Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ |
|
26-10-04, 14:42
|
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ
Καλησπέρα παίδες.
Το kit της APEX για AE111 έχει 870 .
Είναι τα ελατήρια μαζί με τα γόνατα, χαμηλώνει περίπου 3,5 cm. viking
Έχεις κανείς εμπειρία από APEX kit ? Σ'αυτά τα χρήματα παίζει κάτι καλύτερο? Με ενδιαφέρει να έχω σπορ/στιβαρή αίσθηση και στοιχειώδη άνεση. Σημειώνω ότι ενδιαφέρομαι για KIT και όχι ότι ανάρτηση ελατήριο κατεβάσει η καρκάλα του αναρτησά ...
|
|
|
26-10-04, 15:38
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
vask,
ΑPEX δεν εχω ακουσει να εχει φορεσει ποτε κανενα Corolla, οταν ειχα ρωτησει τον αναρτησα μου με ρςτησε αν 8ελω να αποκτησω προβλημα στη μεση μου...
Μια πολυ καλη λυση ειναι OSRAV & MAD ελατηρια που εχουν γλυκια αποσβεση!!! αυτα πανε στα 650ευρω
Προσωπικα εχω τα ΚΥΒ με EIBACH -3 cm και ειναι μια χαρα, το ιδιο(Ε11) που εχω οδηγησει αλλα με ΚΟΝΙ και EIBACH ειναι λιγο πιο "Ξερο" οποιαδηποτε ρυ8μηση και αν του καναμε...
A! τα ΚΥΒ + EIBACH ειναι και φ8ηνα 450 τελικη με εγκατασταση ετσι κιαλιως ολα για 50,000κμ ειναι με τους δρομους που εχουμε
|
26-10-04, 16:01
|
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
ναι ok.. kayaba φοράω κι εγώ τώρα! Είναι τα replacement όμως και όχι βελτιωτικά. Πιθανότατα και αυτά που μου λες να είναι απλά replacement αν κρίνω από την τιμή! Μόνο τα ελατήρια που μου είπες ακούγονται βελτιωτικά αφού είναι και τρελά στην τιμή!!!
Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι προτάσεις τύπου "ελατήρια τάδε" και "ανάρτηση τάδε" δεν λένε απολύτως τίποτα! Μία μάρκα έχει πάμπολα ελατήρια και πάμπολες αναρτήσεις, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Επίσης, αν κάποιος δεν ξέρει να στήνει μια ανάρτηση μόνος του (ελατήριο συγκεκριμένες λίβρες σε συνδιασμό με συγκεκριμένη ανάρτηση συγκεκριμένο bound κλπ.) δεν κάνει κάτι με το να παραγγείλει απλά τις μάρκες και ότι κάτσει!!!!!! ΄Γι'αυτό και δεν βγάζει κανείς άκρη, ο ένας λέει ΄να συνδιασμό ότι είναι the best και ο άλλος το αντίθετο! προφανώς έχουν διαφορετικό συνδιασμό ανάρτησης/ελατηρίου και ας είναι ίδιες μάρκες και στους δύο.
Γι'αυτό είμαι υπέρ των kit (π.χ. apex, bilstein κλπ.) Επίσης θέλει προσοχή το ότι δεν βγάζει κάθε μάρκα kit για όλα τα αυτοκίνητα .....
|
|
|
27-10-04, 10:31
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
vask,
Συμφωνω, αν και το να ψαχνεις λιβρες κτλ κτλ για ενα αυτοκινητο "βολτας" σαν τα δικα μας ακουγεται καπως υπερβολικο διοτι ουτε ζυγησμα της προκοπης εχουν αλλα το κυριοτερο οι δρομοι που κινουμαστε ειναι απαραδεκτοι.
Εκ πειρας προκυπτει οτι ο κα8ε συνδυασμος εχει καποια χαρακτηριστικα πχ "κοπανηματος" ανεσης κτλ κτλ οποτε πορευεται ο κα8ενας.
Κατι ομως που μου εκανε τρομερη εντυπωση!!!!
Πριν 5 μερες αλλακσα τα μαμα ζαντολαστιχα 185/60/14 (RE720)με 195/50/15(RE720) με XRC type 210 (8α τις βαλω και φοτο) οι οποιες ειναι πουπουλο 4,9 κιλα η μια, και προς μεγαλη μου εκπλιξη το αυτοκινητο αλλακσε αισ8ητα στις ανωμαλιες, λακουβες κτλ κτλ, μια ελαχιστη διαφορα την περιμενα απο οσο ειχα ψακσει στο internet αλλα οχι τοσο...
