Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-09-07, 11:26
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παντως εγω που εχω βαλει ΚΥΒ μαυρα με jamex ελατηρια (-4mm) καλα παει.
*** Δηλαδη με λιγα λογια θελουμε 4 κλασμενα ΚΥΒ και 4 πιστονια ΚΟΝΙ και εγινε η μετατροπη.Ετσι δεν ειναι? Βασικα ενδιαφερομαι γιατι η ΚΟΝΙ βγαζει πιστονια κιτρινα και για το ΕΕ80 μου.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 11:35
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
τα 4 πιστονια κονι πόσο κοστιζουν δλδ? Η εργασία? Σύνολο ποσο πάει το "κουστούμι"? Με λίγα λόγια συμφέρει πιο πολύ απ΄το να αγοράσεις καινούρια? Και από ασφάλεια? Είναι καλή η μετατροπη ή θα σκορπίσει κανενα αμορτισερ σε καμια δύσκολη στροφή αν το ζορίσεις?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 11:52
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως εγω που εχω βαλει ΚΥΒ μαυρα με jamex ελατηρια (-4mm) καλα παει.
*** Δηλαδη με λιγα λογια θελουμε 4 κλασμενα ΚΥΒ και 4 πιστονια ΚΟΝΙ και εγινε η μετατροπη.Ετσι δεν ειναι? Βασικα ενδιαφερομαι γιατι η ΚΟΝΙ βγαζει πιστονια κιτρινα και για το ΕΕ80 μου.
πόσο καιρό τα έχεις τα ΚΥΒ Τόλη και πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει και πως τα έχεις κάνει?ακριβώς όπως τα λες είναι .

