Καλημέρα παιδιά,
Είμαι ο κάτοχος του TypeR που αναφέρει ο Παύλος και παίρνω το θάρρος να γράψω για πρώτη φορά στο φόρουμ σας μιας και το θέμα είναι σχετικό και πιστεύω ότι μέσα από εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για... την αγαπημένη μας ενασχόληση δηλ. το αυτοκίνητο
Πρώτα απ' όλα συμφωνώ απόλυτα με όσα έχει γράψει ο Παύλος. Άλλωστε έχουμε περάσει ατέλειωτες ώρες αναλύσεων ...και άσκοπης κατανάλωσης βενζίνης.
Συγκεντρωτικά λοιπόν αναφέρω την άποψή μου:
Το TypeR έχει λίγο πιο γραμμικό μοτέρ από την TS με καλύτερη ροπή χαμηλά (μάλλον λόγω του συστήματος μεταβλητού χρονισμού/διάρκειας των βαλβίδων εισαγωγής). Ειδικά στην περιοχή των 5000rpm παρατήρησα ότι ξεκόλλαγα περισσότερο και μάλλον διότι σ' αυτή την περιοχή το TS κάνει μια μικρή κοιλιά.
Επίσης καλύτερη αίσθηση κατά την άποψή μου έχει και το τιμόνι που είναι λίγο βαρύτερο.
Σαν στήσιμο είναι αρκετά σκληρότερο (με το TS μου έκανε εντύπωση ότι περνάς ακόμα και από σαμαράκια και κακό οδόστρωμα χωρίς σχεδόν να κόψεις). Βέβαια σε επαρχιακό δρόμο με στροφιλίκι σε αποζημιώνει με το παραπάνω αλλά φυσικά κάτι τέτοιο είναι υποκειμενικό και κάθε ένας το αξιολογεί διαφορετικά. Σε πίστα είναι σίγουρα πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό, όμως στους δρόμους ‘σαπούνια’ και με τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την εποχή ίσως η πιο μαλακή –ενδοτική- ανάρτηση και η βοήθεια του ESP να προσφέρουν περισσότερα...
Αυτά προς το παρόν, για ότι άλλο θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε
Φιλικά
xRs