Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-09-06, 22:05
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω πατνως τισ αλλαγες τις κανω λιγο πριν τον κοφτη....παιδια εδω τωρα..ενας με ενα φαμπια με τα 101 με τσιγλαει αγρια και θελει και με λεφτα...φοραει και αυτος 17αρια εχει αντι για τελικο μια σωληνα και μια φιλτροχοανη...να ενδωσω??πιστευω πως τον εχω...το μονο κακο ειναι οτι ειναι τουλαχιστον 55 κιλα ποιο ελαφρυς απο εμενα!!χεχεχε.ειμαι δηλαδη 1,96 120 κιλα κι αυτος 1,70 το πολυ με το πολυ 65 κιλα..τσιλιβιθρας
Παλιά 24-09-06, 01:39
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια αν βγαζει 115 αλογα στις 6000 αν κανεις αλλαγη στις 6000 θα σαι στις 5000<π.χ> οποτε δεν θα χεις 115....το πας 7000 ωστε οταν αλλαξεις να σαι μεσα στις 6000 που βγαζει τα 115 αλογα
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 24-09-06, 02:00
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Η ωφελιμη περιοχη στο κορολλα ειναι απο τις 4000 μεχρι τις 6000 στο κορολλα! Αν αλλαζεις κοντα στις 6000 δεν σε πιανει τιποτα! Ασε που μετα τις 6300(κοφτης) δεν σε συμφερει να πηγαινεις γιατι εκεινη η περιοχη δεν ξερω αν εχει καν χαρτογραφηθει! Και κατι δεν μου κολαει σε αυτο που λες! Δηλαδη μετα τις 6000 θα επρεπε να ανεβαινουν τα αλογα μιας και η ιπποδυναμη νομιζω ειναι συναρτηση των στροφων. Και τοτε ο 2ZZGE που αποδιδει 180(στο εξωτερικο εδω 192) αλογα @7600 δεν 8α πρεπει να πεσει κατω απο 7600? Απλα μαλλον εκει σου προσφερει τα μεγιστα, στιγμιαια! Αν μπορουσε καποιος να το τεκμηριωσει καλυτερα καλο θα ηταν να το κανει για να ξεστραβωθουμε εμεις οι νεοι ή μαλλον να τα μαθουμε καλυτερα και να μην πεταμε ασυναρτησιες!
Παλιά 24-09-06, 05:13
pwpwpali Offline:
banned

ενοω απλα πας οσο πανω μπορεις ωστε να σαι μετα την αλλαγη σε οσο μεγαλυτερη ιπποδυναμη γινετε......εχεις μεγιστη ιπποδυναμη γαι καποιες στροφες κ να χασεις λιγο με τις παραπανω στροφες δεν σε χαλαει αν στην αλλαγη εισαι στα μεγιστα ενω αν την κανεις πιο πριν θα σαι στα λιγοτερα...τωρα αυτα που λεμε θελουν τουλαχιστον μια δυναμομετρηση για να ξερεις τι γινετε αλλα εδω εγω σου λεω δεν εχω καν στροφομετρο στο καρο....τι τελευτεο αλογο να ψαξω να βρω ?ολα στο περιπου γινοντε......κ καθε δισταγμος σε αλλαγη η σε γκαζι παει παρεα με κρεμασμα....86 αλογα ειναι ωρε μονο.....απλα αν αφηνω την πρωτη κατω φευγη καλυτερα....στα πρωτα 4-5 μετρα χανω αλλα μετα εχω πεταγμα....κ αν δεν το κανω μετα στην αλλαγη σε 2α βλεπω ενα κρεμασμα.τεσπα....στο τοπικ μας........σημερα ενα accent πληρους αποκριατικο......μαρσαρε αγρια στο φαναρι απο πισω μου......εκανα ενα 0-160<ναι στην βροχη....απλα ημουν 1ος στο φαναρι κ ειχα μια καλη ευθια αδεια...ευκολο δλδ.>κ ειχε μεινει αρκετα πισω.....μα καλα με ποσους πρεπει να τα παω για να βλεπουν κορολλα κ να κανουν τον αλεκο?
Παλιά 24-09-06, 13:08
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Για 200 και 400 στροφες δεν προλαβαινεις να καταλαβεις πτωση ισχυος μονο σε δυναμομετρο βλεπεις οτι απο εκει και περα χανεις καθως η ροπη ηδη εχει πεσει και τα αλογα περνουν την κατρακυλα...
Ο 2ZZ-GE και τα 2.0 vtec ειναι κινητηρες υψηλοστροφοι σε αυτους να δεις πως πεφτουν τα αλογα μετα απο ενα σημειο και μετα γιαυτο και εχουν δυναμη λιγο πριν τον κοφτη(οπως και ολοι οι κινητηρες δλδ..)
Τρανο παραδειγμα τα rallye που μανισια στροφαραν 7αρες αλλα εβγαζαν δυναμη μεχρι τις 6000 και μετα με το συστημα σκουπα-προγραμμα-εξατμιση ανεβαζαν τον κοφτη και εβγαζαν δυναμη μεχρι εκει!

