Παμε να με μετρησεις με το αυτοκινητο σου, μου λεει φιλος με 307 1.4.Γιατι δεν εχει κοντερ το δικο σου; ρωταω, εγω θελω μαζι ,μου λεει, δεν αξιζει η βενζινη που θα καψω, του λεω, θα δουμε μου λεει. Περνω και ενα φιλο μου μαζι, για πιο ενδιαφερων,εγω 2 αυτος 1.Ξεκιναμε για την κοντραδικη ευθεια (ενα τμημα του καινουργιου δρομου καρδιτσα-λαρισα που δεν εχει παροδοθει στην κυκλοφορια ακομη) Η αποσταση περιπου χιλιομετρο.Πριν την εκκινηση μου λεει 2.Ναι του λεω.Με κοιταξε με απορια(εχει σημασια που τα γραφω, θα δειτε παρακατω).Ο φιλος μου μου λεει γιατι ερθαμε μεχρι εδω, δεν καταλαβαινω,ουτε εγω, απο περιεργεια, αυτος δεν προκαλει χωρις λογω.Ξεκιναμε, εγω αφηνω ολη την πρωτη κατω, το 307 με καλυτερο traction πεταγετε μισο και κατι αυτοκινητο μπροστα
,στον πανικο μου καρφωνο 2 πριν προλαβει να μαζεψει η avensa μου χιλ (περιπου 30) μα αποτελεσμα να κρεμασει η 2 και το 307 εχει φυγει πλεων 1 καροτσα περιπου.Εγω ομως σιγουρος για την δυναμη του μοτερ μου δεν ανγχωθηκα καθολου,,και πραγματη ,μολις ροπιαζει η 2 ειμαι διπλα του και καρφωνοντας 3 αρχιζα να του ανοιγω τρελα και ως ψιλα 4 185+ 2 καροτσες +.Εγω απορισα πως ενα χρεπι 307 1.4 ξεκιναει τοσο καλα και του ζητησα να ξαναπαμε.Αφου με περασες μου λεει yell , δεν πειραζει ,χαβαλε κανουμε.Αλλη μια αθλια εκκινηση κια το σκηνικο επαναλαμβανετε ακριβως το ιδιο(Στις εκκινησεις θελω πολυ δουλεια,καθως η θα αφησω αλη την 1 κατω η θα μου κρεμασει η 1)Στον γυρισμο καναμε ανοιγματα με 3 και 4 με διαφορα 1 με 2 καροτσες υπερ μου.Το καλο για το τελος. O μαγκας φοραγε 1.6 8V απο rallye με σκουπα και τελικο και θεοκοντο σασμαν(190κοφτης) γιαυτο το καλυτερο σκασιμο 1ηςκαι 2ας,αλλα 3ες και μετα TOYOTA POWER shoothim shoothim shoothim