Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
06-01-07, 18:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makisole
Αγαπητοί φίλοι!
Ως νέος ιδιοκτήτης ενός Corolla (1.4 SDN) και νέος στο forum, σας χαιρετω!
Μόλις χθες παρέλαβα το αμαξάκι και θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που μου έκανε εντύπωση...
Στις αλλαγές ταχυτήτων έχω παρατηρήσει ότι βάζοντας τη 2α, κουμπώνει με λίιιιγο περισσότερη προσπάθεια από τις άλλες (που μπαίνουν "βελούδινα") και κάνει και έναν υπόκωφο ήχο (ένα "γκουπ"!). Δεν είναι έντονο, αλλά σε σχέση με τις άλλες ταχύτητες έχει διαφορά. Είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχήσει ή είναι φυσιολογικό; Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος στο δικό του;
Λέτε από Δευτέρα να περάσω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία να τους το αναφέρω;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
|
Δεν γνωρίζω για το Sedan αλλά καλό είναι ότι σου φαίνετε ή ακούγεται περίεργο να το ψάχνεις.
Εμένα προσωπικά που έχω Hbδεν μου παρουσίασε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά για όποιες υποψίες είχα ότι κάτι δεν πρέπει να πήγαινε καλά πάντα έπεφτα μέσα …
06-01-07, 20:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Νομίζω είναι αρκετά κοινό πρόβλημα σε όλα τα Ε12.Το δικό μου το έχει πάντως. Καλοτάξιδο το Κορολλάκι σου και καλωσήρθες στο corollaclub!
06-01-07, 20:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
Νομίζω είναι αρκετά κοινό πρόβλημα σε όλα τα Ε12.Το δικό μου το έχει πάντως. Καλοτάξιδο το Κορολλάκι σου και καλωσήρθες στο corollaclub!
|
Συμφωνώ και εγώ με τον Σπύρο. Και εμένα η δευτέρα μπαίνει πιο δύσκολα από όλες τις άλλες ταχύτητες και κάνει και το χαρακτηριστικό "γκούπ" που λες. Αλλά νομίζω ότι σε όλα τα αυτοκίνητα η δευτέρα είναι η πιο "δύσκολη" ταχύτητα...
09-01-07, 20:29
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Συμφωνώ και εγώ με τον Σπύρο. Και εμένα η δευτέρα μπαίνει πιο δύσκολα από όλες τις άλλες ταχύτητες και κάνει και το χαρακτηριστικό "γκούπ" που λες. Αλλά νομίζω ότι σε όλα τα αυτοκίνητα η δευτέρα είναι η πιο "δύσκολη" ταχύτητα...
|
Σας το κάνει πολύ καιρό; Στο δικό μου, πλέον έχει αρχίσει να χάνεται. Ή κάτι είχε και έστρωσε τώρα, ή (το πιο πιθανό) άρχισα να προσαρμόζομαι στο αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του. ΄Ημουν άλλωστε συνηθισμένος από το παλιό μου accent που λόγω χρόνιου προβλήματος κούμπωνε λίγο μυστήρια η ταχύτητα... Ολα καλά λοιπόν!
Κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα, είναι ότι στο πίσω σύστημα ξεπαγώματος μένει μια λωρίδα που αργεί να ξεπαγώσει. Στο κέντρο της είναι μια γραμμή που μάλλον δε λειτουργεί. Διορθώνονται αυτά τα πράγματα; Να το πάω άραγε στην αντιπροσωπεία να το δουν;
Thanx!
|
09-01-07, 21:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ο,τι το βλεπεις στραβο στην αντιπροσωπεια Βουρ!παντως για την 2α που λες και εμενα το ψιλοκανει!ειδικα αν κανω αλαγη ψηλα θελω και ενα σφυρακι!
|
17-01-07, 17:13
|
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αγαπητοι Φιλοι !
Ως πολυ νεος στο Forum σας χαιρετω ολους. Ειχα προβλημα με τον υπολογιστη μου εδω και εναμιση μηνα και γι`αυτο δεν μπορουσα να ανοιξω,να παραλουθησω η να απαντησω σε τοπικ. Εχω μια Corolla HB E12U 1.4 cc. μοντ. 2002 με αναρτηση Bilstein (B12),ελατηρια Vogland, ζαντες 16 in, λαστιχα Avon ZV 3 205-50-16 και απο μοτερ ειναι ακομα μαμα. Εκτος απο το φιλτρο αερος (ελευθερο τις Itg) και το τελικο καζανακι (ελευθερο χωρις να θορυβο). Στην διαθεση σας να απαντησω σε οτι γνωριζω.
Ευχαριστω !
|
17-01-07, 17:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας george65561. Δεν ξέρω που μένεις αλλα ελπίζουμε να σε δούμε και σε κάποια συνάντηση μας στο Bizz στο Μικρολίμανο να τα πούμε και από κοντά!
|
17-01-07, 17:40
|
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φιλε Madvinegar ! Μενω περιπου 4 μηνες (Νοεμβριο-Δεκεμβριο-Ιανουαριο-φεβρουαριο) εδω στην Αττικη (Καματερο) και τους υπολοιπους, εργαζομαι σε νησι των κυκλαδων !
Ευχαριστω !
|
18-01-07, 02:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
re paidia na sas rwtisw kai opoios xerei leei...otan pigainw ypervolika arga diladi me peripou 5 klm apo tin mprosta rpda tou odigou kai tin pisw tou odigou akougete ena goup goup les kai kavalaw mikra samarakia otan anoigw kai paw akoma kai me 20 den to kanei....to ekane prwti fora proxthes exthes den to ekane kai simera to xanakane!!
ti mporei na einai auto??????????
|
18-01-07, 02:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
re paidia na sas rwtisw kai opoios xerei leei...otan pigainw ypervolika arga diladi me peripou 5 klm apo tin mprosta rpda tou odigou kai tin pisw tou odigou akougete ena goup goup les kai kavalaw mikra samarakia otan anoigw kai paw akoma kai me 20 den to kanei....to ekane prwti fora proxthes exthes den to ekane kai simera to xanakane!!
ti mporei na einai auto??????????
|
Αυτά είναι τα μυστήρια της αυτοκίνησης!!!! lol lol lol
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 13:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 13:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 23:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 16:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 12:45 |
Page generated in 0,18319798 seconds (80,58% PHP - 19,42% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|