσότερο και μάλλον διότι σ' αυτή την περιοχή το TS κάνει μια μικρή κοιλιά.
Επίσης καλύτερη αίσθηση κατά την άποψή μου έχει και το τιμόνι που είναι λίγο βαρύτερο.
Σαν στήσιμο είναι αρκετά σκληρότερο (με το TS μου έκανε εντύπωση ότι περνάς ακόμα και από σαμαράκια και κακό οδόστρωμα χωρίς σχεδόν να κόψεις). Βέβαια σε επαρχιακό δρόμο με στροφιλίκι σε αποζημιώνει με το παραπάνω αλλά φυσικά κάτι τέτοιο είναι υποκειμενικό και κάθε ένας το αξιολογεί διαφορετικά. Σε πίστα είναι σίγουρα πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό, όμως στους δρόμους ‘σαπούνια’ και με τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την εποχή ίσως η πιο μαλακή –ενδοτική- ανάρτηση και η βοήθεια του ESP να προσφέρουν περισσότερα...

Αυτά προς το παρόν, για ότι άλλο θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε

Φιλικά
xRs
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-08, 17:11
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καλως ήρθες φίλε μου και οπως εισαι ευπρόσδεκτος εσυ άλλο τόσο ευπρόσδεκτες ειναι και οι απόψεις σου, η γνώμη σου και τα σχόλια σου.

Σίγουρα αυτα τα πραγματικά συγκριτικά που κάνετε θα βοηθήσουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-08, 17:11
Το avatar του χρήστη ppschrs
ppschrs Offline:
Moderator

Περιοχή: Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 259
ppschrs έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
H celica είναι λίγο βαρύτερη απ'το corolla.Ο λόγος που η ΤΟΥΟΤΑ τη βγάζει γρηγορότερη είναι λόγω αεροδυναμικού σχήματος.Παρόλα αυτά δεν είναι γρηγορότερη.Αντε να είναι 1-2 δέκατα το πολύ ίσως και λόγο καλυτερων αλλαγών αφού έχει πιο κοντό λεβγέ.Ο λογος που τα δίνει με 1 δευτερόλεπτο διαφορά η ΤΟΥΟΤΑ είναι εμπορικός.Αυτός δηλαδή που είπαν και τα παιδιά παραπάνω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-08, 17:14
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

εχω πραγματικα απορια τι κανει το ταπερ και η τς απεναντι στο clio με τα 200 αλογα...ελπιζω να ειναι πολυ μπροστα τα δικα μας...εχει ανοιξει κανεις ποτε με το συγκεκριμενο μοντελο???
Παλιά 01-07-08, 17:24
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω πραγματικα απορια τι κανει το ταπερ και η τς απεναντι στο clio με τα 200 αλογα...ελπιζω να ειναι πολυ μπροστα τα δικα μας...εχει ανοιξει κανεις ποτε με το συγκεκριμενο μοντελο???
Δεν έχω εμπειρία από τέτοιο clio αλλά δε νομίζω να είναι μπροστά η TS. Δείτε και αυτό το video όπου έχει ένα κλιό με 172 άλογα.

http://www.youtube.com/watch?v=h2HiorFmgcs

Πάντως είναι χαρακτηριστικό το μάζεμα που κάνει η TS όταν μπαίνει στο λιφτ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-08, 17:30
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

αυτο ειναι τις προηγουμενης γενιας πολυ πιο ελαφρυ ητανε...παντως στο καινουριο δινουν 6,8 αλλα σε κανενα περιοδικο δεν το καταφερανε αυτο τον χρονο ολοι στα 7,2 με 7,3 βγαζανε τα 0-100...απλα στο ταπερ η ΗΟΝΔΑ εδινε 6,8 και πιστευω πως θα το περναει.
Παλιά 01-07-08, 17:37
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
αυτο ειναι τις προηγουμενης γενιας πολυ πιο ελαφρυ ητανε...παντως στο καινουριο δινουν 6,8 αλλα σε κανενα περιοδικο δεν το καταφερανε αυτο τον χρονο ολοι στα 7,2 με 7,3 βγαζανε τα 0-100...απλα στο ταπερ η ΗΟΝΔΑ εδινε 6,8 και πιστευω πως θα το περναει.
Για την TS είπα ότι μάλλον δεν το περνάει. Το ταπερ πολύ πιθανό. Επίσης σε αυτά τα άλογα το 0-100 δεν λέει και πολλά για το πιο αμάξι είναι γρηγορότερο. Μάλλον το 0-160 είναι πιο αντιπροσωπευτικό ή και το 400αρι. Η TS έχω μετρήσει 0-160 σε 19.1 (στα περιοδικά τη δίνουν 18,8 περίπου) και 400αρι σε 15.5 πέριπου. Το ταπερ δεν έχουμε καταφέρει ακόμη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-08, 19:38
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
παιδια εχω ανοιξει εγω με 200ρι κλιο..το κακο ειναι οτι το εκανα οταν ειχα μολις 2 μερες την τς στα χερια μου οποτε καταλαβενετε ποσο καλα ηξερα να δουλευω το αμαξι..o οδηγος του κλιο ηταν πολυ εμπιρος κ το δουλευε τερμα(εχει κανει πολλες κοντρες κ εμπαινε κ σε πιστα)το αποτελεσμα ηταν 3 καροτσες μπροστα αυτος στο 1,5 χιλιομετρο..την διαφορα αυτην την εκανε απο την αρχη κ εκει εμεινε.δεν μου εφευγε αλλα ουτε κ τον μαζεβα!το παιδι που το ειχε δεν ηταν φιλος μου οποτε δεν ξερω αν ηταν μαμα η οχι...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpesikos : 01-07-08 στις 19:46. Αιτία: διορθοση
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
NikiforosGT corolla turbo EE111 Greedy RS type NikiforosGT Videos 53 02-12-10 19:44
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
corolla ts vs civic type r trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 13-02-08 00:31
t-sport / type r elpis OFF TOPIC 14 01-10-06 04:01

Page generated in 0,17683792 seconds (82,11% PHP - 17,89% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com