Φαντασου οτι οι ατσαλινες "μαμα" ειναι 8,6 κιλα και οι τυπικες 15" επωνυμες κιολας παιζουν 8,5-9,4(ΟΖ HUDRA)
Να λοιπον μια παραμετρος που οσο καιρο ασχολουμαι δεν την ηξερα και φερνει αποτελεσμα!!!
|
02-11-04, 19:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παιδια θα ηθελα να αλλαξω μονο τα ελατηριaπρος το παρον λογω χρηματων σε μαμα εργοστασιακο 1,6 Corolla 2004.Μπορει καποιος να προτεινει κατι?Αν ναι σε τι θα βοηθησουν?Με την ανεση τι γινεται???[/code]
02-11-04, 19:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Καλύτερα τότε να βάλεις τα ΤΤΕ ή τα eibach 3,5 πόντων που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια... Μόνο στην τιμή αλλάζουν!!
Από άνεση δε θα κατλάβεις και πολύ τη διαφορά!! Μη σε απασχολεί αυτό!!
Θα δεις μια μικρή διαφορά στο κράτημα, κυρίως στα μούτρα.. Αλλά μετά από καποια χιλιόμετρα (περίπου 10000, μπορεί και λιγότερα) θα πρέπει να αλλάξεις και αμορτισέρ γιατί τα μαμά δε θα δουλεύουν σωστά με τη μειωμένη διαδρομή!!
Ψάξε στις αγγελίες και θα βρεις αυτά τα ελατήρια!
|
|
|
|
05-11-04, 13:29
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καλησπέρα!
θα ήθελα λίγο τα φώτα σας...
εχω την corolla 1.3 xli hatchback 96
και προ ημερών άλλαξα τις αναρτήσεις που είχα με τις Monroe Reflex (οι σκληρότερες) και τώρα κοιτάω για ελατήρια και ίσως για μπάρα θόλων.
θέλω και ένα χαμήλωμα 3 πόντων... γίνεται ή πλέον επειδή πήρα την ανάρτηση θα είναι πρόβλημα τώρα το χαμήλωμα?
απο ελατήρια να βάλω HR ή Apex?
και τι τιμές παίζουν περίπου?
ρώτησα για Eibach και άκουσα κάτι 240...
p.s. να βάλω σκληρά ή ημίσκληρα? (τα Reflex που έβαλα είναι σκληρά, αν και ακόμα δε το κυκλοφόρησα το αμάξι για να πω...)
και τέλος μια καλούτσικη μπάρα θόλων, σχέση απόδοση τιμής.... που να σπάει σε περίπτωση τράκας... τι έχετε να προτίνετε και σε τι τιμές...
Ευχαριστώ πολύ!
It's about HOW YOU DRIVE FAST!!!
|
05-11-04, 22:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Καλύτερα τότε να βάλεις τα ΤΤΕ ή τα eibach 3,5 πόντων που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια... Μόνο στην τιμή αλλάζουν!!
Από άνεση δε θα κατλάβεις και πολύ τη διαφορά!! Μη σε απασχολεί αυτό!!
Θα δεις μια μικρή διαφορά στο κράτημα, κυρίως στα μούτρα.. Αλλά μετά από καποια χιλιόμετρα (περίπου 10000, μπορεί και λιγότερα) θα πρέπει να αλλάξεις και αμορτισέρ γιατί τα μαμά δε θα δουλεύουν σωστά με τη μειωμένη διαδρομή!!
Ψάξε στις αγγελίες και θα βρεις αυτά τα ελατήρια!
|
Γιατι να μην τα παρω καινουργια (εκτος του κοστους)?Ποσο εχουν καινουργια και απο που μπορω να τα προμηθευτω?
06-11-04, 02:24
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Γιατί τα καινούργια θα τα πληρώσεις άνευ λόγου και αιτίας περίπου 100-150 ευρώ παραπάνω. Άλλωστε τα ελατήρια δεν παθαίνουν τίποτα μια ζωή να τα έχεις πάνω. Γι αυτό συμφέρουν τα μεταχειρισμένα. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα φθοράς ούτε κι εγγύησης με τα TTE. Όπως σου είπε κι ο DjBac κοίτα στις αγγελίες!
Αν θες ντε και καλά να τα πάρεις καινούργια τότε απευθύνεσαι σε οποιδήποτε Toyota και τους ζητάς ελατήρια χαμηλώματος TTE.
|
|
|
06-11-04, 16:26
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΩς ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ.ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ topmoynt ΜΑΖΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ +2 ΕΩΣ -8cm .τιμη δεν ξερω ακομα. ΕΙΝΑΙ MADE IN JAPAN
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16645503 seconds (80,49% PHP - 19,51% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|