Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Dyno Day
Παλιά 08-12-05, 10:07
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δεν πειράζει ρε παιδιά,καλύτερα από μια άποψη,θα μαθαίνουν όσοι θέλουν για τις TS όταν θα τους ρίχνουμε στα αυτιά μερικές καρότσες,νομίζοντας ότι είναι 1.4 ή 1.6 !!!!
Παλιά 08-12-05, 10:20
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός

[quote="ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p="30187"]Εάν ήταν έτσι και ήταν ο καθένας για τη πάρτι του τότε δέν υπήρχε λόγος να υπάρχει club και να λές οτι είσαι μέλος...[quote]

Το ότι είπα κάποιες κουβέντες, τις είπα μόνο και μόνο για να σταματήσετε να στεναχωριέστε ... γιατί δεν αξίζει! Δεν πιστεύω ότι την καταξίωση μας σαν κλαμπ θα την κερδίσουμε αν βγάζουμε καλό μέσο όρο αλόγων στις δυναμομετρήσεις. 500 άλογα να βγάζεις, αν τα φυλάς στο γκαράζ σου... τί να τα κάνεις? Καθόμαστε και φωνάζουμε για το POWER και ότι μας έριξε την αξία του κλαμπ, ενώ όταν είναι για εκδρομές ή για πίστες (βλέπε Μέγαρα) η συμμετοχή αυτοκινήτων είναι από 0 ως -10. Για μένα εκεί θα φανεί η αξία του κλαμπ και όχι σε ένα ράουλο.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά για μένα το κλαμπ είναι πάνω απ'όλα οι άνθρωποι. Εγώ δεν θα κάνω διακρίσεις για το ποιος έχει τα περισσότερα άλογα και γενικά να κάνω παρέα μόνο με άτομα που τα αυτοκίνητα τους ξεπερνάνε τα 150 άλογα. Δημήτρη στο κλαμπ είμαστε όλοι μια παρέα και ΟΠΟΙΟΝ και να έδειχνε το περιοδικό για μένα ήταν το ίδιο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 12:00
Το avatar του χρήστη Sotosgl
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Γερακας Αττικης
Δύναμη Σεβασμού: 274
Sotosgl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε παιδια να ειναι να τσακωνομαστε μεταξυ μας για τετοιες Μ@Λ@κιουλες ας το κλεισουμε το μαγαζι και να παμε στα σπιτια μας.
Και τι παει να πει που εβγαλαν τις Corolles τοσο χαμηλα ?
Θα πατε να τις πουλησετε για να παρετε κανενα Punto ή Saxo ή Rallye που τα περιοδικα μονο Φιφες δεν τους φερνουν ή μηπως θα βλεπετε την Corolla μια ζωη σαν τον φτωχο συγγενη των Supra και των Celica ?
Επειδη οταν ημουν μικροτερος διαβαζα και εγω περιοδικα του χωρου και πορωνομουν οταν εβλεπα ενα αμαξι με 200 300 ή και 1000 αλογα μεγαλωσα ομως και τα εκοψα γιατι με χαλαγανε.Ωραια και καλα ηταν μεχρι ενα σημειο που μαθαινα για τα αμαξια και πως τα βελτιωνουν αλλα βαρεθηκα τις υπερβολες και τα ψεματα.
Εχω δει οτι τις Corolles ολα τα περιοδικα τις αντιμετωπιζουν με απαθια ή δεν τις αναφερουν καθολου.(χαρακτηριστικα στο τελος των περιοδικων δειτε τα τηλεφωνα μερικων Club ή σε ενθετα για τα Club στην Ελλαδα βαζει μονο τους γνωστους αγνωστους)
Στην τελικη το Corolla ειναι ενα οικογενειακο αυτοκινητο και για να το βελτιωσουμε δινουμε τον διπλασιο κοπο και χρημα απο οτι θα φτιαχναμε ενα αμαξακι-κουβαδακι-φερετρο αλλα κανενας δεν μας υποχρεωσε,αγαπαμε το αυτοκινητο μας και τα δινουμε ολα για αυτο.
Δεν ειμαι ουτε γρηγορος ουτε ωραιος αλλα τουλαχιστον αγαπαω την Corolla μου (Αυτο ακουστηκε λιγο GAY ) και δεν με νοιαζει τι θα πει καποιος στον δρομο ή στην παρεα...
Αυτα ειχα να πω και ελπιζω να ληξει εδω το θεμα

Ζήτω η καγκουριά!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 12:21
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Βλέπω ότι έχει αρχίσει μια μικρή διαμάχη στο κατά πόσο έπρεπε ή όχι το περιοδικό να μας προβάλει καλύτερα . Σίγουρα από πλευράς μέσου όρου αλόγων το περιοδικό θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη παρουσίαση, όπως έκανε και σε άλλα club. Και εμένα μου φαίνεται περίεργο γιατί τα TS έμειναν έξω από την έκδοση.

