Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
|
|
|
18-06-12, 11:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παρέλαβα σήμερα από τον Κινέζο την αντικατάσταση που μου είχε υποσχεθεί. Τελικά έκανε 18 μέρες να έρθει από Κίνα, όχι 30 που κάνει συνήθως.
Μου έστειλε το ίδιο folding key (το 3ο που έχω πλέον ), αυτή τη φορά με μία λεπίδα τύπου valeo επιπλέον, έτοιμη για αντικατάσταση της ενσωματωμένης.
Το fabrication της λεπίδας είναι το σωστό ώστε να μπει με το "πυράκι" πάνω στον μηχανισμό που γυρνάει στο αναδιπλούμενο. ( φωτό by me, όσο φαίνεται)
Τον ρώτησα επίσης για μια προσφορά, πόσο ζητάει για το αναδιπλούμενο + την συγκεκριμένη λεπίδα, και πόσο για τη λεπίδα μόνη της. Από τη στιγμή που έχω άλλα δύο αναδιπλούμενα, και βρέθηκε λεπίδα για αυτά χωρίς πατέντες, σκέφτομαι να φτιάξω άλλο ένα ώστε να έχω δύο αναδιπλούμενα και ένα κανονικό (το δεύτερο μου το χάλασε ο κλειδαράς ). Οπότε η ερώτηση που προκύπτει είναι: ηλεκτρονικά για το κλειδί ας πούμε ότι βρίσκω, τον προγραμματισμό μπορεί να τον κάνει κάποιος (τηλεχειρισμό-immobilizer; )
EDIT:
Ορίστε και τα links από το πρώτο που αγόρασα, και από τις δύο αντικαταστάσεις που μου έκανε. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: αυτά δεν έχουν την σωστή λεπίδα τύπου valeo
Έβγαλα άλλες δύο φωτογραφίες όπου φαίνεται η λεπίδα καλύτερα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsavman : 18-06-12 στις 11:52.
|
18-06-12, 22:18
|
|
|
|
|
μπορείς να μας κάνεις παραγγελία?
|
18-06-12, 22:33
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Αυτή τη στιγμή μου ζητάει 9.90 λίρες αγγλίας για το αναδιπλούμενο, και 1.50 για την ειδική λεπίδα τύπου valeo. Του ανέφερα για ομαδική αγορά, αν μπορεί να το ρίξει και άλλο. Το θέμα είναι όμως ότι το ebay στέλνει στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει τον λογαριασμό paypal, οπότε δεν γνωρίζω αν μπορεί να τα αποστείλει ο πωλητής χωριστά. Επίσης πιστεύω πως θα πάρουμε καλύτερη τιμή αν γίνει ομαδική αποστολή (δηλαδή να χρεωθούν μία φορά μεταφορικά).
Αν ενδιαφέρεστε, κάντε μια ομάδα να δω αν κανονίζεται. Εγώ βρίσκομαι επαρχία (Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη)
|
18-06-12, 22:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
1.5 λίρα επιπλέον για την λεπίδα; Εγώ στο δικό μου που του είχα ζητήσει να έχει μέσα και valeo μου την έστειλε τσάμπα! Δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο πολύ
|
18-06-12, 23:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Θα δούμε ποια θα είναι η τελική τιμή.
Όπως και να'χει, αξίζει από την άποψη ότι έχει τα κοψίματα που χρειάζεται για να μπει ασφαλώς με τον πύρο πάνω στο αναδιπλούμενο. Επίσης συμφέρει από το να αγοράσεις ένα άκοπο κλειδί valeo, να το κόψεις και να το μοντάρεις ώστε να ταιριάξει. Περισσότερα έξοδα + κόπος, με αβέβαιο αποτέλεσμα.
|
|
|
|
18-06-12, 23:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
.....Επίσης συμφέρει από το να αγοράσεις ένα άκοπο κλειδί valeo, να το κόψεις και να το μοντάρεις ώστε να ταιριάξει. Περισσότερα έξοδα + κόπος, με αβέβαιο αποτέλεσμα.
|
Εννοείται....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
1.5 λίρα επιπλέον για την λεπίδα; Εγώ στο δικό μου που του είχα ζητήσει να έχει μέσα και valeo μου την έστειλε τσάμπα! Δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο πολύ
|
Και το κόστος δεν είναι και τραγικό!!! Συμφέρει κατά πολύ από το να κάνεις πατέντες που δεν θα πετύχουν!
Και έχει τεράστια διαφορά από το να κάνεις κλειδί σε κλειδαρά και πόσο μάλλον στην ΤΟΥΟΤΑ
Παράθεση:
|
Εσυ τελικά ποιο έκανες, το 1ο ή το 2ο?
