Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
07-12-13, 19:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ωραια μερα σημερα!πολλα απ τα παιδια δεν τα ηξερα...εχς να παρεβρεθω απο εποχης bizz......το corollaki μου εβγαλε 114......περιμενα λιγοτερα μετα απο 21 χρονια κ 230 χιλ χλμ..... εντυπωση μου εκανε η ταπα που χωρις αυτην ειχε νομιζω + 2 hp κ παντου καλυτερο...... δεν περιμενα θα χει διαφορα με "μαμα" μοτερ....... κριμα που δεν μπορεσαμε να μετρησουμε τελικα το abarth του γιαννη.....
|
07-12-13, 19:48
|
|
|
|
|
και εγώ δεν μπόρεσα να έρθω είμαι με πυρετό !!!!!!!!!!!!!!!
|
07-12-13, 20:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πολύ ωραία και σήμερα. Προσωπικά έχασα κάπου 2,5 άλογα και φέτος έδειξε 195,5 από 197,9 πέρσι. Έκανε και κάτι παράξενα κατσαρά η καμπύλη της ισχύος στα ψηλά, κάτι που δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ τις τρεις προηγούμενες φορές. Πιθανόν κάτι να παίζει με τη μπαταρία γιατί είναι σχεδόν 5 χρόνων και το τελευταίο μήνα δυσκολέυεται να γυρίσει τη μίζα και να πάρει μπροστά τις κρύες πρωινές ώρες. Μόλις γυρίσω Πάτρα θα πάω να τη μετρήσω να δούμε εάν είναι στα τελευταία της...
07-12-13, 20:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εγω παλι δεν περιμενα τοσο καλα νουμερα. Περιμενα καπου 5-10 max αλογα παρακατω αλλα απο ροπη βγηκα ακριβως οσο περιμενα λογω 9 συμπιεσης. Επισης μου αρεσε η καμπυλη μου σε σχεση με τις προηγουμενες φορες. Πολυ ωραια μερα σημερα παντως αλλα κριμα που επρεπε να φυγω μετα. Ειπαν για δουλεια στο παιδι 2 το μεσημερι!
|
|
|
|
07-12-13, 22:35
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Αρτιοι αφιχθείς στον Βολο προ τεταρτου!!!
ΟΛΑ καλα και ΦΕΤΟΣ ,το αγχος και το τρεξιμο μεγαλο για μενα ,εκανα ανα σωρο δουλειες!!!!
Κλασικα το megane μου εκανε παλι τα δικα του ,δειχνοντας μου για πολλοστη φορα ποσο δυστροπα μοτερ είναι με εξαιρετικα δυστροπο management ,SIEMENS εγκέφαλος τι περιμενες.......
Από νουμερα αν και περιμενα 3-4 ακομα ωστοσο εβγαλα 119.5 αλογα μειωμένος κατά 1 αλογο με περυσι....
Από ροπη καπου στα 15.5 κιλα αν θυμαμαι καλα ,αλλα το αμαξι στεγνωνει παρα πολύ μεχρι τις 5200 και χαντακώνεται στις καμπύλες!!!!
Με τα ΝΙΤΡΑ εκανε παλι το εγκεφαλακι τα μαγικα του ,αλλα εχουν γνωση οι φυλακες και με manual κουμπι καταφέραμε να δουμε ένα αξιοπρεπες νουμερο:
178 αλογα και ροπη αν θυμαμαι καλα καπου στα 23.5 κιλα!!!
Ωστοσο και με τα ΝΙΤΡΑ περιμενα κοντα στα 185 και από ροπη κοντα στα 25 κιλα .......
Κατι δεν παει καλα γενικα αλλα θα το βρω!!!!
Κατά τα αλλα όλα καλα ,χαρηκα που ειδα παλι τους παλιους γνωριμους και τα ειπαμε ,χαρηκα που γνωρισα νεα μελη και λυπηθηκα από καποιες απουσιες π.χ Νεοκλής!!!
Νεοκλή περαστικα ρε συ!!!ΕΧΑΣΕΣ που δεν ηρθες!!!
Να ειμαστε καλα και του χρονου!!!
Τα λοιπα για φαγητο και δωρα στο topic το αναλογο!!!
Αντρεα μολις παρεις τα νουμερα ανεβασε τα να τα δουμε ρε συ!!!
Καλο βραδυ σε ολους!!!
ΥΓ:Το δυναμομετρο φετος δεν μας εκανε την χαρη ,γενικα μιλωντας και μας στερησε καποια αλογα εφέτος,μαλλον λογω κρισης και αυτό!!!Anywhere εις το επανιδειν!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
07-12-13, 22:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
επιτελους φτασαμε βολο,
μπραβο και παλι σε ολους και ειδικα στους διοργανωτες του event,περασαμε ενα ομορφο σαββατο με παλιους και καινουργιους φιλους του club,ακουγοντας τα μοτερ να σκυλιαζουν στα ραουλα και τα πιρουνια να παιρνουν φωτια στην ταβερνα.
φανη η τουρτα καταπληκτικη και ευχαριστουμε για τα ομορφα μπλουζακια!!!!
περιμενουμε να δουμε φωτο και βιντεακια!!!!
08-12-13, 00:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
ουφ περασε κ το 8ωρακι δουλειας...
ωραια ηταν σημερα!!!χαρηκα πολυ που γνωρισα καποια ατομα που ειχα μλησει μαζι τους μονο διαδυκτιακα οπως corollapatra giannis gt SAM KOPERTON RANGER ενα μπαναρισμενο που ολοι ξερουμε το ονομα του αλλα δε το αναφερω μη φαω κ γω μπαν κ γενικα ολα τα παιδια που ηταν εκει!ξενερωσα πολυ ασχημα που δε καταφερα να μετρησω το abarth μου χαρη στα κ@λοηλεκτονικα αλλα δε πειραζει καμαρωσα το si του κολητου που γιαυτο βασικα ηρθαμε..τελος θα ηθελα να ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ για το κραξιμο που μου ριξατε για τον ιταλο μου κ με βαλατε ακομα περισσοτερο στη μπριζα να κανω αυτο που με τρωει καιρο τωρα... κ ελπιζω του χρονου να μετρησω αυτο που θελω πραγματικα!!!
|
08-12-13, 00:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
94,5 αλογα με βενζινη, 90 και κατι με lpg, τα οποια γενικοτερα πιστευω θα ταν περισσοτερα αν ειχα φρεσκα λαδακια (κοντευουν 7000 αυτα που εχω μεσα τωρα!!!) και γεματη δεξαμενη αεριου. Το παρεακι ηταν φοβερο, περασαμε πολυ καλα. Αντε και του χρονου παλι εδω!!
|
08-12-13, 02:36
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
Πολύ ωραία ηταν σήμερα . Γνώρισα αρκετούς μια και ηταν η πρώτη φορά που ήρθα σε event του club . Περίμενα κατι παραπάνω από 140,04 άλογα . Αλλά δεν πειράζει . Έβαλα 18κιλά ροπή που την τραβάει καλα την καρότσα μου από ότι φαίνεται . Ολα τα αμάξια τέλεια με το ομορφότερο το si . Πανέμορφο . Μακάρι του χρόνου να δούμε παραπάνω .
|
08-12-13, 09:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
πειραιας, νικαια
|
|
192 βενζινα και 192 lpg ποιος ειπε οτι με το αεριο πεφτη η αποδοση. απλα πρεπει να εχεις των σωστο μαστορα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18084407 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|