Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM
Παλιά 17-09-04, 20:19
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Αστακέ αυτό που είχα γράψει για τις εγγυήσεις προερχόταν από συζήτηση με πωλητή στη CITY CAR.Εάν όντως είναι τα πράγματα όπως τα λες θα προχωρήσω σε επεμβάσεις. Προτίνεις η δουλειά να γίνει μέσα σε εξουσιοδοτημένο ή κάπου αλλού ; Απλά να είναι κάποιος που να γνωρίζει τη δουλειά του ,αυτό με απασχολεί. Πόσο λέτε να πάει ένα κάθισμα οδηγού από τη facelift CTS ;
Αυτά που σου λέω είναι de facto πράγματα από Toyota Dimco και Toyota N. Κηφισσού!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με καμία εγγύηση!!

Τώρα για το θέμα που θα τα βάλεις...προφανώς ζαντολάστιχα από'κει που θα τα αγοράσεις και ανάρτηση αυτός που θα στην πουλήσει!! Γιατί να πληρώνεις τσάμπα λεφτά να τα βάλεις στην αντιπροσωπεία;

Αν θες στο θέμα ανάρτηση μπορώ να σε βοηθήσω...να πας εκεί που την έβαλα κι εγώ...στείλε pm για λεπτομέρειες!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Πλάκα κάνω βέβαια! Απλά μου φαίνεται ότι έχεις κάνει παααααάρα πολύ λίγα χιλιόμετρα. Εγώ σε δύο μήνες κλείνω χρόνο και έχω κάνει 36.000χλμ. (Astakos, δεν θέλω σχόλια).
Σιγά που δεν θα σου έκανα σχόλια...συνέχισε έτσι και μέχρι να κλείσεις χρόνο θα την χάσεις την εγγύηση!!! :P

Παράθεση:

Βέβαια δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι αυτό που λέει ο vaggelis... ίσως και να ισχύει... Κάνε και εσύ κανά χιλιόμετρο βρε παιδί μου... Ακόμα δεν το έχεις στρώσει.. Εχεις δει τι γίνεται μετά τις 6200rpm; Αν το έχεις δει απορώ πως δεν το έχεις στρώσει για να το πηγαίνεις πάντα εκεί.
Κι εσύ τι κατάλαβες που το πηγαίνεις συνέχεια;; Να σου θυμίσω το τσαγάκι του Audi;;; Χε χε χε!!! tongue
Παλιά 18-09-04, 23:13
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 252
Thrylos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Να σας πληροφορησω απλα οτι στο νεο τευχος του περιοδικου Drive υπαρχει συγκριτικο του Civic Type-R με την Facelift CTS...

Το διαβασα και δεν αλλαζει τιποτα σημαντικα με τα παλαιοτερα συγκριτικα....απλα οσον αφορα το "στριβειν" εχει μικρυνει η ψαλιδα με την νεα αναρτηση της CTS (αν και το type-r παραμενει ανωτερο) , κατα τα αλλα τα ιδια με πριν....ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων.....αν θες ανεση εξοπλισμο, καλη τιμη/συντηρηση παιρνεις CTS, ενω αν θες απολυτες επιδοσεις τοσο στην ευθεια οσο και στις στροφες παιρνεις type-r....

Για να πω την αμαρτια μου το ζηλευω το χοντακι....και ακομα δεν επιασα στα χερια μου την facelift CTS που εχω παραγγειλει...αλλα τι να κανω που ο πατερας ηθελε περισσοτερη ανεση για την πολη κλπ...
Παλιά 20-09-04, 10:51
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Η εβδομάς ξεκινάει με μια επίσκεψη στο Ν.Κιφησό μπας και μπορέσουν να κάνουν κάτι με το θέμα τριγμούς. Καλά μιλάμε ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα η TS, τρίζει σχεδόν όλη η καμπίνα (πλαστικά στις πόρτες, το Radio-CD σε δύο σημεία, το κάθισμα του οδηγού , η εταζέρα πίσω , ακόμα και το κάλυμα της ηλιοροφής. Σε περίπτωση που δεν κάνουν κάτι θα ήθελα να ζητήσω το τηλέφωνο κανενός γνωστού σας που να πιάνουν τα χέρια του ( και να μη με 'γδύσει' κιόλας ) μπας και κάνουμε την κουδουνίστρα να βγάλει το σκασμό yell .

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 20-09-04, 10:55
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Για δες εδώ!!!