Εγώ έχω το πρώτο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το 2ο σχέδιο φαίνεται καλό. Μπορείς να τα βγάλεις μια φώτο και τα δυο, το ένα δίπλα στο άλλο και να την ανεβάσεις? Να συγκρίνουμε το μέγεθος!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cinquis
Μετα την τοποθετηση του immobilizer κοντα στην λεπιδα ολα δουλευουν αψογα,,,, Eυχαριστω Σωτηρη για τις οδηγιες...
|
Δεν κάνει τίποτα...
Απ ότι είδα στην φωτο του προϊόντος έχει και συγκεκριμένη θέση για να μπει, ε?
|
|
|
19-06-12, 00:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Εσυ τελικά ποιο έκανες, το 1ο ή το 2ο?
Εγώ έχω το πρώτο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το 2ο σχέδιο φαίνεται καλό. Μπορείς να τα βγάλεις μια φώτο και τα δυο, το ένα δίπλα στο άλλο και να την ανεβάσεις? Να συγκρίνουμε το μέγεθος!
|
Εγώ αρχικά είχα παραγγείλει το πρώτο μοντέλο (S418), βασιζόμενος μόνο στην περιγραφή, χωρίς να κοιτάξω την λεπίδα.
Στην συνέχεια, άφησα αρνητικό σχόλιο στον πωλητή, και μετά από (όχι και τόσο) καλή επικοινωνία μεταξύ μας μου έστειλε το δεύτερο μοντέλο (S406), με μικρότερο κόστος.
Αφού επικοινώνησα και πάλι μαζί του και του έστειλα φωτογραφίες του αυθεντικού κλειδιού, μου πρότεινε να μου στείλει πάλι όποιο ήθελα από το κατάστημά του συν μία "σπέσιαλ" λεπίδα. Έχοντας και τα δύο στα χέρια μου, μου φάνηκε ποιο ποιοτικό το το S406 (το δεύτερο δηλαδή) και του είπα να μου στείλει αυτό + την λεπίδα τύπου valeo.
Να αναφέρω ότι και τα δύο έχουν μέσα αυτοκόλλητο με το σήμα της toyota, και τις βίδες που χρειάζονται για να κλείσουν με ασφάλεια.
Ακόμα δεν το έχω φτιάξει (σήμερα παρέλαβα), αλλά θα ανεβάσω φωτογραφία αύριο με τα δύο δίπλα-δίπλα. Το δεύτερο πάντως είναι λίγα χιλιοστά μακρύτερο, και πιο βαρύ (αυτό μου αρέσει).
Επίσης, είχα παραγγείλει και τα λαστιχένια κουμπάκια (πακέτο με μία μπαταρία) του δεύτερου αυθεντικού κλειδιού (αυτού που μου χάλασε ο κλειδαράς στην ανεπιτυχή προσπάθειά του να μοντάρει την λεπίδα του στο πρώτο αναδιπλούμενο που αγόρασα) γιατί είχε χαθεί αυτό που ξεκλειδώνει.
|
|
|
|
19-06-12, 01:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Παράθεση:
Θα δούμε ποια θα είναι η τελική τιμή.
Όπως και να'χει, αξίζει από την άποψη ότι έχει τα κοψίματα που χρειάζεται για να μπει ασφαλώς με τον πύρο πάνω στο αναδιπλούμενο. Επίσης συμφέρει από το να αγοράσεις ένα άκοπο κλειδί valeo, να το κόψεις και να το μοντάρεις ώστε να ταιριάξει. Περισσότερα έξοδα + κόπος, με αβέβαιο αποτέλεσμα.
|
Η λεπίδα που μου έστειλε ήταν έτοιμη να μπει στο κλειδί. Δεν ήθελε κοψίματα. Είχε και την τρύπα για να μπει ο πύρος. Τέλοσπάντων φαίνεται πως δεν κάτι δεν κατάλαβε κάποιος σωστά από την επικοινωνία σου με τον πωλητή. Εύχομαι αυτό που περιμένεις να σου κάνει τη δουλειά.
Και μια άσχετη ερώτηση για όποιον ξέρει: Όταν αγοράσαμε το corolla μας έβαλαν στην αντιπροσωπεία aftermarket συναγερμό, με διαφορετικό, φυσικά, control. Γίνεται να προγραμματίσω το εργοστασιακό κλειδί να επικοινωνεί με τον συναγερμό και όχι με το κεντρικο κλείδωμα του αυτοκινήτου;
|
19-06-12, 07:35
|
|
|
|
|
κάντε την παραγγελία είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και θέλω 3
|
19-06-12, 11:59
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Καλημέρα
Οι φωτογραφίες από τους δύο τύπους αναδιπλούμενου που έχω στα χέρια μου.
Και όλα τα συμπράγκαλα μαζί
Ο Κινέζος μου είπε πως μπορεί να αποστείλει σε διαφορετικές διευθύνσεις. Η τιμή θα εξαρτηθεί από το πόσα κομμάτια θα γίνει η παραγγελία (εγώ φαντάζομαι γύρω στις 10 λίρες περίπου)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19196105 seconds (83,38% PHP - 16,62% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|