Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

16-02-06, 23:02
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχει δίκιο ο Κυριάκος. Μόνο όταν είναι κρύο έχουμε σωστή ένδειξη των λαδιών.
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες.... |
 |

17-02-06, 02:17
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
Μεγα λαθος.Κυριακο δεν το περιμενα αυτο απο εσενα.Τα λαδια μετρουνται με τον κινητηρα σβηστο, σε επιπεδο μερος και σε ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.Το δικο μου manual αυτο γραφει αλλα και σε αλλα αυτοκινητα τις οικογενειας γραφει το ιδιο.
Απλως περιμενεις 5 λεπτακια να στραγγισει το λαδι στο καρτερ.
Υπαρχουν και κατακευαστες(οσο και να σας φαινεται περιεργο αυτο,τουλαχιστον σε αγροτικα μηχανηματα ισχυει)που προτεινουν μετρηση λαδιου με τον κινητηρα σε λειτουργεια
 |

17-02-06, 14:38
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φιλε Ηρακλη εγω το ελεγχω κρυο η μετα απο 15-20 λεπτα σβηστο και η ενδειξη ειναι η ιδια.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

17-02-06, 14:44
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κ εγω ξερω πως το ελενχουμε οταν ειναι ζεστο μετα απο 15-20λεπτα αλλα δεν εχει σχεδον καμια διαφορα με το οταν ειναι τελειως κρυο!
|
 |
 |

17-02-06, 20:10
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
|
|
Λογικά άλλη μέτρηση θα πάρουμε όταν μετρήσουμε ενώ ο κινητήρας είναι κρύος (παγωμένος για την ακρίβεια, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι γύρω στους 5-10'C) και άλλη όταν τον ζεστάνουμε και το αφήσουμε να ηρεμήσει για κανένα 15λεπτο( όχι βέβαια μόλις σβήσουμε ή ενώ είναι σε λειτουργία :P Αλίμονο)!
Αυτό εννοώ ρε παιδιά με το κρύο ή ζεστο!
Οπότε συμφωνούμε όλοι με τη δεύτερη περίπτωση!
Thanks για τις άμμεσες απαντήσεις!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Fuel εννοεις Full ετσι?
|
Κυριάκο έχεις δίκιο! Λάθος μου... κεκτημένη ταχύτητα
|
 |
 |

18-02-06, 02:08
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Για να μην λετε οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου.
 |

18-02-06, 20:57
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
|
|
Ηρακλή έχεις απόλυτο δίκιο! Ξέθαψα κι εγώ χθες το manual και γράφει ακριβώς το ίδιο!
|

13-12-06, 12:22
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Το ΣΚ παρατήρησα ότι η στάθμη του υγρού του υδραυλικού τιμονιού στο τουτού μου είναι 1εκ. κάτω από την ένδειξη min. Ρώτησα στο συνεργείο που πηγαίνω το αυτοκίνητο για λάστιχα-αναρτήσεις-φρένα και μου είπαν ότι το υγρό δεν πρέπει να συμπληρώνεται, αλλά να αλλάζεται εξ ολοκλήρου.
Ερωτήσεις:
1) Είναι φυσιολογική η μείωση της στάθμης του υγρού; Αν όχι, θα πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία επειδή είναι ακόμα στην εγγύηση (ένας μήνας έμεινε). Διαφορετικά θα το πάω στο συνεργείο που το πάω για τις απλές δουλειές.
2) Γιατί δεν πρέπει να συμπληρώνω υγρό;
3) Άμεσα εξαρτώμενο από το (2). Κινδυνεύει άμεσα η κρεμαγιέρα από την έλλειψη υγρού; Αν ναι, πειράζει να συμπληρώσω υγρό μέχρι να πάω την άλλη εβδομάδα να μου το αλλάξουν;
|
 |