Παλιά 24-09-06, 17:14
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
σημερα ενα accent πληρους αποκριατικο......μαρσαρε αγρια στο φαναρι απο πισω μου......εκανα ενα 0-160<ναι στην βροχη....απλα ημουν 1ος στο φαναρι κ ειχα μια καλη ευθια αδεια...ευκολο δλδ.>κ ειχε μεινει αρκετα πισω.....μα καλα με ποσους πρεπει να τα παω για να βλεπουν κορολλα κ να κανουν τον αλεκο?

1ον. Όσο εσύ γουστάρεις αυτό δεν θα σταματάει. Ένας απλός λόγος είναι οτι ο χιουντάκιας ξέρεις τι θα είπε απο μέσα του? Εντάξει μωρέ 1,6 θα ήταν η κορόλα, δεν τα πήγα και άσχημα! Και ας την έφαγε απο 13αρι σαν το δικό του στην ουσία.
2ον. Λίγο προσοχή δεν κάνει κακό. Δεν χρειάζονται αυτά με τη χθεσινή βροχή!
Παλιά 24-09-06, 20:40
pwpwpali Offline:
banned

οκ ειχε σταματηση η βροχη...δεν εριχνε...ειπαμε... δεν ειμαι κ τελειως.....να βρω σηματακια 1.3 οποτε ε?
Παλιά 26-09-06, 16:57
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γυρναγα απο Κομοτηνη και πηγαινε αλεξανδρουπολη....χαλαρα με καμμια 140 και βλεπω ενα κορσακι να γεμιζει τουσ καθρεφτες με εναν μπαρμπα μεσα και την γηναικα του.κατεβαζω 4η με περναει και φορτωνω...πλησιαζω και στη αλαγη 5ης φτανοντας στα 185 η διαφορα σταθερη στο ενα αμαξι μπροστα αυτος.....

αρχιζει καικατηφοριζεικαποια στιγμη ο δρομος και τον περναω του ριχνω 4 αμαξια οταν ξαναανηφορισε εγινε το εξεις....μεφτανεικαι ερχαιτε ακριβως διπλα μου να του φυγω δεν μπορουσα αλλα ουτε και να φυγει....εκοψα ομως αναγκαστηκα για αποφυγη στουκας....

φτανουμε στις στροφες του καρανιχτερ......πρωτη φορα σκηλιαζω τοσο πολυ και εμπαινα με οσα τον φτανω και σαν με βλεπει πηγαινε σαν τρελος αφου ληγε να του φυγει κι ολας....εμπαινε δτο αντιθετο και τετοια ενω εγω κραταγα λωριδα κατηφορα γερη και πιανω 200+και ειμαι διπλα του αλλα δεν τον περναω δε μπορω...λιγο πριν την στροφη μια καλη δεξια κοβω λιγο αλλα αυτος πιαστηκε στα φρενα..εκει τον περασακαι δεν ξαναεφυγε μπροστα παρα μονο οταν εκοψα και εκανα ακρη...ικανοποιημενος που βγηκα μπροστα...το ΚΟΡΣΑ εγραφε πισω 1,2.....τρελαθηκα.......
Παλιά 26-09-06, 17:51
pwpwpali Offline:
banned

75 αλογα κ 1.035 κιλα.. 0-100 σε 13.5 του δινουν αν κ δεν ανοιξες σε αυτην την περιοχη...αφου σε περασε κ το μαζεψες πας καλυτερα...αλλα τελικη του δινει 170...κ σενα 185...κατι παιζει εδω...καθως κ γω εχω ανοιξει σε αυτο τον δρομο δυο φορες με ε-12 κ τελικες δεν με περναν...εχει σχεδον παντα αερα...κ ειναι πιο ψηλη απο την 111 μου...τι να πω....κ μαλιστα ημουν με τιγκα πορτ παγκαζ.εχω πολλες αμφιβολιες για τις επιδοσεις της ε-12
Παλιά 26-09-06, 17:55
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
17άρες?
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,19484305 seconds (71,07% PHP - 28,93% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com