Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-08-07, 19:02
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
το αμορτισερ εχει εναν τζογο να παιζει 3-5 ποντους πανω κατω σε ενα στανταρ υψος απο κατασκευεις του αν εσυ το πας πιο κατω τα αλλαζεις αυτα...οταν φτασεις 40 με 50 χιλ χιλ. κ αρχησουν να πετανε λαδια εξω να σου τρωνε πλαινα στο λαστιχο τρελες ποσοτητες απ οτι στην αρχη τοτε θα καταλαβεις...
Δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις?
Το αμορτισέρ έχει μεγαλύτερη διαδρομή από αυτή που αναφέρεις. Τουλάχιστον 10 πόντους έχουν τα ΚΥΒ σίγουρα!

Ποια πλαινά λάστιχα εννοείς? Αν κάνεις σωστή ευθυγράμμιση είσαι κομπλέ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-07, 19:16
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το χαμήλωμα θα κάνει την διαφορά! Όχι τα ΚΥΒ!

Τα ΤΤΕ τα είχα πάρει €120 από κάποιο μέλος του κλάμπ με 2000χλμ.
Η ΤΟΥΟΤΑ ζητούσε €330, δεν υπήρχε περίπτωση.

Και επίσης διαφωνώ με κάτι! Επειδή το έμβολο είναι πιεσμένο 3 πόντους δεν σημαίνει πως τερματίζει πιο εύκολα το αμορτισέρ! Τα ελλατήρια είναι πιο σκληρά από τα κανονικά.
Τα ΤΤΕ πολύ πιθανό να έχουν προοδευτική σκληρότητα για μπορούν να δουλεύουν με τα μαμά αμορτισέρ! Αλλιώς όταν τα έβαζες θα έχανες και την εγγύηση 100.000χλμ που δίνουν!
Για να ολοκληρώσω τα αμορτισέρ καταπονούνται γιατί δεν δουλεύουν σε όλο το φάσμα τους και όχι γιατί τερματίζουν.
Φίλε μου όσο σκληρά ελατήρια και να βάλεις πάλι θα τερματίσει...αυτό είναι 100% δοκιμασμένο σε δεκάδες αμάξια που γνωρίζω...όπως και να το κάνεις δουλεύει 3 εκατοστά λιγότερο και οι περιπτώσεις στις οποίες θα τερματίσει είναι περισσότερες από μαμά. Βέβαια δεν καταπονείται από αυτό μόνο αλλά όπως λες από τη συνεχώς μειωμένη διαδρομή του εμβόλου. Εγώ νομίζω πως ούτε τα ΤΤΕ δουλεύουν σωστά οπώς ένα σετ με αμορτισέρ για χαμήλωμα. Απλά είναι μια μέση λύση για να χαμηλώσεις με μικρό κόστος, χωρίς να πετυχαίνεις όμως ποτέ τη σωστή λειτουργία. Εξάλλου τα ΤΤΕ δεν είναι eibach? Πόση διαφορά μπορεί να έχουν? Αυτό που λέει ο pwpwpali για το παλινό λάστιχο είναι πως θα αρχίσει σιγά σιγά όσο θα πέφτει το αμορτισέρ να στηρίζεται το αμάξι μόνο στα ελατήρια για αν στρίβει με αποτέλεσμα να πιέζεται παραπάνω, να πέρνει παραπάνω κλίσεις και τελικά να καταπονούνται υπερβολικά τα λάστιχα και ειδικά τα πλαινά τους...η ευθυγράμμιση δεν πάιζει κανένα ρόλο εδώ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-07, 19:22
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εξάλλου τα ΤΤΕ δεν είναι eibach? Πόση διαφορά μπορεί να έχουν? Αυτό που λέει ο pwpwpali για το παλινό λάστιχο είναι πως θα αρχίσει σιγά σιγά όσο θα πέφτει το αμορτισέρ να στηρίζεται το αμάξι μόνο στα ελατήρια για αν στρίβει με αποτέλεσμα να πιέζεται παραπάνω, να πέρνει παραπάνω κλίσεις και τελικά να καταπονούνται υπερβολικά τα λάστιχα και ειδικά τα πλαινά τους...η ευθυγράμμιση δεν πάιζει κανένα ρόλο εδώ...

Τα ελλατήρια είναι φτιαγμένα από την Eibach δεν είναι Eibach.

Επίσης αν πέσει το αμορτίσερ, θέλω να πιστεύω μάλλον είμαι σίγουρος, πως θα το καταλάβω. Οπότε θα προχωρήσω στην αντικατάστασή τους. Είτε στους όρους της εγγύσης είτε κανονική αντικατάσταση οπότε βλέπουμε τί θα φορεθεί μετά. Για την ώρα έχω άλλα 74.000 χλμ εγγύηση...