13-12-06, 12:36
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lokatzis
Το ΣΚ παρατήρησα ότι η στάθμη του υγρού του υδραυλικού τιμονιού στο τουτού μου είναι 1εκ. κάτω από την ένδειξη min. Ρώτησα στο συνεργείο που πηγαίνω το αυτοκίνητο για λάστιχα-αναρτήσεις-φρένα και μου είπαν ότι το υγρό δεν πρέπει να συμπληρώνεται, αλλά να αλλάζεται εξ ολοκλήρου.
Ερωτήσεις:
1) Είναι φυσιολογική η μείωση της στάθμης του υγρού; Αν όχι, θα πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία επειδή είναι ακόμα στην εγγύηση (ένας μήνας έμεινε). Διαφορετικά θα το πάω στο συνεργείο που το πάω για τις απλές δουλειές.
2) Γιατί δεν πρέπει να συμπληρώνω υγρό;
3) Άμεσα εξαρτώμενο από το (2). Κινδυνεύει άμεσα η κρεμαγιέρα από την έλλειψη υγρού; Αν ναι, πειράζει να συμπληρώσω υγρό μέχρι να πάω την άλλη εβδομάδα να μου το αλλάξουν;
|
Θα πας να πάρεις λαδάκι υδραυλικού και θα το συμπληρώσεις.
Αν είναι δυνατόν να μην συμπληρώνεται.
Έπισκευαζα κρεμαριέρες στην παλιά μου δουλειά και τέτοια χοντράδα πρώτη φορά την ακούω.
Να του βάλεις άμεσα, όμως γιατί αν η αντλία πιάσει αέρα....
Άστα βράστα μετα.
Ακόμα τσέκαρε οπωσδήποτε για διαρροές, δεν είναι λογικό να κατέβει η στάθμη.Τσέκαρε τα μαρκούτσια από το δοχείο ελέχγου-αναπλήρωσης μέχρι την αντλία και από την αντλία στην κρεμαριέρα, αλλά κυρίως τσέκαρε τις φυσούνες της κρεμαριέρας για κανά σκίσιμο ή κάποια ανωμαλία.
Ελπίζω οι φισούνες σου να είναι εντάξει, γιατί αν έχουν σκίσει και έχει περάσει υγρασία πας για κρεμαριέρα...
Κάνε γρήγορα ότι είναι να κάνεις να προλάβεις και την εγγύηση
|
 |
|
 |

13-12-06, 13:55
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Θα πας να πάρεις λαδάκι υδραυλικού και θα το συμπληρώσεις.
Αν είναι δυνατόν να μην συμπληρώνεται.
Έπισκευαζα κρεμαριέρες στην παλιά μου δουλειά και τέτοια χοντράδα πρώτη φορά την ακούω.
Να του βάλεις άμεσα, όμως γιατί αν η αντλία πιάσει αέρα....
Άστα βράστα μετα.
Ακόμα τσέκαρε οπωσδήποτε για διαρροές, δεν είναι λογικό να κατέβει η στάθμη.Τσέκαρε τα μαρκούτσια από το δοχείο ελέχγου-αναπλήρωσης μέχρι την αντλία και από την αντλία στην κρεμαριέρα, αλλά κυρίως τσέκαρε τις φυσούνες της κρεμαριέρας για κανά σκίσιμο ή κάποια ανωμαλία.
Ελπίζω οι φισούνες σου να είναι εντάξει, γιατί αν έχουν σκίσει και έχει περάσει υγρασία πας για κρεμαριέρα...
Κάνε γρήγορα ότι είναι να κάνεις να προλάβεις και την εγγύηση
|
Thanks!!! Έκλεισα ραντεβού για αύριο στην αντιπροσωπεία. Σήμερα ή αύριο το πρωί πριν το πάω θα κοιτάξω αυτά που μου είπες ώστε να έχω άποψη. Θα βγάλω και καμιά φωτογραφία αν δω κάτι ύποπτο. Φοβάμαι μη μου πουν καμιά μπαρούφα για να καθυστερήσουν μέχρι να λήξει η εγγύηση.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,63532805 seconds (86,27% PHP - 13,73% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|