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
τα 4 πιστονια κονι πόσο κοστιζουν δλδ? Η εργασία? Σύνολο ποσο πάει το "κουστούμι"? Με λίγα λόγια συμφέρει πιο πολύ απ΄το να αγοράσεις καινούρια? Και από ασφάλεια? Είναι καλή η μετατροπη ή θα σκορπίσει κανενα αμορτισερ σε καμια δύσκολη στροφή αν το ζορίσεις?
4 φυσίγγια αγορά τοποθέτηση και έτοιμο το αυτοκίνητο ευθυγραμμισμένο εκεί που είχα πάει εγώ πριν κανα χρόνο είχαν περίπου 440 τα κόκκινα και 640 τα κίτρινα.όταν έρθει η ώρα για επισκευή απλά τα επισκευάζεις με λιγότερο από 250 ευρώ.κάποιος το είχε κάνει και είχε δώσει τιμή εγώ ακόμα δεν έχει χρειαστεί να τα ανοίξω.εσύ Μιχάλη για να αγοράσεις 4τράδα ΚΥΒ καινούργια και να για στα περάσουν πόσο σου ζητάνε μαζί με την ευθυγράμμιση?
όσον αφορά την ασφάλεια τα λέω και πιο κάτω αλλά να σου θυμίσω ότι είχα καλό δάσκαλο για την επιλογή.τον ίδιο ακριβώς δάσκαλο που μου βρήκε τη λύση για τα φρένα μου.τον έχεις γνωρίσει τον doctor corolla και εσύ και οι υπόλοιποι στενοί μας φίλοι στις συναντήσεις.ε λοιπόν εγώ αυτόν ξέρω και αυτόν εμπιστεύομαι σε πλέον δοκιμασμένες λύσεις.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά μια τέτοια μετατροπή πιστεύω δεν αξιζει τα λεφτά της, το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο η πάμε στο περίπου?
Κι αν σπάσει?
Κι ας μη γελιόμαστε ποιός είπε ότι το 5ποντο χαμήλωμα ειναι υπερβολικό σε Ε111? Το έχετε δεί μαμά?,σαν αγριοκάτσικο είναι!!! Εμένα μέχρι να τα φτύσουν τα ΚΥΒ μια χαρά ήταν το αμάξι, ούτε κοπάναγε ούτε τίποτα, και έστριβε και έμπαινε σα τρένο,μοναδικό μειονέκτημα οτι μετά τα 140km/h η μούρη στην παραμικρή ανωμαλία πετάγονταν σαν ελατήριο απο τα ελατήρια αφου τα KYB τα μαύρα ήταν πολύ μαλακά για να αποσβέσουν τις ταλαντώσεις από τα 280λβρ H&R που φοράω και τα ελατήρια έκαναν ότι ήθελαν.
anyway θα ρωτήσω και για Osrav που μου έχουν πεί, κοντοκάλαμα και θα σας πώ!
κοίτα να δεις φίλε μου.σχετικά με τη μετατροπή σε ΚΟΝΙ εγώ έχω κάνει 22000 χιλ και είμαι απόλυτα ευχαρηστημένος.κανένα απολύτος πρόβλημα.δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.ειναι απόλυτα ασφαλής.εξάλλου η πατέντα για να μπουν τα ΚΟΝΙ στα corollakia μας δεν είναι χτεσινή.
τώρα αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι επειδή φαίνεται πιο ωραίο στο μάτι με 5 πόντους χαμήλωμα έχεις πετύχει και το απόλυτο στήσιμο,είμαι της άποψης ότι απλά γελοιέσαι.μόνος σου το λές.ότι μετά τα 140 στην παραμικρή ανωμαλία(επειδή έχεις περισσότερα χιλιόμετρα αυξάνονται και οι δυνάμεις)η μούρη τινάζεται.είναι δηλαδή το αυτοκίνητό σου απόλυτα ασφαλής και προβλέψιμο?
εγώ προσωπικά δεν το έχω χαμηλώσει καθόλου,απενταντίας λόγο δουλειάς έχω ψηλώσει κατά 1 πόντο το πίσω μέρος.και αν το Ε11 σου φαίνεται κατσίκι που να δεις την Ε101 σε station wagon από τη πίσω μεριά που έχω εγώ...
αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αν πάμε σε διαδρομή με στροφές εγώ θα μειονεκτώ.ίσα ισα.εσύ θα είσαι αυτός που θα απορήσεις.καλώς η κακώς δεν μπορείς να συγκρίνεις ΚΟΝΙ με ΚΥΒ όσον αφορά το στρίψιμο και την απόσβεση.τα ΚΟΝΙ είναι μακράν.και εμείς στην οικογένεια ΚΥΒ φορούσαμε πάντα αλλά ευτυχώς εγώ αλλαξοπίστησα.
καλά χρησά και πιο πολυτισμένα τα ΚΥΒ αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σε πουλήσουν εύκολα,ανάλογα και το αυτοκίνητο βέβαια) αλλά στα χέρια τα δικά μου τελειώνουν γρήγορα,πόσο μάλλον σε ένα αυτοκίνητο σαν και το δικό σου με 5 πόντους χαμήλωμα.
τώρα θα μου πεις μα το αυτοκίνητο μπαίνει σε στροφές και κρατάει παρά τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει.και εγώ θα σου απαντήσω με το εξής.όταν το corollaki ήρθε στα χέρια μου φορούσε ΚΥΒ πορτοκαλί.όταν τα άλλαξα με ΚΥΒ μαύρα έβαλα ένα αμορτισέρ ΚΥΒ πορτοκαλί κάτω και πάτησα το πιστόνι του και με πολύ δυσκολία έμπαινε μέσα.ρωτάω τον μηχανικό μου ρε συ μήπως δεν έπρεπε να τα αλλάξουμε,αφού είναι ακόμα σκληρά.γελώντας μου απάντησε ότι πολύ απλά είναι τελειωμένα και ότι όταν εγώ με το χέρι δυσκολεύομαι να το πιέσω όταν ένα τέτοιο αμορτισέρ είναι πάνω στο αυτοκίνητο τι απόσβεση θα κάνει?αμέσως έκανα το ίδιο με το καινούργιο αμορτισέρ και είδα τη διαφορά.ήθελε και εκείνο ζόρι αλλά πιεζόταν!
τα συμπεράσματα δικά σας.
ΥΓ και τα ΚΥΒ τα πορτοκαλί και τα ΚΥΒ τα μαύρα που φορούσα τα έβγαλα από το αυτοκίνητο μόνο όταν ουσιαστικά δεν μου πρόσφεραν τίποτα γιατί απλά είχαν τελειώσει(ξεζουμιστεί).τα πορτοκαλί άντεξαν 4 χρονάκια στο αυτοκίνητο και τα μαύρα μόνο με εμένα οδηγό 1μιση χρόνο με πολύ τρενάρισμα για αλλαγή μέχρι που δνε μπορούσα να ακούω όλο το αυτοκίνητο να κοπανάει σε κάθε ανωμαλία γιατί από απόσβεση?μηδέν!