Ως εκεί όμως. Κατά αρχήν να διεκρυνίσω ότι αυτά που λέω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.
Το γεγονός είναι ένα. Έστω και με αυτό τον τρόπο το club προβλήθηκε προς τα έξω και δήλωσε την παρουσία του.

Το αν είμαστε καλό club θα μας το δείξει ο μέσος όρος των αλόγων που θα βγάλει ένα περιοδικό? Δεν νομίζω. Με αυτή την λογική και εγώ και πολλοι άλλοι που είμαστε και θα παραμείνουμε κάτω από τα 150 ή 130 ή 180 ή 200 ή 1200 άλογα θα έπρεπε ή να μην έχουμε το δικαίωμα να γραφτούμε ή θα έπρεπε να διαγραφούμε από το club. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι όταν γράφτηκα στο club να με ρώτησε κανείς (ως κριτήριο εγγραφής) πόσα άλογα βγάζω και τι μοντίφες έχω κάνει. Μόνο τι μοντέλο corolla έχω με ρώτησαν.

Γιατί τα λέω αυτά? Τα λέω γιατί το αν είμαστε καλό club το δείχνει η συμμετοχή μας σε αυτό και στις όποιες δραστηριότητες του και όχι το κατά πόσο θα βγάλουμε καλό μέσο όρο στο δυναμόμετρο του όποιου περιοδικού.

Όσοι πήρατε το περιοδικό πιστεύω θα διαβάστε και μερικά σχόλια στο τέλος του θέματος. Εμένα το σχόλιο που έλεγε ότι είμαστε ένα club που δίνει περισσότερη σημασία στην παρέα, στις ανθρώπινες σχέσεις δηλαδή και όχι στα άλογα μου άρεσε. Αυτό που εγώ κράτησα ήταν ότι για άλλη μια φορά το club μας προβλήθηκε, συμμετείχε, έδωσε το παρόν. Σίγουρα αν έμπαιναν τα TS θα είχαμε λίγο καλύτερο μέσο όρο αλόγων. Αλλά τελικά αυτό είναι που μετράει? Σίγουρα θα δείχναμε πιο δυνατοί από άλογα και ροπές. Δείξαμε όμως δυνατοί σαν παρέα και εμένα αυτό κυρίως με έκανε να το αγαπήσω αυτό το club.

Φιλικά

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 12:30
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δεν θα μπορούσα να τα είχα πει πιο καλά Λευτέρη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 13:30
Το avatar του χρήστη Sotosgl
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Γερακας Αττικης
Δύναμη Σεβασμού: 274
Sotosgl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Μπραβο ρε Λευτερη!
Πεσ`τα γιατι μενουμε στα αλογα και τις ροπες και χανουμε την ουσια ενος Club...
Tην κοινη αγαπη μας για τις Corolles..

Ζήτω η καγκουριά!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 13:53
madvinegar Offline:
Administrator

Και για του λόγου το αληθές αγαπητέ φίλε Δημήτρη Δεδέ και αγαπητέ Mechanicaf (ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω και να τα πούμε και από κοντά), δείτε μια φώτο από το Punto Club από την τελευταία τους 2ήμερη εκδρομή στο Βόλο. Μετράω 28 αυτοκίνητα αλλά απ'ότι μου λέει ο αδελφός μου ήταν πολλοί περισσότεροι, απλά δεν τους χώραγε η φωτογραφία...
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ CLUB!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  04122005.jpg
Εμφανίσεις:  47
Μέγεθος:  198,8 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 14:08
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λοιπόν, λοιπόν...... ώρα να καταναλωθούνε χτυπήματα πλήκτρων....

Το συγκεκριμένο γεγονός, μπορεί να το δεί κανείς απο 2 όψεις...

Η πρώτη όψη έχει να κάνει με την λογική του Club που θέλει να επιδειχτεί... και ουχί να προβληθεί!!! Εάν λοιπόν το δούμε απο αυτήν την σκοπιά, εγώ προσωπικά θα ήμουνα εξοργισμένος με το περιοδικό, και εννοείται ότι θα τους το έδειχνα! Δεν αρμόζει σε ένα περιοδικό του βεληνεκούς του POWER τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και εάν πρόκειται για το "παπάκι club" (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την [acronym:8cb40a5dca="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:8cb40a5dca], αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.... και προσωπικά το POWER δεν θα το ξαναπάρω, όχι ότι το έπαιρνα πριν )!!! Κάτι τέτοια γεγονότα καταδεικνύουνε με τον πιο δυνατό τρόπο, ότι αυτά τα περιοδικά τα Club τα έχουνε απλά για να γεμίζουνε σελίδες! Επίσης με εκνευρίζε ιαφάνταστα που είναι στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε περιοδικού να αποφασίσει τι και πώς θα κάνει! Αν θα σε θάψει ή αν θα σε στείλει στα ουράνια!!! Εν κατακλείδι, λυπάμαι για το περιοδικό που λέγεται POWER.... μου απέδειξε ότι μόνο POWER δεν είναι!

