Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 238
λοιπον εχω βαλει στο αμαξι μου αναρτιση tein superstreet
πισω μπαρα θολων trd
και τωρα ψαχνω εμπρος μπαρα θολων,ειμαι μεταξι tte και c-one
που εχουν περιπου ιδια λεφτα ποια λεται απο τις 2
ή αν εχεται να προτινετε κατι αλλο
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 421
Όχι όσο ήθελα.
Στις ανοιχτές καμπές τα λάστιχα καταπονούνταν αρκετά και το VSC έμπαινε στιγμιαία αναγκάζοντάς με να ανοίγω την τροχιά μου...
Αλλά, τα χιλιόμετρα που μάζευε ήταν αρκετά ...
Όπως και εδώ:
-
-
-
-
Πάνος.
__________________ Fast cars do not kill. Slow drivers, do!!! Saneatsu Abukara
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 04-12-09 στις 17:09.
Αιτία: Προσθήκη φωτογραφιών
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 264
Μιας και ξεθαψαμε το θέμα είναι ευκαιρία να γράψω κάποια προβλήματά μου.Πριν λίγο καιρό έβαλα την ανάρτηση που είχα αγοράσει από τον chris(bilstein pss9).H ρύθμιση που είχε ήδη ο φίλος δε με ικανοποίησε γιατί ήταν πολύ χαμηλωμένο μπροστά και εκτός που κοπανάω παντού νομίζω ότι χαλάει και τη συμπεριφορά του πίσω μέρους.Το κακό όμως είναι ότι δεν είχε κλειδί μέσα να το ρυθμίσω.Οταν λοιπόν άλλαξα την ανάρτηση διαπιστώσαμε ότι το top mount είχε τζόγο.Επειδή ήταν απόγευμα και είχε κλείσει η ΤΟΥΟΤΑ έκανα το λάθος και αγόρασα ένα μη γνήσιο αλλά καλή μάρκα.Μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχισε να χτυπάει κάτι.Όσο έκανα χιλιόμετρα ο θόρυβος δυνάμωνε.Δε τον έκανε όταν χτυπούσε το αμάξι σε ανωμαλίες αλλά σε διάφορες στιγμές που απλά τσούλαγε ή εστριβα το τιμόνι.Βγάλαμε λοιπόν το συμπέρασμα ότι έφταιγε το top mount και ήταν προβληματικό.Αγόρασα λοιπόν ένα γνήσιο από την ΤΟΥΟΤΑ και το τοποθετήσαμε.Ο θόρυβος σταμάτησε.Χαρήκαμε λοιπόν που βρήκαμε τι έφταιγε αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ.Την ίδια μέρα πηγαίνοντας Αθήνα (περίπου 80 χιλιόμετρα απόσταση) άρχισε να κάνει την εμφάνισή του ξανά ο θόρυβος.Εχω φάει φρίκη.Εχω δώσει 650 για την ανάρτηση 80 τοποθέτηση-ευθυγράμιση-65 top mount την πρώτη φορά και 75 top mount-20 τοποθέτηση-30 ευθυγράμμιση τη δεύτερη και δουλειά δεν έγινε.Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι?Μήπως επειδή είναι τέρμα χαμηλωμένοπ μπροστά χαλάει το top mount?Επειδή διαπιστώσαμε ένα μικρό τζόγο στην κρεμαριέρα, μήπως προέρχεται ο θόρυβος από κει?Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η ανάρτηση?Υπάρχει κάποιος που έχει κλειδί για να το ρυθμίσω ή να ξέρει που μπορώ να αγοράσω?