Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggelis";p="
astakos,,,,,δε νομιζω οτι το στριβω ειναι μονο η αναρτηση......σημαντικοτερο ρολο παιζει τοο τιμονι το πλαισιο και η γεωμετρια.....αν παρεις ενα αμαξι που αυτα τα στοιχεια ειναι χαλια βαλε μια dynamics και αν δεν πειραξεις τα υπολοιπα το αυτοκινητο παλι θα ειναι ....απλα καλο
|
Βαγγέλη σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι αλλάζοντας μόνο ανάρτηση κάνεις ένα αμάξι από βάρκα -> τρένο. Σαφέστατα και παίζουν ρόλο οι παράγοντες που λες...αλλά άλλη ήταν η κουβέντα μου.
Και για να επανέρθουμε, αυτό που εγώ υποστηρίζω είναι ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση που φοράω έκανε, ίσως το πιο απαράδεκτο σε στρίψιμο αυτοκίνητο με τέτοια ιπποδύναμη, να συμπεριφέρεται άψογα και να κοιτάει στα μάτια πολύ ανώτερα αυτοκίνητα σε κάθε είδους στροφή. Βέβαια βοήθησε αρκετά και η μπροστινή θολόμπαρα της ΤΤΕ που έκανε ακόμα πιο άκαμπτο το αμάξωμα στις πλευρικές στρεβλώσεις και στην ανομοιογένεια της εναλλαγής φορτίου στους θόλους.
Έχω ακόμα δουλειά για να πω ότι έχω ένα αμάξι που πλησιάζει στο να γίνει τρένο και για να υποστηρίξω αυτά που γράφει παραπάνω ο φίλος leon74 (nice work there mate!!!), έχω υπόψη μου να βάλω άλλα ζαντολάστιχα, αντιστρεπτικές (εκεί χρειάζομαι την γνώμη σου!!
), σινεμπλόκ (αν βρω) πίσω θολόμπαρα και αν το αντέξω οικονομικά το μπλοκέ της TRD...όλα αυτά βέβαια σε ένα estimate ενός χρόνου!
Τώρα για το θέμα γεωμετρίας και τιμονιού μάλλον κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα..αυτό είναι το αμάξι που έχω και με αυτό θα παίξω! Σίγουρα η ανάρτηση ήταν και παραμένει να είναι το σημαντικότερο βήμα που χρειάζεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς μείωσε δραστικά το body roll και το τιμόνι έγινε αρκετά πιο υπάκουο!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Μια ερώτηση προς όλους τους αναγνώστες του forum....Ο συνδυασμός Sachs Performance αμορτισέρ με Vogtland ελατήρια τι σας λέει ; Φίλε Αστακέ όπως βλέπεις είμαι στο ψάξιμο και μέχρι στιγμής η πρόταση σου παίζει πρώτη επιλογή 8) . Απλά θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω...
|
Φίλε δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τον συγκεκριμένο συνδυασμό! Τα vogland τα φορούσα στο polo 16v που είχα πιο πριν και τα πέταξα την τρίτη μέρα...κοπανάγανε πάρα πολύ με αποτέλεσμα αντί να στρίβει το αμάξι να μπιστάει!! :x
Αλλά αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι το εξής...γιατί δεν κοιτάς κάτι σε λύση coil-over; Θεωρώ ότι είναι
the best money can buy!! Και τα ρυθίζεις όπως θες και χαμηλώνεις το αυτοκίνητο μέχρι εκεί που θες και δεν έχεις τον φόβο του αγοράζω γουρούνι στο σακί!!
Αρκεί βέβαια να μην έχεις οικονομικό πρόβλημα, γιατί εκεί παώ πάσο...αλλά γενικά και πραγματικά πολύ φιλικά και με ενδιαφέρον έχε στο νου φίλε μου...ότι πληρώσεις παίρνεις!!
Και να εκθειάσω έτσι λίγο παραπάνω την ανάρτηση μου...όσοι μπορείτε πάρτε το Evolution Car του Οκτωβρίου και διαβάστε για έναν τύπο που τούρπισε ένα Cellica TS (250 άλογα) και με νίτρο το έφτασε στα 350 max!! 8)
Ο τύπος έχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο Toyota κι άνοιξε δίπλα σε αυτό το Coyote Tuning (βελτιωτικό οίκο).
Για φανταστείτε τι ανάρτηση του φοράει;;
Σωστά...
KW coil-over Variante 2!!!
E, όλο και κάτι θα ξέρει παίδες έτσι δεν είναι;;;
@ leon74:
Συμφωνώ κι επαυξάνω φίλε μου με ότι είπες...ίσως τα χαλάμε λίγο στην ιεραρχία αλλά δεν τρέχει τίποτα!!
Thanx for the support!!
Αυτά είχα να πω, πραγματικά φιλικά προς όλους και sorry για το μακρύ post!