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 08-09-07 στις 12:05.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 12:40
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σωστός ο Κώστας...δεν πάει να πει πιο πολύ χαμήλωμα πιο καλό στρίψιμο. Ούτε μικρότερες κλίσεις πιο καλό στρίψιμο. Το θέμα δεν είναι αν φαίνεται υπερβολικό στο μάτι το χαμήλωμα, αλλά αν λειτουργεί σωστά η ανάρτηση με αυτό το χαμήλωμα. Με πολύ χαμήλωμα (το πόσο εξαρτάται από το κάθε αμάξι) αρχίζουν τα ψαλίδια και γυρίζουν ανάποδα και χαλάει όλη η γεωμετρία. Π.χ. στο δικό μου έω 6-6.5 πόντους...το αμάξι φαίνεται ωραίο, χαμηλό, στρίβει και πατάει πάρα πολύ καλά, σίγουρα κλάσεις ανώτερο από μαμά, αλλά δεν πάει να πει πως με 3.5 πόντους θα έστριβε χειρότερα...μπορεί και καλύτερα....
Για τα ΚΟΝΙ να προσθέσω μόνο πως δεν τίθεται θέμα ασφάλειας...πολύ απλά, τα ΚΟΝΙ έτσι μπαίνουν! Δεν είναι πατέντα του κυρ-Μήτσου...έτσι είναι κατασκευασμένα για να μπουν από την ΚΟΝΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 13:20
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

και να προσθέσω και κάτι.τα ΚΟΝΙ συνοδεύονται όπως ξαναείπα με οδηγίες.το ίδιο αν θυμάμαι καλά και τα ΚΥΒ.τόσο στα μεν όσο και στα δε απαγορεύεται χαμήλωμα πάνω από 3,5πόντους βάση των οδηγιών του κατασκευαστή

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 14:08
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
πόσο καιρό τα έχεις τα ΚΥΒ Τόλη και πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει και πως τα έχεις κάνει?ακριβώς όπως τα λες είναι .
Τα εβαλα τον Απριλιο του 2005. Μεχρι σημερα, πρεπει να εχουν κανει περιπου 10.000χλμ. (δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου). Και απο τον Οκωβριο του '05 μεχρι τον Ιανουαριο του '07, το αυτοκινητο ηταν ακινητο (δεν αξιωθη να το βαλω σε ντακους). Δεν ειναι για wrc αλλα τουλαχιστον δεν εχω μεταφορα βαρους σε ελιγμους.

Βασικα, το '91 που μπηκε η μηχανη, αλλαξε το στησιμο του αυτοκινητου, με ελατηρια χαμηλωματος και αμορτισερ (αγνωστης προελευσεως και τα δυο). Το '98 σ' ενα γενικο τσεκ απ, στο συνεργειο αλλαξαν τα αμορτισερ με ΚΥΒ πορτοκαλι και αφησαν τα ιδια ελατηρια με την προφαση οτι το στησιμο του ηταν σκληρο (πριν το πηγαινε σε αλλο συνεργειο ο πατερας μου). Ο πατερας μου παιρνει το αυτοκινητο και ηταν βαρκα γιαλος. Και για να λυσουν το προβλημα εβαλαν τις αντιστρεπτικες. Τοτε αρχισα να παιρνω το αυτοκινητο και μπορω να πω οτι ηταν στιβαρο. Επαιρνα στροφη (σχετικα ανοικτη) με 180χλμ/ωρα και το αυτοκινητο ηταν βεντουζομενο στο δρομο. Ελαστικα MICHELIN ENERGY. H αλλαγη το 2005 εγινε λογω οτι τα ελατηρια ειχαν φθασει στο τελος τους.

Με το "και πως τα έχεις κάνει?" τι εννοεις?

Στις στροφες πιστευω κυριο λογο παιζουν και τα ελαστικα.

Συγνωμη, που γραφω σε αυτο το τοπικ αλλα δεν υπαρχει καποιο σχετικο με το μοντελο του αυτοκινητου μου.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 14:19
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

με το πως τα έχεις κάνει εννοώ οδηγώντας απλά γρήγορα από το ένα μέρος στο άλλο και στις στροφές νορμάλ προς το ψιλογρήγορο ή στις στροφές έμπαινες λέγοντας βάλτε φωτιά στον χωρισμό.γιατί αν έμπαινες με πολλά και το πίεζες το αυτοκίνητο εκεί την ακούν κυρίως τα αμορτισερ.βεβαια περίπου 10000 χιλ έχεις κανει δεν ειναι και πάρα πολλά.

