Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 15-03-05, 21:23
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

θα χεις ωραια κωλόμερια εε χοιρομερια ηθελα να πω
α ρε marmel βαλε nossssssssssssssssssssssss να μην σου πειραζουν τα οπισθια
Παλιά 15-03-05, 22:12
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 385
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
εχτες γυρνωντας απο γιαννενα καπου στην αμφιλοχια με περασε ενα saxo με παρα πολλα χιλιομετρα. ο πονηρος εγω πηγα να δω τι ηταν. τον εφτασα καταιδρωμενος και διαπιστωνω οτι ηταν πολυ καλο!!!! εκανε μια πουστια και με εβαλε μπροστα του ο τζες και ειπα να δοκιμασω να δω τι λεει. βγαινω λοιπον να ξεκινησω προσπερασεις και με ειχε προφυλακτηρα. με ειχα καλα ομως. με το που τελειωσαν οι προσπερασεις και ενω φαινοταν οτι δεν ειχα αλλη επιταχυνση ο τυπος με περασε σχετικα ανετα. τ αμαξι του ηταν τουμπανο απο πανω μεχρι κατω. ηταν πολυ πολυ δυνατο και ειχε τρομερη επιταχυνση. λεω ασε δε μας παιρνει. παρακατω το ειδα σταματημενο σ ενα περιπτερο και διεκρινα οτι εειχε ενα αρκετα μεγαλο intercooler.αλλα δεν ακουγοταν καθολου σκαστρα.. τον παραδεχτηκα. μετα απο την γεφυρα του ριου προς αθηνα πετυχα αλλα ενα saxo αλλου χρωματος να προσπαθει να με ταπεινωσει. ημουν ηρεμος για να μην πιω τσαι παλι. αλλα κολουσε επιμονα τον προφυλακτηρα μου. τι σκ@τ@ λεω μελι εχει? αλλα αυτος ομως δεν με ειχε με τιποτα. ανοιξα και μετα απο τα 150 και πανω δεν μπορεσε να πλησιασει. εφυγα 4 καροτσες και μπλεξαμε στην κινηση μετα. και απορω. το αμαξι μου ειναι εμφανισιακα τελειως μαμα 1300. τι σκ@τ@ τους κανει και ερχοντε να μουν κανουν πισωκολλητο? ε? :x
Ίσως έχουν μπει στο site και σε ξέρουν!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
α ρε marmel βαλε nossssssssssssssssssssssss να μην σου πειραζουν τα οπισθια
Όχι nos! Μια τουρμπινούλα και είναι εντάξει!!

Παλιά 16-03-05, 03:45
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
προσεχε τα γουγκο γιατι το 85% απο αυτα που κυκλοφορουν ειναι με lancia 1500 turbo μεσα και εχουν ταπεινωσει αρκετα ακριβοτερα αυτοκινητα. απλα να προσεχεις κυκλοφορουν πολλα τετοια και δεν πιανοντε τα ατιμα.. φιλικα πανος 8)
Ε, καλά ρε πάνο...το πολύ πολύ να του έδινε το τηλέφωνο της!! :P

Λέμε τώρα...!!!
Παλιά 16-03-05, 16:36
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 536
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Mπράβο μπράβο!!!! Έτσι πρέπει, για να εκτιμάνε κάποια πράγματα!!! χεχεχεχε!!! όπως έχουμε ξαναματαπεί...... TOYOTA RULES!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 22-03-05, 12:41
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το σαββατο κατεβηκα παραλια για βολτα με τον αδερφο μου,ολοι ξερουμε που.λοιπον προσθεσα αρκετα θυματα στον καταλογο μου και ενα απο αυτα ηταν ενα corolla απο το club μαs!διαβαστε και πειτε μου!opel corsa 1.4 2004,pegueot 206 1.6,e 111 vvt-i 1.4 και τελοs fiat stilo 1.4.ολα με μικρη διαφορα 1 με 2 καροτσεσ εκτοσ του ε 111 που ειμασταν σχεδον μαζι απο εκκινηση αλλα 2α 3η εφευγα σιγααααα σιγαααα,ειχε κινηση ομωσ και δεν ηθελα να φιλησω κανεναν οποτε κοβαμε που και που!!ειμαι κακοσ :x :x το ξερω!η κοντρα που ευχαριστηθηκα ηταν με το corsa γιατι ο τυποσ το παιζε πολυ πιλοτοσ με το γκομενακι διπλα του,εφαγε την ψ0λι@ και λουφαξε δεξια μετα!παντωσ ειχα καιρο να παω το γουσταρα πολυ το θεμα!!
Παλιά 22-03-05, 13:29
Το avatar του χρήστη chris
chris Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA 111 TURBO 209ps
Περιοχή: abelokoipoi-halandri-marousi
Δύναμη Σεβασμού: 270
chris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παλι καλα γιαννη που ειχε αρκετη συμετοχη η κοντριτσα σου και ειχες και παρεα.εγω απο τοτε που εχω το nos ολο μονος μου ειμαι (σχεδον) και επειδη το βραδυ η μπλε φλογα φαινεται ακομη χειροτερη η μοναξια. το πρωι βεβαια μυριζει σαν σαμπουαν πικραμυγδαλο +ultimate οποτε οι γνωστες κανουν τον κινεζο. yell .παντος η καλυτερη κοντρα ηταν με ενα ralye αγωνιαρικο που πηγαινε για αναβαση στην αιγειρα και πηγενε οδικος αργα και δεξια μεχρι που τον περασα χωρις να τον ενοχλησω και ξαφνικα ο τζες τρελαθηκε και αρχισε τα γαλλικα του. shoothim εκει να δειτε πανικος που τον επιασε. question .ερχοαν διπλα εριχνε ξερογκαζια κατεβαζε κοιταγε και μολις ξεκολαγε ημουν διπλα του και καπακι μπροστα του ειναι ενα γνωστο ralye μπλε δυνατο 170+hp που κατοικει και επισκευαζεται σε γνωστο μαγαζι γαλλων στους αμπελοκηπους -ελληνοροσων.παντος 6 δεν εβαλα γιατι και αυτο ηταν με αναβασιαρικες σχεσεις πολυ κολτες.στα190 km/h εσπαγε skull
Παλιά 23-03-05, 10:27
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 523
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Εγώ την Κυρική με ένα mazda 323f με τα ανοιγόμενα φανάρια. Του έφυγα και από εκκίνηση και συνέχιζα να του ρίχνω.
Παλιά 02-04-05, 15:14
Το avatar του χρήστη Peter
Peter Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 3d
Περιοχή: ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 256
Peter είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