Η δεύτερη όψη έχει να κάνει με την λογική που θέλει το Club να είναι παρέα....και ουχί CLUB!!! Σε αυτήν την περίπτωση, θα έλεγα ότι ο σκοπός εν μέρει επιτεύχθει, και καταφέραμε να βάλουμε την παρέα μας στο περιοδικό, και ίσως με αυτόν τον τρόπο να την μεγαλώσουμε, κρίνοντας και απο το τελευταίο σχόλιο, το οποίο εν μέρει αυτό ακριβώς αποδεικνύει! Κάποιος οποίος ανοίγει το περιοδικό και βλέπει το Dyno Day του Corolla Club, θα πεί ότι δεν πρόκειται για τρελλάρες που κοιτάνε να κάνουνε τούμπανα τα αυτόκινητά τους. Και ότι πρόκειται για άτομα που την βρίσκουνε να συζητάνε μεταξύ τους για τα τουτούνια τους (θα μου πείτε βέβαια πόσα άτομα που διαβάζουνε το POWER σκέφτονται με αυτήν την λογική)! Εν κατακλείδι, θα έλεγα ότι τουλάχιστον φάνηκε ότι είμαστε μια παρέα!

Πάμε τώρα στα συμπεράσματα και των 2 αθροιστικά.......
Θέλουμε να δέιξουμε ότι είμαστε 170000000000 άλογα? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια λογική!
Θέλουμε να έχουμε ενα Club το οποίο θέλει να επειδεικνύεταϊ? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια λογική!
Θέλουμε το Club μας να είναι μια παρέα? Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Θέλουμε να προβαλλόμαστε ανεξαρτήτως "κόστους"? Ούτε με κάτι τέτοιο συμφωνώ!!! Δεν έχουμε ίχνος αυτοσεβασμού? Σε αυτό να πώ ότι θα υπάρξουνε και αυτοί που θα πούνε ότι έχουμε ανάγκη τα περιοδικά. κι εγώ θα πώ ότι μια παρέα δεν έχει κανένα περιοδικό ανάγκη!!!
Μας έκανε τελικά καλό όλη αυτή η ιστορία? Κατηγορηματικά ΟΧΙ!!!! Και όσοι πιστεύουνε οτι δεν είναι έτσι, μάλλον εθελοτυφλούνε!! Το σχόλιό μου δεν δείχνει ότι ανήκω σε αυτούς που νοιάζονται τι θα πεί ο ένας και ο άλλος, απλά βλέπω ρεαλιστικά τα πράγματα! Και ο ρεαλισμός λέει ότι μας θάψανε! Οπως επίσης λέει ότι δεν τους έχω ανάγκη, και τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!Λίγο με ενδιαφέρει αν θα με προβάλλει το POWER και το όποιοδήποτε περιοδικό! Γιατί εγώ το βλέπω το Club σαν παρέα και όχι σαν μέσο επείδειξης!!! Ομως αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο αυτά που νιώθω για το εν λόγο περιοδικό. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

Υ.Γ. Μπορεί κάποια να ακούγονται αντιφατικά, αλλά ήθελα να σας δείξω πως τα σκεφτόμουνα απο όλες τις πλευρές!΄

Υ.Γ. 2 Παίδες sorry για το μέγεθος, αλλά είπα και εγώ μια φορά να ξεδώσω!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 14:42
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συμπληρωνοντας σχετικά με αυτό που μόλις είδα του μιχάλη (γιατί εγώ έγραφα κάμποση ώρα πριν!!!), θα ήθελα να σου πω φίλε μιχάλη, ότι δεν τρέφω αυταπάτες! ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να δείς κάτι τέτοιο σε εμάς!!!
WAY OFF TOPIC!!!!!! και να λήξει αυτή η παρένθεση εδώ!!!
(Υπάρχει και τόπικ για εκδηλώσεις!)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 16:31
madvinegar Offline:
Administrator

Sorry Γιάννη έχεις δίκιο. Απλά το χρησιμοποίησα σαν επιχείρημα για να υποστηρίξω αυτά που έλεγα.

Πάντως χαίρομαι που σε γενικές γραμμές συμφωνούμε!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάμε τώρα στα συμπεράσματα και των 2 αθροιστικά.......
Θέλουμε να δέιξουμε ότι είμαστε 170000000000 άλογα? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια λογική!
Θέλουμε να έχουμε ενα Club το οποίο θέλει να επειδεικνύεταϊ? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια λογική!
Θέλουμε το Club μας να είναι μια παρέα? Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Οπως επίσης λέει ότι δεν τους έχω ανάγκη, και τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Dyno-day :-p Marios50 Videos 3 23-12-10 01:37
Dyno day toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 42 17-04-10 19:37
My first dyno gio911 TOYOTA COROLLA T-SPORT 19 02-12-09 00:52
Dyno toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11 24-11-09 17:18
Dyno Day turbakias!!! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 09-04-05 04:14

Page generated in 0,17229509 seconds (81,82% PHP - 18,18% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com