Υ.Γ Αναφέρομαι συγκεκριμένα για τα ΤΤΕ ελλατήρια γιατί αυτά ξέρω, αυτά έχω και για αυτά εχω ψάξει...Άλλα ελλατήρια μπορεί να συμπεριφέρονται διαφορετικά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-07, 19:28
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Τα ελλατήρια είναι φτιαγμένα από την Eibach δεν είναι Eibach.

Επίσης αν πέσει το αμορτίσερ, θέλω να πιστεύω μάλλον είμαι σίγουρος, πως θα το καταλάβω. Οπότε θα προχωρήσω στην αντικατάστασή τους. Είτε στους όρους της εγγύσης είτε κανονική αντικατάσταση οπότε βλέπουμε τί θα φορεθεί μετά. Για την ώρα έχω άλλα 74.000 χλμ εγγύηση...
Μακάρι να μην πέσει καθόλου η απόδοσή τους...άσχετα με το τι υποστηρίζω, η ΤΟΥΟΤΑ βάζει αυτά τα ελατήρια, οπότε είναι μέσα στην εγγύηση...και αντικαθίστανται σε περίπτωση πρόωρης φθοράς, που κατά τη γνώμη μου θα συμβεί.... Τα άλλα είναι περιττά...
Η διαφορά φτιαγμένα από την eibach και όχι eibach ποιά είναι? Δεν είναι το ελατήριο αμορτισέρ που πχ λέει kw και είναι koni σεταρισμένο και ρυθμισμένο από την KW...το ελατήριο αν είναι φτιαγμένο από την eibach είναι eibach...αύτό που ρωτάω είναι αν είναι διαφορετικό από οποιδήποτε eibach κυκλοφορεί στην αγορά...σε σκληρότητα κλπ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-07, 19:35
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
το ελατήριο αν είναι φτιαγμένο από την eibach είναι eibach...αύτό που ρωτάω είναι αν είναι διαφορετικό από οποιδήποτε eibach κυκλοφορεί στην αγορά...σε σκληρότητα κλπ...

Το ελλατήριο είναι φτιαγμένο από την Eibach με προδιαγραφές ΤΤΕ.

Πιστεύω πως έχουν διαφορά από τα ελλατήρια άλλων εταιριών.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-07, 03:23
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως κι εγω που ηθελα να βαλω ελατήρια της ΤΤΕ και ειχα ρωτησει 1-2 γνωστους που ξερουν αρκετα περι του θεματος, μου ειχαν πει πως με τα μαμα αμορτισερ αν το χαμηλωνα μπορει να μειωνονταν οι κλισεις κλπ. κ να μου εδινε μια εικονα καλυτερης συμπεριφορας αλλα μπορει να γινοταν κ χειροτερη η προσφυση του αυτοκινητου. Κ ακομα οτι και οι αναρτησεις θα χαλουσαν πιο γρηγορα και αλλα μερη θα καταπονουνταν(ψαλιδια κλπ). Και συγκεκριμενα για τα ΤΤΕ μου ειπαν πως δεν ισχυει κ οτι απο τη στιγμη που χαμηλωνει το αμαξι με μαλακα αμορτισερ παλι προβλημα θα υπαρχει.
Μπορει να μην ειναι κ ετσι αλλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο λεω να κανω την αλλαγη ολοκληρωμενη καποια στιγμη!
Απο την αλλη ομως η Toyota χαζη ειναι που δινει τα ΤΤΕ και αφηνει την εγγυηση να ισχυει? Τι να πω.........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-07, 11:03
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Εγώ προσκαλώ/προκαλώ όποιον άπιστο Θωμά να το πάω μια βόλτα και σε λακούβες (παντού υπάρχουν άλλωστε) και σε εθνική και σε στροφές...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-07, 13:53
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω απλα ειπα τι εχω ακουσει. Μη το παρεις στραβα, δεν αμφισβητω αυτα που λες...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-07, 16:34
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:

Ποια πλαινά λάστιχα εννοείς? Αν κάνεις σωστή ευθυγράμμιση είσαι κομπλέ!
αστο δεν ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος
αλφαδι παει το αμαξι αφηνω τιμονι κ κανω κ φραπε....αλλος ειναι ο λογος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-07, 17:49
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
αστο δεν ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος
αλφαδι παει το αμαξι αφηνω τιμονι κ κανω κ φραπε....αλλος ειναι ο λογος...
Εξήγησε ρε παιδί μου για να καταλάβω τί εννοείς...?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αναρτήσεις κλπ.... THEMIS TOYOTA COROLLA 111(G6) 3 30-08-08 05:38
αναρτήσεις itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 2 19-09-07 14:52
Αναρτήσεις Geo_sv TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 21-01-07 01:36
Αναρτήσεις Ε12 thanassis TOYOTA COROLLA E 12 3 12-10-06 18:50
Αναρτήσεις avensis CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 21 08-10-06 21:57

Page generated in 0,17053509 seconds (81,76% PHP - 18,24% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com