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 14:56
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
4 φυσίγγια αγορά τοποθέτηση και έτοιμο το αυτοκίνητο ευθυγραμμισμένο εκεί που είχα πάει εγώ πριν κανα χρόνο είχαν περίπου 440 τα κόκκινα και 640 τα κίτρινα.όταν έρθει η ώρα για επισκευή απλά τα επισκευάζεις με λιγότερο από 250 ευρώ.κάποιος το είχε κάνει και είχε δώσει τιμή εγώ ακόμα δεν έχει χρειαστεί να τα ανοίξω.εσύ Μιχάλη για να αγοράσεις 4τράδα ΚΥΒ καινούργια και να για στα περάσουν πόσο σου ζητάνε μαζί με την ευθυγράμμιση?
όσον αφορά την ασφάλεια τα λέω και πιο κάτω αλλά να σου θυμίσω ότι είχα καλό δάσκαλο για την επιλογή.τον ίδιο ακριβώς δάσκαλο που μου βρήκε τη λύση για τα φρένα μου.τον έχεις γνωρίσει τον doctor corolla και εσύ και οι υπόλοιποι στενοί μας φίλοι στις συναντήσεις.ε λοιπόν εγώ αυτόν ξέρω και αυτόν εμπιστεύομαι σε πλέον δοκιμασμένες λύσεις.
Κώστα τα ΚΥΒ τα μαυρα τα εβαλα με τοποθέτηση/ευθυγραμηση 290 ευρω.
Για να κανω την πατεντα που λες εσυ θα μου κοστίσει δλδ τελική τιμή 440. Αν τα αγόραζα τα ΚΟΝΙ τα κοκκινα καινούρια και ολόκληρα πόσο θα μου κόστιζε?
Επισης εγω έχω ελατηρια 3,5 χαμήλωμα, δεν θα εχω πρόβλημα ε? Η πατέντα αυτη είναι σωστή για χαμήλωμα?
Και τέλος, τα κόκκινα τι διαφορά έχουν με τα κίτρινα? Μόνο σκληρότητα ή και τίποτα άλλο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 15:15
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα τα ΚΥΒ τα μαυρα τα εβαλα με τοποθέτηση/ευθυγραμηση 290 ευρω.
Για να κανω την πατεντα που λες εσυ θα μου κοστίσει δλδ τελική τιμή 440. Αν τα αγόραζα τα ΚΟΝΙ τα κοκκινα καινούρια και ολόκληρα πόσο θα μου κόστιζε?
Επισης εγω έχω ελατηρια 3,5 χαμήλωμα, δεν θα εχω πρόβλημα ε? Η πατέντα αυτη είναι σωστή για χαμήλωμα?
Και τέλος, τα κόκκινα τι διαφορά έχουν με τα κίτρινα? Μόνο σκληρότητα ή και τίποτα άλλο?
φιλε μου το ολοκληρο της κονι ειναι το πιστονι που βγαζει κ σου δινει....δεν εχει πιο ολοκληρο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-07, 15:21
madvinegar Offline:
Administrator

Ρε παιδιά συγνωμη γιατι μαλλον δεν εχω καταλάβει καλά...

Εγώ νόμιζα πως θα χρησιμοποιηθεί ένα κομματι του ΚΟΝΙ (δλδ το φυσιγγι) και θα μπεί στο ήδη υπάρχον ΚΥΒ που έχω (αφου φυσικά πρώτα αφαιρεθεί το φυσιγγι του ΚΥΒ).
Καλά έχω καταλάβει ή λέω μπούρδες?
Γιατί αν κάποιος φοράει μαμα αμορτισερ και θέλει να βάλει ΚΟΝΙ... πόσα θα πληρώσει? Τα ίδια που θα πληρωσω εγω που θα κανω αυτη την "πατεντα" που ήδη φοράω ΚΥΒ???
Πλιζζ εξηγηστε μου γιατι χάθηκα μετα το τελευταίο ποστ του πωπωπαλι...
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στήσιμο - Ανάρτηση vaggelis TOYOTA COROLLA T-SPORT 280 31-01-21 04:55
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ Virus TOYOTA COROLLA E*90 39 11-06-12 04:07
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ FANOULA SUPPORT 404 02-01-09 13:59
Αντιστρεπτικές??? GMASTER6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 26 26-05-08 10:04
αντιστρεπτικές από lewin για carina ε diafanh-psyxh SUPPORT 12 01-02-06 22:17

Page generated in 0,19366288 seconds (84,16% PHP - 15,84% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com