σημερα ανηξα με εναν φιλο με VTI 167hp το οποιο εχω ξανα ανοιξει στο παρελθον τα αυτ/τα πηγενουν κοπια με μικρες διαφορες τις ταξεως 1/2 καροτσας οποτε μιλαμε για 0,1δευτ. δλδ τιποτα.ολα αυτα ως τα 120 λογο κηνησεις γιατι πρωτηστος η σωματικη μας ακεραιοτιτα!
αυτο που εχω να πω ειναι το εξεις τα μοτερ δουλευουν διαφορετικα καλα στην 1τη δουλευουν ιδια με το που αφισεις τον συμπλεκτη κοφτη στο 1το δευτ.
ομως επηδη ειναι μακριτερο του 20ν πετιετε 1/2 καροτσα μπροστα στην 2ρα που εκει θελω να σταθω στα πρωτα μετρα η διαφορα τις καροτσας κρατιετε και μετα την μαζευη το vti αλλα μετα παλι λογο μακριτερης 2ρας ψηλοπερνη κεφαλη to 20ν.το συμπερασμα μου ειναι οτι το vti γυρω στις 7500 δικες του εναι λιγο πιο δυνατο αλλα αυτο πρεπει να ισχιοι για ενα φασμα στροφον γυρω στις 500 στροφες πιο νωρις το 20ν ειναι πιο δυνατο.
θα ελεγα λυπον συμπερασματικα οτι το 20ν βγαζει πιο ομαλα την δυναμη και το vti πιο νευρικα που μαλλον οφιλετε στην ιδιετερη λειτουργια του v tec.
Y.Γ.
το συγγεκριμενο vti σε περιοδικο που το εχουν παρουσιαση (για το μποτυ κιτ και για το ολοκληρομενο πρωτο σταδιο δλδ φιλτρο σουπερ AFC χταποδι ελευθερος καταυτης και εξατμηση) εβγαζε 0...100 στα 7,2sec οσο δηλαδη και η porsche που γραφω πιο κατω για να μην νομιζουν μερικη οτι η υπογραφη λεει μ..
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες
http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...