Z4 3.0i SMG
Παλιά 21-09-04, 13:26
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Σιγά που δεν θα σου έκανα σχόλια...συνέχισε έτσι και μέχρι να κλείσεις χρόνο θα την χάσεις την εγγύηση!!! :P
Μπράβο, μπράβο.. πολύ αστείο! Γελάσαμε και σήμερα βρε.. Χορατατζή!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εσύ τι κατάλαβες που το πηγαίνεις συνέχεια;; Να σου θυμίσω το τσαγάκι του Audi;;; Χε χε χε!!! tongue
Μήπως ξέχασες το δικό σου το τσαγάκι με το MTM;;;; Λέω μήπως!?!? Αμα θέλεις πάντως τώρα που ανεβαίνω Λονδίνο και Cambridge θέλεις να σου φέρω κανένα turbo από Fensport μπας και κάνεις τίποτα; Στο Cambridge κοντά είναι τα γραφεία τους... Αλλά ξέχασα το δικό σου θέλει στρώσιμο ακόμα...
Παλιά 21-09-04, 16:03
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια ΣΙΛΑΝΣ!Σκεφτειτε πρωτα ποσα δωσατε εσεις για το κορολλα και ποσα εσκασαν οι τζεδες που σας τα εριξαν πρωτο αυτο.Δευτερο τα αμαξια ηταν νορμαλ η ειχαν φαει 5 καροτσες φτιαξιμο?Παντως εσεις τα T-Sport τα εχετε νορμαλ και που τα ακουλουθησατε δειξατε οτι εχετε αμαξι με α*****α και οχι α*****α αμαξι!Παντως εγω τα εφαγα απο αλφα 33 και μου ηρθε να πεθανω(δεν εχω T-Sport )Ευχαριστω που με ακουσατε καλη σας μερα!

Παλιά 21-09-04, 16:40
Astakos Offline:

Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Μήπως ξέχασες το δικό σου το τσαγάκι με το MTM;;;; Λέω μήπως!?!? Αμα θέλεις πάντως τώρα που ανεβαίνω Λονδίνο και Cambridge θέλεις να σου φέρω κανένα turbo από Fensport μπας και κάνεις τίποτα; Στο Cambridge κοντά είναι τα γραφεία τους... Αλλά ξέχασα το δικό σου θέλει στρώσιμο ακόμα...
Να σου υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει turbo kit για TS...και η fensport δεν έχει!!

Αλλά μια που πας δεν παίρνεις κανά αυτοκόλλητο TRD να το βάλεις στην κουδουνίστρα σου;; Λέω μήπως!?!? Θα σου δώσει καμιά 100αριά άλογα!!!!

Χα χα χα χα χα!!! :P

Επίσης μπορείς να πάρεις και TRD τάπες για την βαλβίδα ελαστικού!!! Δίνουν 30 άλογα στον τροχό... επί 4 που έχεις (εκτός αν πάρεις και για ρεζέρβα, οπότε ποιός σε πιάνει!!!!), άλλα 120 άλογα!!!

Καλά ε...θα τα βάζεις και με Ferrari!!!

Χα χα χα χα χα!!! :P
Παλιά 21-09-04, 16:43
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!

Z4 3.0i SMG
Ts Forum
Παλιά 21-09-04, 17:05
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ts Forum

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια ΣΙΛΑΝΣ!Σκεφτειτε πρωτα ποσα δωσατε εσεις για το κορολλα και ποσα εσκασαν οι τζεδες που σας τα εριξαν πρωτο αυτο.Δευτερο τα αμαξια ηταν νορμαλ η ειχαν φαει 5 καροτσες φτιαξιμο?Παντως εσεις τα T-Sport τα εχετε νορμαλ και που τα ακουλουθησατε δειξατε οτι εχετε αμαξι με α*****α και οχι α*****α αμαξι!Παντως εγω τα εφαγα απο αλφα 33 και μου ηρθε να πεθανω(δεν εχω T-Sport )Ευχαριστω που με ακουσατε καλη σας μερα!
Συντοπίτη από την παγουρία αυτό που μένει στο τέλος είναι ποιός είναι μπροστά όμως και όχι ποιός έδωσε τα πιο πολλά! :P

Το 33 που λες αν ήταν κανα 1.7 4πετάλουδο και TS να είχες παίζει να μην το έπιανες shoothim yell
Παλιά 21-09-04, 23:22
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

17αρης ειναι με διπλα 40αρια καρμπινατερ τον ξερω παρα πολυ καλα.Στην πρωτη μου εριξε μιση κολωνα και στην δευτερα 1,5 αμαξι στην τριτη μου εριξε αρκετα τεταρτη....μετα απογοητευκα δεν ανοιξα για να καταλαβεις ημουν στην αντιπρωσοπια της ΤΟΥΟΤΑ και αυτος εφτασε στην ΦΙΑΤ καμποσα μετρα ποι κατω.Φιλε ΑΣΤΑΚΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LICUID?Εγω παντος εχω βαρκα να το βαλω σε μια στροφη να δεις πως θα γυρισει και θα καταλαβεις αν σου λεω ψεματα η οχι!!

Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,17482591 seconds (80,80% PHP - 19,20% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com