Λοιπόν, λοιπόν...... ώρα να καταναλωθούνε χτυπήματα πλήκτρων....
Το συγκεκριμένο γεγονός, μπορεί να το δεί κανείς απο 2 όψεις...
Η πρώτη όψη έχει να κάνει με την λογική του Club που θέλει να επιδειχτεί... και ουχί να προβληθεί!!! Εάν λοιπόν το δούμε απο αυτήν την σκοπιά, εγώ προσωπικά θα ήμουνα εξοργισμένος με το περιοδικό, και εννοείται ότι θα τους το έδειχνα! Δεν αρμόζει σε ένα περιοδικό του βεληνεκούς του POWER τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και εάν πρόκειται για το "παπάκι club" (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την [acronym:8cb40a5dca="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:8cb40a5dca], αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.... και προσωπικά το POWER δεν θα το ξαναπάρω, όχι ότι το έπαιρνα πριν
)!!! Κάτι τέτοια γεγονότα καταδεικνύουνε με τον πιο δυνατό τρόπο, ότι αυτά τα περιοδικά τα Club τα έχουνε απλά για να γεμίζουνε σελίδες! Επίσης με εκνευρίζε ιαφάνταστα που είναι στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε περιοδικού να αποφασίσει τι και πώς θα κάνει! Αν θα σε θάψει ή αν θα σε στείλει στα ουράνια!!! Εν κατακλείδι, λυπάμαι για το περιοδικό που λέγεται POWER.... μου απέδειξε ότι μόνο POWER δεν είναι!
Η δεύτερη όψη έχει να κάνει με την λογική που θέλει το Club να είναι παρέα....και ουχί CLUB!!! Σε αυτήν την περίπτωση, θα έλεγα ότι ο σκοπός εν μέρει επιτεύχθει, και καταφέραμε να βάλουμε την παρέα μας στο περιοδικό, και ίσως με αυτόν τον τρόπο να την μεγαλώσουμε, κρίνοντας και απο το τελευταίο σχόλιο, το οποίο εν μέρει αυτό ακριβώς αποδεικνύει! Κάποιος οποίος ανοίγει το περιοδικό και βλέπει το Dyno Day του Corolla Club, θα πεί ότι δεν πρόκειται για τρελλάρες που κοιτάνε να κάνουνε τούμπανα τα αυτόκινητά τους. Και ότι πρόκειται για άτομα που την βρίσκουνε να συζητάνε μεταξύ τους για τα τουτούνια τους (θα μου πείτε βέβαια πόσα άτομα που διαβάζουνε το POWER σκέφτονται με αυτήν την λογική)! Εν κατακλείδι, θα έλεγα ότι τουλάχιστον φάνηκε ότι είμαστε μια παρέα!
Πάμε τώρα στα συμπεράσματα και των 2 αθροιστικά.......
Θέλουμε να δέιξουμε ότι είμαστε 170000000000 άλογα? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια λογική!
Θέλουμε να έχουμε ενα Club το οποίο θέλει να επειδεικνύεταϊ? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια λογική!
Θέλουμε το Club μας να είναι μια παρέα? Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Θέλουμε να προβαλλόμαστε ανεξαρτήτως "κόστους"? Ούτε με κάτι τέτοιο συμφωνώ!!! Δεν έχουμε ίχνος αυτοσεβασμού? Σε αυτό να πώ ότι θα υπάρξουνε και αυτοί που θα πούνε ότι έχουμε ανάγκη τα περιοδικά. κι εγώ θα πώ ότι μια παρέα δεν έχει κανένα περιοδικό ανάγκη!!!
Μας έκανε τελικά καλό όλη αυτή η ιστορία? Κατηγορηματικά ΟΧΙ!!!! Και όσοι πιστεύουνε οτι δεν είναι έτσι, μάλλον εθελοτυφλούνε!! Το σχόλιό μου δεν δείχνει ότι ανήκω σε αυτούς που νοιάζονται τι θα πεί ο ένας και ο άλλος, απλά βλέπω ρεαλιστικά τα πράγματα! Και ο ρεαλισμός λέει ότι μας θάψανε! Οπως επίσης λέει ότι δεν τους έχω ανάγκη, και τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!Λίγο με ενδιαφέρει αν θα με προβάλλει το POWER και το όποιοδήποτε περιοδικό! Γιατί εγώ το βλέπω το Club σαν παρέα και όχι σαν μέσο επείδειξης!!! Ομως αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο αυτά που νιώθω για το εν λόγο περιοδικό. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!
Υ.Γ. Μπορεί κάποια να ακούγονται αντιφατικά, αλλά ήθελα να σας δείξω πως τα σκεφτόμουνα απο όλες τις πλευρές!΄
Υ.Γ. 2 Παίδες sorry για το μέγεθος, αλλά είπα και εγώ μια φορά να ξεδώσω!!!