η δικαιολογια του bmwλακα:μου αρεσει πολυ οταν τους τσιτωνω(σας μιλαω εκ πειρας )
Παλιά 03-04-05, 11:13
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τι ασχολειστε με 316 δεν αξιζει τον κοπο να χαλασετε καυσιμο(ασε που εχουν παρει φωτια κιολας)

Παλιά 05-04-05, 19:16
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 514
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παμε να με μετρησεις με το αυτοκινητο σου, μου λεει φιλος με 307 1.4.Γιατι δεν εχει κοντερ το δικο σου; ρωταω, εγω θελω μαζι ,μου λεει, δεν αξιζει η βενζινη που θα καψω, του λεω, θα δουμε μου λεει. Περνω και ενα φιλο μου μαζι, για πιο ενδιαφερων,εγω 2 αυτος 1.Ξεκιναμε για την κοντραδικη ευθεια (ενα τμημα του καινουργιου δρομου καρδιτσα-λαρισα που δεν εχει παροδοθει στην κυκλοφορια ακομη) Η αποσταση περιπου χιλιομετρο.Πριν την εκκινηση μου λεει 2.Ναι του λεω.Με κοιταξε με απορια(εχει σημασια που τα γραφω, θα δειτε παρακατω).Ο φιλος μου μου λεει γιατι ερθαμε μεχρι εδω, δεν καταλαβαινω,ουτε εγω, απο περιεργεια, αυτος δεν προκαλει χωρις λογω.Ξεκιναμε, εγω αφηνω ολη την πρωτη κατω, το 307 με καλυτερο traction πεταγετε μισο και κατι αυτοκινητο μπροστα ,στον πανικο μου καρφωνο 2 πριν προλαβει να μαζεψει η avensa μου χιλ (περιπου 30) μα αποτελεσμα να κρεμασει η 2 και το 307 εχει φυγει πλεων 1 καροτσα περιπου.Εγω ομως σιγουρος για την δυναμη του μοτερ μου δεν ανγχωθηκα καθολου,,και πραγματη ,μολις ροπιαζει η 2 ειμαι διπλα του και καρφωνοντας 3 αρχιζα να του ανοιγω τρελα και ως ψιλα 4 185+ 2 καροτσες +.Εγω απορισα πως ενα χρεπι 307 1.4 ξεκιναει τοσο καλα και του ζητησα να ξαναπαμε.Αφου με περασες μου λεει yell , δεν πειραζει ,χαβαλε κανουμε.Αλλη μια αθλια εκκινηση κια το σκηνικο επαναλαμβανετε ακριβως το ιδιο(Στις εκκινησεις θελω πολυ δουλεια,καθως η θα αφησω αλη την 1 κατω η θα μου κρεμασει η 1)Στον γυρισμο καναμε ανοιγματα με 3 και 4 με διαφορα 1 με 2 καροτσες υπερ μου.Το καλο για το τελος. O μαγκας φοραγε 1.6 8V απο rallye με σκουπα και τελικο και θεοκοντο σασμαν(190κοφτης) γιαυτο το καλυτερο σκασιμο 1ηςκαι 2ας,αλλα 3ες και μετα TOYOTA POWER shoothim shoothim shoothim

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,19151807 seconds (76,74% PHP - 23,26% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com